Prietene la bine si la greu - 15
Raspunsuri - Pagina 7
grigore_tina spune:
buna ziua.nici noi nu am ajuns la protest,dar am vazut tot la tv.
sunt inca in recuperari.
copilul a plans aseara la baie din cauza dintilor(e prima data cand plange la baie).a dormit de la 22.00 la 06.00 cand l-am trezit eu sa ii dau sa pape.mi s-a parut ca e cam mult timp fara sa pape.de obicei la 05.30 papa.apoi s-a trezit la 09.20.
am reusit sa gasesc o sursa sigura de lapte de vaca si azi i-am dat branzica cu lapte de tara.a fost super incantat.si eu la fel.e mai untoasa si mai cremoasa decat aia din comert.dupa ce fierb laptele ii iau prima smantana ca e foarte gras si tot iese bine branzica.
azi a papat cam 100gr fructe si 170 gr piure cu branzica.a devenit un papacios.
lma sarbatoritilor de azi.
diana felicitari pentru petrecere.
miany,feciorul sa nu te mai supere.
ali,felicitari pentru dintii micutului.
ionela,ma bucur ca faci cum crezi tu ca e mai bine pentru bebe.
monica,felicitari pentru ma-ma.
laura,lasa fata sa pape ce vrea.are personalitate de mica.stie ce vrea.
lumi,bravo micutei anabelle pentru papa.e bun ce gateste tanti de la borcanele pentru moment.al meu nu prea le mananca.e mai bun ce face mami.
many,sper sa te faci bine curand.
monis,pe unde umbli?nu te-am vazut.
stephy,cum mai e mana?
Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)
poze geo
raluci_b spune:
www.mediafax.ro/social/mamici-cu-copii-tatici-si-bunici-au-pichetat-ministerul-muncii-6127164/" target="_blank">poza 3 natalia de dienutze
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
cristinica09 spune:
Ziua buna!
Intru si eu repede sa salut si sa va spun ca am fost azi la protest,cu tot cu banditel...sper din toata inima sa se rezolve ceva.Am auzit ceva si de un avocat care ar putea sa ne reprezinte mai departe daca nu se rezolva(spunea o mamica)Tare bine ar fi sa nu-i lasam pe nenorociti sa-si bata joc de noi...auziti voi veste...s-a construit patinoar la brasov care a costat 9.1 milioane euro....acum pe timp de criza cand pensionarii si bugetarii se dau cu capul de pereti ca dupa scaderea veniturilor vor muri de foame...chiar era acum nevoie de un patinoar????????Si la unguri acelasi patinoar a fost facut cu 4 mil euroDar la noi oare cine l-a construit???Probabil tot astia cu asfaltarea si cu bordurile...stiti voi cine.Si vin cu nerusinare sa ia bani de la gura copiilor
Apropo,tare poza aia RALUCI cu borduri peste borduri ...cred ca ar fi bine sa o trimiti si la realitatea.
Asaaa,scuze dar nu ma pot abtine...trebuia sa ma decarc un pic.
Banditelul meu are de ieri doi dintisori in fata pe care i-am descoperit dintr-o data...nu a avut nici febra,nici maraieli,nimic...doar rodea tot ce apuca si balea la greu.
Cu diversificarea stam binisor,adica papam bine si suculet si pasatele mai subtiate,dar numai din bibe...cand vin cu lingurita se inchide guritaOare cand o vrea sa pape si banditelul meu cu lingurita? ca deja ma iau de ganduri
LMA sarbatoritilor zilei.
Pup fetele si sper sa intru putin mai tarziu ca vreau sa fac un pilaf cu ficatei pt diseara.
raluci_b spune:
la oira 18 pe antena 3 in direct alinuk
ma duc sa duc pancartele acolo
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
dymomo77 spune:
Am scos si eu nasul din butoi si am citit pe fuga dar de raspuns... data viitoare.
Am fost cu Danut la medic. Nu a fost f multumit de cum ia in greutate dar asta e...(tocmai avea in tratament un bb de 9 luni care refuza pana si apa nu mai zic de mancare). Ne-a dat niste pastilute cu vitamine si omega 3 si mi-a recomandat ca dupa ce refuza masa de solide sa nu ii dau san si sa reincerc cu solidele dupa 1ora, o ora si jumatate ca sa vedem daca de vina e mancarea sau lui nu ii e foame. Cand am repetat operatiunea a papat f bine dar asta numai sambata ca de ieri ... a papat in doua mese max 50 de grame. Nu mai zic ca toata ziua e nervos si plange asa ca nu mai am timp nici macar sa mananc. Nici la san nu mai suge prea bine si asta ma supara cel mai mult...
Va pup dulce pe toate, va multumesc mult pentru urari si mesaje si sper sa intram si noi in normal intr-o zi.
mami fericit de Dan Mihail 28.10.2009
Danut
monica_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionelamaria monica, nunta e la moara de foc, jos la club. Sper din suflet sa iasa bine... Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare (14.11.2009 ) aniversarea nuntii POZE |
la asa nasica descurcareata, sigur o sa iasa bine nunta.
de scump Maria 13.12.2009
pozici
lili_a spune:
Buna seara!
Am reusit si eu de am recuperat, bineinteles ca dupa ce am citit pe bucati si cu nenumarate intreruperi nu prea s-a lipit nimicuta de mine... Pt ca o imagine face cit 1000 de cuvinte, cel mai proaspat am in cap imaginea Annabellei mincind exemplar, filmuletul cu Alex jucindu-se asa frumos si poza cu Bubu inspectind lozinci dragul de el
Am de urat LMA pt usorii sarbatoriti zilele astea si pt mitzi si dymomo - care e suparata ca Danut nu maninca bine
Tot suparata cu diversificarea e si licuriciu pe care o face la buzunare "po'cusorul de lapte" si maninca numai ce vrea ea si mai si doarme in patul mare si nu mai fi suparata pe rechinila, las-o un pic si o sa-si dea ea drumul
Despre diversificarea Teodorei ne-a povestit si Diana, ma bucur ca Teo e de gasca si papa corespunzator si sper sa se rezolve si cu pielicica. Am luat si eu Exomega ca aveam obrajorii aspri rau si in 2 zile s-a rezolvat. pt Vlad si Timi, de abia astept sa vad poze de la petrecere!!!
Am citit si ca Geo de mami Tina e cuminte si papacios, bravo!
Lalu am vazut poze cu Ari, e tare scumpa,am vazut si imaginea cu hemangiomul, daca nu creste si ti s-a zis ca poti sa mai astepti, poate o mai lasi un pic si poate se rezolva singurel
Am vazut ca vorbeati de apa, eu la gatit pun de la chiuveta, cind ii dau biberon pun Humana si cind o sa bea simpla tot Humana i-as da pt inceput. coque si la mine sint reziduuri mizgoase in steamer,dar m-am gindit ca sint de la aburii legumelor, nu de la apa, acum m-ai pus pe ginduri...
La capitolul vesti bune... lui Andre ii vine rochita cea sexoasa, raluci e tot mai slaba si tonificata iar Lumi s-a apucat si ea de impachetari si diete Poze cu cadinele vedem?
Ionela ne-a explicat foarte frumos despre etapele evolutiei copilasilor si ne-am lamurit inca o data ca Riana e o fetita minunata iar Ducu are carucior roz si se joaca cu mopul deci o sa fie un barbat deosebit pt care o sa se cam lupte fetele
Asa, am ajuns la buzunarul cu pupici: pt raluci, cristinica si dienutze care s-au dus pe vremea asta groaznica la miting, pt monica care ne scrie tocmai din Georgia, pt mamicile bolnavioare many si padi, pt minuta lui Shtephy care incepe sa-si dea drumul si sper sa "functioneze" optim cit de curind si pt minuta curentata a Laviniei , pt Lidia pe care o asteptam la cotitura in continuare si pt burtica Alexei pe care o rog sa intre mai des sa ne spuna ce face, pt K sa nu mai fie tristuta si pt Dozz care a animat atmosfera pe bancuta foarte frumos Aaaaa, si pt tati de Matei de Ralu_seby, asa, de la multi ani
Cam atit am putut aduna fara sa iau notite si scuze tuturor fetelor carora nu le-am raspuns. Nu stiu cum fac ca mereu uit sa raspund la unele postari importante, despre realizari sau Doamne fereste necazuri bebelusesti, dar sa stiti ca dupa aia imi aduc aminte si ma gindesc cu drag la voi si-mi dau cu pumnii in cap ca am uitat sa raspund...
Despre noi - azi ne-am diversificat cu mango amestecat cu mar, ca deja nu se mai putea cu obosita combinatie de mar + para cu sau fara suc de morcov, nu mai reuseam sa-i dau nici macar o lingurita; bineinteles ca la exotisme a cascat cioculetul ca o vrabie in cuib (many ), avem mugurasi in gingia de jos si deci stare generala suparata cu lipsa de pofta de mincare, trezit noaptea in tipete din ora in ora si cu nervi si plinsete ziua care nu trec nici in brate nici la tzitzi ci doar cu acrobatii si sporturi extreme (avioane, topaieli etc) care ma lasa gifiind ca deh, nu am antrenament sportiv ca raluci
ali762000 spune:
Fetelor vreau sa va intreb ceva , daca la cereale sa procedez tot asa adica ca si la fructe ii dau o lingura, doua de cereale si apoi ii maresc doza pe parcurs sau pot sa ii dau o cantitate mai mare?
Va multumesc din suflet.
dienutze spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluci_b www.mediafax.ro/social/mamici-cu-copii-tatici-si-bunici-au-pichetat-ministerul-muncii-6127164/" target="_blank">poza 3 natalia de dienutze Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09) Poze BUBU asa creste Bubu |
Are mama o revolutionara mica
merci raluci, nu vedeam daca nu ziceai