Prietene la bine si la greu - 15

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

mneassa la pranz

sarbatoritilor zilei

Lavi, bine ca n-ai patit nimic

coque, daca ma mut la bucuresti ma mut sa muncesc ceva pe bani... nu pe placere ( adica nu invatamant de stat). Mi-ar place mult sa-mi fac o scoala particulara... as vrea tare mult sa stiu ca exista o scoala normala undeva.
Chiar ma gandesc de cativa ani ca toata lumea se plange de programa incarcata... si asta fac si cadrele didactice... dar... aproape toate pe care le stiu depasesc mereu programa... pai... daca e incarcata... de ce o incarcam noi si mai rau????

na ca trimit si revin... mama ei de treaba

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Hello fete,
sint tare suparata pe vremea asta ca n-am cu cine lasa copilul si nu pot veni la miting . Ma uit la TV ca lasa de pe canapea si-mi vine sa-mi dau palme. N-am citit nimic de 2 capitole asa ca sper ca toate mamicile si toti usorii sinteti bine
Va si va imbratisez tare, mai ales pe cele care v-ati dus la Ministerul Muncii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns padi spune:

Va imbratisez cu drag pe toate mamicile care protestati acum la Minesterul Muncii.

Sunt cu mintea si sufletul alaturi de voi.

Adriana de Laura (08.12.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

laurairina, pai, la cum evoluam... ramanem fix la 2-3 lingurite pana la 20 de ani... dar nu-i bai... tzitzi sa traiasca

miany, ma bucur ca s-au rarit mucisori... vor dispatrea curand... e aproape gata...

ali, felicitari pt primul dintoc! facem galerie pentru alII-lea

Lidiuto, pai... nu m-a dat la brazda dr... sa ma dea var'mea? noooooooo n-ai vazut... sunt prea capoasa

dozz, recunosc faptul ca m-am aprins la discutia cu verisoara... dar mi-a trecut deja

Alinus, chestia cu poezii de eminescu e exagerare. exerseaza memoria copilului si atat... pai memorie nu este tot una cu inteligenta. Daca vrem sa ne adaptam la modul cum functioneaza lumea azi, memoria nu mai e atat de utila ca odinioara. Acum avem acces la enorm de multe informatii... nimeni nu poate memora atat. Mai util e sa stii sa le gasesti , sa stii sa le folosesti. E frumos sa invete si poezii pe de rost... dar e important sa inteleaga ce spun. Eminescu nu e tocmai de copii de 2-3 ani... deci e inutil pentru ei

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

is cu ochii pe tv! alaturi de voi cu sufletul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Padi, amoxicilina e ok in alaptare.

Fetele succes la protest, va tin pumnii. Daca e vremea ca aici ieri sunteti de admirat.

Dozz, pai papa multumitor Teo. Cereale a mancat crescator asa, in prima zi mai deloc (aia 2 ml pe care bine ti-i amintesti), apoi vreo 20-30, si tot asa, acum a mancat 50-60 de ml de lm cu cereale. Eu una sunt multumita, e suficient asa. Ii dau cam la juma de ora o ora dupa supt. De vreo 3 zile am inceput si ceva legume la pranz, a papat cartof dulce, i-a placut mai ales facut cu apa cu lm nu prea. Ieri i-am combinat cu cu un pic de dovleac. Nu s-a dat pe spate. Papa totusi 30-40 de ml ( nu stiu cat vine in grame, nu cantaresc, doar fac amestecul in biberonul avent (ca are gatul larg, ala micut de 0 luni) si-i dau cu lingurita desigur. In continuare planuiesc sa-i mai bag legume (morcov, dovlecel, brocoli si apoi carnita si dupa carnita bag fructe si mut cerealele dupamasa. Nu vreau sa manance mai mult de 60-70 la o masa, adica alea 2-3 linguri de la americani si asa o s-o tin pana hahat. Daca vad ca papa prea mult (ma indoiesc ) ii reduc intervalul de timp cat astept dupa ce a papa san sa-i dau mancarica.
Incep cu 2 lingurite clasice de adult pentru inceput cu alimentul nou combinat in ceva cu care e deja obisnuita si a doua zi dublez cantitatea.

Ionela mare dreptate ai cu programele astea....

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Dozz - felicitari pentru capitolul nou. Vezi, ce bine te-ai descurcat!
Rauci - multumim pentru toate informatiile referitoare la protest. Doamne ajuta sa fie cu folos.
Many - si tu ai probleme cu gatul? Dar, de ce trebuie sa opresti alaptatul daca iei antibiotic. Am intrebat si eu fetele de amoxacilina. Sa vedem ce zic si ele...
Lumi - am vazuto pe Annabelle. Ce scumpica... ai avut ce spala dupa ea...dar important este ca a papat. Bravo ei!
Ionela - bine ca i-ai spus verisoarei punctul tau de vedere. Asa ma enerveaza si pe mine cand cineva vine cu astfel de "sfaturi binevoitoare". Eu, ca sa nu ma enervez, de multe ori tac - asculta si pana la urma fac tot cum vreau eu.
Diana - ma bucur ca a iesit bine petrecerea.
Trimit, si revin...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DianaR

Padi, amoxicilina e ok in alaptare.

Diana, multumesc pentru raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Padi la mine nu prea merge cu ampiciline, oxiciline, etc. insa asa cum am mai scris, ieri seara a fost dr. de fam. la mie si mi-a pus cartofi taiati cu alcool sanitar acum sunt cu mult mai bine, sper sa-i dau de capat.
Pup si multa sanatate.

Nici eu nu am putu iesi din casa, daca veneam la protest veneam cu copilul, dar pe vremea asta nu am putut.
Raluci

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Am vazut si eu imagini de la protest la teveu, off..vreme urata tare, e greu sa duci un copil sa stai acolo in frig si statea sa ploua..

Si eu imi vine sa imi smulg paru din cap: fiimea iar nu a halit cartofu dulce, si am cedat nervos si i-am facut cereale de la humana cu lapte praf si banana, nu va zic ca a halit aproape 50ml de ala??..deci cerealele is bune pt ea..Off off...i-am dat pe urma amestecat in cereale putin cartof dulce..a mancat asa..Nu mai zic nica, eu care am zis ca nu o sa ii dau cereale la dolofana, ca nu o sa ii dau lp..acu am cedat.. No..macar asa a mancat..

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput