Prietene la bine si la greu - 15
Raspunsuri - Pagina 10
padi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui floricik fetelor ce pot lua sa maresc secretia lactata? Sunt disperata ca abia scot 20 ml de lapte... Eu care pompam in 5 minute si 200 de ml... Iau Galafor dar degeaba... Nu-s in apele mele...nu am chef de nimic. |
Floricik: pentru lactatie - Galafor, NutriNatal, ceai pentru stimularea lactatiei. De asemenea, incerca sa nu te mai stresezi, din cate stiu eu stresul poate influenta negativ lactatie.
Adriana de Laura (08.12.2009)
laviniablaga spune:
am rev!
La multi ani sarbatoritilor zilei:
Alexandru (18.11.2009) de Lyly
Amalia Maria (18.11.2009) de Na_bp
Tudor Mateo (18.11.2009) de Mihamora
Timeea de DianaR
Am papat si noi branzica, dar simpla nu ne`a placut!Am dat`o combinata cu mar si banana...si a papat-o pe toata!
grigore_tina spune:
buna dimi si de la noi.
lma sarbatoritilor.
geo papa branzica combinata cu banana sau para(iam dat de ieri para din nou si vad ca e ok),cu piure de legume sau cu cartof si spanac facut piure la care o adaug.
azi noapte s-a trezit de la 01.30 si din 2 in 2 ore a supt.cred ca din cauza vremii ce de obicei doarme macar pana la 03.30.in cazurile fericite doarme toata noaptea.
Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)
poze geo
DianaR spune:
Buna ziua!
Multumim de urari, poftiti la cinsteala, masa e servita!
Floricik, ideea e sa te mulgi cat mai des cu putinta, adica la 1-1,5 ore ziua si la 3 ore noaptea. Sa faci multe dusuri calde cu masaj al sanilor, comprese calde pe san in timpul mulsului, multe lichide (minim 3 litri) si odihna. Trebuie sa reusesti!
La multi ani fulgusorilor sarbatoriti!
Felicitari revolutionarelor!
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
laviniablaga spune:
Cine a mai dat branzica bebelusului...imi poate raspunde la o intrebare? Cum a fost scaunul? Rares tocmai mi-a turnast un kk galbui...cu miros de branzica...are ceva????????
grigore_tina spune:
lavinia,eu stiu ca branzica poate constipa.la noi scaunul e portocaliu si adunat ca sa zic asa.nu e nici tare,nici moale.
Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)
poze geo
laviniablaga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui grigore_tina lavinia,eu stiu ca branzica poate constipa.la noi scaunul e portocaliu si adunat ca sa zic asa.nu e nici tare,nici moale. Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09) poze geo |
un fel de portocaliu e si asta...spre mustar...si intr-adevar nici tare nici moale!
dymomo77 spune:
La multi ani sarbatoritilor de astazi!
Floricik la mine galaforul isi face treaba dupa ce termin cutia. In timpul tratamentului nu se vede nici o imbunatatire.
mami fericit de Dan Mihail 28.10.2009
Danut
smaranditza spune:
Intru nerecuperata din urma, rupta de foame, dar super happy ca a mancat Timi vreo 40 ml de pireu de cartofi dulci.
Stiu ca multe din voi va chinuiti cu mofturile bebeilor, si ma gandesc ca poate ajuta pe cineva si solutia ce am incercat-o eu azi si mi-a reusit. Am ceva temeri ca maine s-ar putea sa nu mai mearga nici la noi...dar va scriu totusi, poate ajuta pe cineva.
Asa cum va spuneam, am inceput cu cereale cu orez si lm. MAi mult de 3-4 lingurite nu a servit printesul meu. Am tinut-o asa vreo 3 zile. Am vazut ca nu se omoara dupa ele, si am trecut pe cartof dulce facut piure cu lm (ieri). Nexam. A fost cahh. Azi l-am incercat cu apa. La fel. Imi spune sotul sa-i pun putin ceai inauntru (Timi cred ca ar bea si o galeata de ceai daca-i dau. Cand avea colici i-am dat ceai de marar de la Hipp, si acum, pt ca tot are gaze, ii mai dau din cand in cand, dar nu mai mult de 30 ml/24 de ore.)
Asadar, m-am pus si am amestecat piureul refuzat de el cu niste ceai, si....SE BATEAU TURCII LA GURA LUI!
Nu apucam sa iau in lingurita cum deschidea gurita. Asta dupa ce initial, cand a fost fara ceai, ma maimutaream ca o nebuna, cantam, faceam scamatorii cu lingurita, si isi inclesta buzutele de zici ca ii dadeam otrava.
Acum nu stiu daca a mancat asa datorita ceaiului sau pentru ca a fost mai subtirel piureul si mai apropiat ca si consistenta de lapticul cu care e el obisnuit.
Eu am facut piureul cum am vazut ca arata cele de la borcanasele Hipp de groase. Probabil si aici am gresit...si trebuia sa incep cu ceva de consistenta medie (intre lapte si piureurile de la borcanel).
Ma duc sa mananc si eu ceva pana doarme el, si sa ma apuc de lucru.
Sper sa "ma recuperez" deseara cu citeala.
dana n. spune:
Salutare!
Diana, sa va traiasca puii! Sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii!
La cat mai multe lunite si puilor care au fost sarbatoriti zilele astea!
Noi am fost astazi la control si la vaccin (deci ne paste febra.. ca de obicei). David cantareste 8580 grame si 70 cm lungime. Medicul a foat foarte multumit de cum arata.
toate fetele dragi.
------------------------
Dana, mami fericita de David ( 2 noiembrie 2009)
Albume foto