Prietene la bine si la greu - 15
Raspunsuri - Pagina 9
lylyana.ion spune:
Gabitza, totul ok? a scazut febra Evei?
sa-l parasc pe maimutoi, este a doua noapte consecutiva in care nu doarme si se frichine la maxim, si nu vad inca dintii
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
gabitza35 spune:
neata....
am avut o noapte cam alba, asa ca ma bag la cafeaua de la Lavi
Eva la 24 avea 38.7 deci am incercat sa-i dau nurofen... omie de strambaturi si de icniri... pana la urma a inghitit si ceva pt ca la 4 avea 37.2, dar a recuperat dimineata, la 7.30 iar avea 38.2, bagat paracetamol si astept evolutia.De mancat a mancat ok, e chiar un pic vesela, dar a inceput nasul sa-i fornaie, i-am scos un pic de mucisori, dar astept trezirea definitiva sa-i fac aerosoli si sa o aspir bine
Dragos , s-a gandit ca am dormit suficient si a inceput de la 5.30 sa povesteasca ceva la el in patut, nu a tacut deloc asa ca la 6 m-am hotarat sa ma "trezesc" si sa-mi vad de treburile mele ( un calcat, sterilizat bibe, dus pampersii la ghena, etc).Si acum povesteste ceva, pana acum nu a mai tusit, dar ii mai dau si azi siropul si, cand se trezeste sor'sa intra si el la o sedinta aerosol/aspirat
De iesit afara cred ca nu se pune problema... eu nu stiu ce sa iau ca sa-mi treaca mie raceala, cel putin sa se opreasca nasul din curs ca nu pot nici sa ma aplec ca imi curg mucii ( scuze )
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
laurairina13 spune:
Lyly, sa iti traiasca flacaul si sa creasca mare mare! Multam de cinstea cea mare, umplut burdihanu, astept sa intre fetele sa ma urecheasca ca ma plang dejeaba ca is grasa si nu fac nika in directia asta
La fel si pt Amalia de Na-bo, Tudor de Mihamora, si Timeea de Diana!!
Gabitza, pupacesc familia de muciosi! Nu stiu ce sa iti spun , cu ce sa te tratezi..oscilococcinum ar fi o idee pt tine, si pt muciosii mici nu ma bag, ca probabil pediatra e in masura sa zica ce si cum. Pt mucisori apa de mare si aspirat..Aia tin muuult, vreo 2 sapt
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
dankutza spune:
Intru si eu sa spun neata si sa felicit mamicile si bebelusii lupatatori. Am vazut si eu cateva fete la tv.
La multi ani, sarbatoritiilor de azi!
Poze noi cu Pinky de la 5 luni (nascuta in 09.12.09)
Botezul Cezarei - poze
www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">Botezul Cezarei - filmulet
Andrecluj spune:
Buna dimineata, avem si frapucine si capucine si malu' marii ("frapucine, capucine" e copiat de la dovlecei).Sa ne traiasca sarbatoritii zilei in multa multa sanatate! Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
ralu_seby spune:
Morning!
Intru repede sa scriu 2 vorbe ca urla piciul.
La Multi Ani sarbatoritilor de ieri si de azi!!! Sa fiti sanatosi si iubaciosi!!!
Lyly, multumim de cinste
Licuriciu, eu mai folosesc Sano, imi plac produsele lor
Gabitza, gemelasii sa fie sanatosi si Eva sa isi revina repede!
Lavi, Andre, multumim de cafeluta si frapuccineee!
Matei de 2 zile zice da-da-da, am crezut ca nu intelegem bine, dar chiar asa spune. Credeam ca a zis ta-ta ca muream de inima.
Apoi, de ieri a inceput sa spuna un fel de ba-ba-ba cand plange, zici ca-si varsa oful.
Fug sa-l spal ca nu ma mai inteleg cu el.
Raluci, Dienutze, Cristinica, multumim, sunteti cele mai tari!!!
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
Lumi_Richard spune:
Buna dimineata si de la noi!
La multe lunite Amalia,Tudor si Timeea!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
na_bo spune:
Multumim de urari si va poftim si noi la bunatati pe alese , Doamne nici nu stiu cum a trecut timpul asta.
La multi ani Alex, Tudor si Timeea, sa cresteti mari si sanatosi
Noi am fost tot plecati in rest suntem bine vorbim toata ziua> Ba ba aba
bravo fetelor care ne-au reprezentat ieri, sa speram ca totusi se va rezolva ceva
Pupici colorati tuturor
Natalia, fericita de Amalia Maria!!!
floricik spune:
LA MULTI ANI , Alex de Lylyana, Amalia de Na-bo, Tudor de Mihamora.
Diana, sa-ti traiasca pruncii, sa fie sanatosi si norocosi.
fetelor ce pot lua sa maresc secretia lactata? Sunt disperata ca abia scot 20 ml de lapte... Eu care pompam in 5 minute si 200 de ml...
Iau Galafor dar degeaba...
Nu-s in apele mele...nu am chef de nimic.
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3