Prietene la bine si la greu - 15
Raspunsuri - Pagina 6
laviniablaga spune:
Licurici, nu mai fi trista...si eu tot cu cereale am inceput si sa stii ca a fos bine.Poate ca e mai bine sa ii dai cereale macar pana se obisnuieste sa pape si abia apoi sa incerci sa jonglezi cu alte alimente.Eu i-am dat cereale timp de doua sapt si abia apoi am inceput cu mar ras, apoi cu mar si biscuite!
monica_80 spune:
salutare!
in sfarsit am reusit sa-mi fac temele si sa citesc tot, dupa 3 zile in care nu am avut net din cauza unei super furtuni de pe aici.
si acum sa ma laud: A SPUS MAMA!
acum 3 zile s-a intamplat mununea si de atunci cand o las singura si vrea atentie sau e suparata spune in continuu ma-ma ma-ma ma-ma. prima data mi s-au inmuiat picioarele, nu ma asteptam si azi vad ca a inceput cu da-da. eu ii repet in continuu ta-ta si astept cu nerabdare sa spuna si tata pt ca sotu a zis ca face chef mare cand zice tata prima data.
in rest tatzi cat se poate (daca ar fi dupa ea ar sta numai la tatzi), face progrese si la capitolul ridicat in fundulet, daca o pun culcata pe spate sprijinita usor pe o perna se ridica in coate pana aproape in fund.
cam atat la capitolul cioara
de scump Maria 13.12.2009
pozici
monica_80 spune:
Diana LA MULTI ANISORI pentru Vlad si Timeea, ma bucur ca a iesit bine petrecerea, asteptam pozici.
Ionela, te inteleg perfect cum e cu numaratul zilelor pana pleaca sotul si cele 1345,75 treburi pe care le mai ai de facut. sunteti pe ultima suta de metri la organizarea nuntii, mult succes si sa va iasa bine! unde este nunta?
raluci si celelalte fete din bucuresti va felicit pentru implicare la protest si multumim pentru ca ne reprezentati!
lumi ma bucur din suflet ca annbelle papa. deci a fost o decizie inspirata aceea de a lua o pauza
de scump Maria 13.12.2009
pozici
lylyana.ion spune:
am vazut reporterita noastra raluci la teveu
azi sa ne pt micutul ingeras Maryam de Douradoudou
Maya de Rgagapie
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
lylyana.ion spune:
din categoria "cra-cra" (asta a cui inventie este? monis cumva?) Alex sta de cateva zile singur in funduletz, dar nu se ridica. cu D, sutem tot la fructe dimineata si atat! mi-a adus soacra o gaina de la tara si spre sfarsitul saptamanii ii voi face legume cu carne.
Lavi, filmuletul l-am incarcat cu programul picasa. ai PM
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
ionelamaria spune:
monica, nunta e la moara de foc, jos la club. Sper din suflet sa iasa bine...
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
smaranditza spune:
Andre si fetele care aveti beibicuc, am si eu o intrebare tehnica: azi l-am pus si eu in functiune, si nu stiu daca/unde gresesc, ca se aude un zgomot ca de bormasina cand paseaza alimentele. Eu azi am pus un cartof dulce, si apoi am adaugat putin lm, ca sa iasa un pireut bun. Asa zgomot fac si ale voastre? Sau ce nu fac bine?
Cu diversificatul noi suntem inca in tatonari. Pana acum a mancat fulgi de orez cu lm, dar nu mai mult de 3-4 lingurite. Azi am incercat cartof dulce cu lm. Abia a vrut 2-3 lingurite. Nici nu i-as fi dat mai mult din prima, dar ma refer ca nu prea deschidea gurita, desi ma maimutaream acolo ca o nebuna. Si dupa ce o deschidea, exact si la fel ca rechinila facea: se facea ca vomita (de m-am si speriat initial), si apoi scotea aproape tot din gurita.
MAi incercam si maine, sa vedem cum o fi.
IN alta ordine de idei, eu nu sunt prea bine...m-am stricat la burta, si nu stiu de la ce. Am mancat ieri tort de ziua lui Timi, dar tortul a fost facut de manuta mea, cu toate ingredientele proaspete. Am vomat toata noaptea si abia ma tin pe picioare. IAr azi e o vreme aiurea de numa, Timi marait...si eu abia ma tin pe picioare.
Deseara trebuia sa ma duc si la aerobic, dar cine mai are chef de topaiala, cand eu sunt ca o lesinata?
raluci_b spune:
dragele mele, am revenit, cred ca miercuri sau joi repetir, va tin la curent
va las cateva poze
sper ca vremea sa tina cu noi si sa fim mai multe, sunt drepturile noastre nu trebuie sa ne lasam calcati in picioare
m-am intalnit cu deinutze si cristinica, nu stiu daca a mai fost cineva, la inceput a fost zapaceala
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
raluci_b spune:
reprezentantele mamicilor au fost inauntru la discutii:
"ei au zis ca sunt mai multe variante de lucru si ca nimic nu e hotarat ...au primit petitia (cutia cu semnaturile), apelul catre MAME si scrisoare noastra deschisa
(asadar au lasat deschisa orice posibilitate)
DA! au zis ca de alocatii + trusou nu se ating! ca a fost doar o intelegere gresita din partea presei.."
smaranditza cred ca e ok zgomotul, si la noi nu este tocmai silentios
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
gabitza35 spune:
salutari si de la noi...
eu abia apuc sa citesc, uneori la 2 zile, pentru ca mucosii, ai facut ei ce au facut si s-au decalat ziua...cand doarme unul e celalat treaz si vrea atentie maxima, abia il adorm si se trezeste celalat pt papa, joaca, etc.... intre timp trebuie sa sterilizez bibe, de doua zile ne-am reapucat de diversificare...inca nu merge, cel putin la Eva.... cu somnul asta de la pranz de 2 ore ce ma mai scot si eu
De data asta am inceput diversificarea cu banana, Eva a plimbat 20 g cand in gura, cand afara si apoi a refuzat sa mai deschida gura... adica a deschis-o sa urle dupa bibe... maine incerc sa-i amestec banana cu LP, sa vad ce zice
Dragos apapat 60g banana (cam 1/2) amestecata cu aproape o masura de cereale si apoi 100 ml LP... e ok mai ales ca lui ii scazuse cu totul pofta de mancare cand avea enterocolita aia sau ce o fi fost... acum este racit, ii curg mucii (pt prima data in viata lui-pana acum credeam ca sunt facuti ca sa-l infunde si sa nu respire ok)tuseste si stranuta (am racit si eu, probabil s-a intamplat in una din plimbarile pe vant de vineri sau sambata). Pt tuse deocamdata ne-a fost recomandat un sirop de frunze de iedera PROSPAN si e mai bine, ieri nu putea sa bea un biberon cap coada fara sa se intrerupa de cel putin 2 ori din cauza tusitului
Azi am reintrodus si sucul de morcov ( cu bibe) si surpriza a fost ca atat Eva cat si Dragos au halit cam 70 ml ( atat le pregatisem) fara sa clipeasca.... asta ma face sa ma gandesc ca poate ar fi mai ok sa renunt la diversificarea cu fructe (cel putin pt Eva) si sa introduc legumele, sa incep cu pireutz de morcov daca tot ii place
Pot sa o ii dau dimineata banana/fructe cat vrea ea (alea 20 g) si sa incerc la urmatoarea masa cu legume, sau se incepe cu alta categorie de alimente doar dupa ce are o masa inlocuita in totalitate?
In alta ordine de idei vazut pe Raluci la TV, imi pare rau ca nu pot ajunge acolo, nici la urmatoarea manifestare pt ca sunt singura cu ei si abia ma mobilizez sa cobor pt a iesi in parc... eu nu am masina mea si sunt prinsa in cartier pana vine sotul de la serv ( cu taxiul e siper complicat, trebuie sa-i iau in scoici si apoi ce fac cu alea dupa mine?)
LMA sarbatoritilor de azi, de maine si poimaine, sper sa mai apuc sa citesc si in zilele urmatoare
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii