Prietene la bine si la greu - 15
Raspunsuri - Pagina 11
Ramonika spune:
am fost la miting azi. au fost extrem de putine mamici, jenant de putine, erau mai multi reporteri si mai multi jandarmi decat mamici... probabil s-au speriat de vreme, desi era destul de cald afara.
a fost si Ionela
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
laviniablaga spune:
Fetelor is tare necajita. Tocmai am avut cea mai urata cearta din viata mea cu soacra si cu sotul meu. Motivul principal....faptul ca duminica nu am binevoit sa merg la soacra la masa. Au fost doar sotul si Rares. Asa ca azi am primit vizita inopinata a soacrei, care pe langa faptul ca mi-a reprosat ca nu am vrut sa vin si ca incerc prin atitudinea mea sa il indepartez pe sot de ea, mi-a pus in carca si faptul ca inca nu am primit indemnizatia...si ca nu intelege care e motivul. Ea ma suspecteaza ca inca nu am depus dosarul si ca de fapt asta e adevaratul motiv, nu ca idioatele de la Primarie mi-au ratacit certificatul de nastere al copilului.... Sa va mai zic ca era debandada in casa...ca pur si simplu nu am avut chef sa fac nimic azi...si ca mi-a tinut teorie si ca nu pot tine copilul in deranj...ca lucrul de femeie trebuie facut ....in fine...sunt distrusa...mai ales ca sotiorul meu drag nu a comentat nimic la cele spuse de mama sa...si ce ma doare cel mai tare este ca el stie cat ma chinui cu copilul....
gabitza35 spune:
doua vorbe....
pentru ca febra iar a aparut, dar mai mica un 38.3 am fost la pedi, nu am primit antibiotic, mergem pe paracetamol/nurofen, un spray de dat in gat ( nu ii inteleg scrisul asa ca nu stiu cum ii zice, trebuie sa fac sapaturi), colargol si aspirat/curatat nasul la greu
Daca in 2 zile nu scapam definitiv de febra, mai vedem cu antibioticul
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
Lidia74 spune:
LAVINIABLAGA...mama ei de soacra....Pe mine asa ma enerveaza soacrele care se baga in ”ciorba” altuia...Hm...La ea in casa e „luna” tot timpul? Ea mai are copii mici de crescut sau a uitat cum e?
laurairina13 spune:
Off mai Lavinia..Ce le mai tragi tu cu socrela aia buna de dat pe usa afara..Dar vorba ta, soacra ca soacra, dar sotul ar fi trebuit macar sa ciripeasca ceva ..sa iti ia apararea..hmm..Foarte urat din partea lui. Bine ca numai tu tre sa le faci pe toate, si sa mai stai si noptile treaza cu bb..Ce sa iti spun, decat ca ai dreptate sa fii suparata, si sa incerci sa discuti cumva cu sotul, sa il intrebi care e parerea lui in toata povestea asta, si ca ar trebui sa discutati amandoi cu soacra, si el sa ii explice frumos mamei lui cum e treaba. Asa vad eu situatia. Nu as admite ca sotul sa taca chitic, pai ori s-a insurat, ori sta dupa fusta lu ma'sa.
Parerea mea..
Acum desigur ca tu stii situatia mai bine, dar banuiesc ca te apasa tare mult faptul ca esti singura acolo printre ai lui, si departe de casa si de cei dragi ai tai.
Pana la urma cu indemnizatia tot nu ai primit-o? Ce naiba au facut aia de la primarie, ai fost peste ei? Offf...si cand ma gandesc ca ai fost la atatea nunti sa le faci socrilor imagine buna, ca deh..is neamurile lor Na rasplata lor..
Te pup, sper sa discuti cu sotul, poate detensionati situatia. Sau macar, vorba soacrei, sa va indepartati de tot de ea, daca asa mult isi baga coada..
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
ralu_seby spune:
So,
Lavi, draga de tine, asta iti mai lipsea. M-au apucat nervii..... Eu am astfel de experiente avand 3 soacre (ma rog, nu toate-s asa sensibiloase). Eu una nu m-as duce nici duminica..tare curioasa as fi sa vad ce mai scoate pe gura, ca deh, vad ca spune lucruri mari. Cine stie ce-o mai gandi. Cat despre atitudinea sotului..intr-adevar asta doare cel mai tare, ca el e langa tine si te asteptai macar sa aplaneze conflictul. Incearca sa discuti putin cu el sa afli macar care ii este pozitia.
Gabitza, pupam Evuta sa fie sanatoasa, sa nu fie nevoie de antibiotic
Dana.n, tinem pumnii pt David, poate nu face totusi febra
Ramonika, poate ca va exista o data viitoare si se vor mobiliza mai bine mamicile. Am auzit multa lume zicand: si dc iesim in strada ce, credeti ca veti schimba ceva?!
Smaranditza, bv ca ai descoperit formula magica..cu toate ca esti prima de care am auzit sa aiba succes cu aceasta combinatie
Revin!
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
many_bani spune:
Am crapat si eu usa, sa var nasul sa spun "la multi ani" dragutului de Alex de mami Lyly si gingasei Amalia de mami Na_bo dar si printesei Timeea de mami Diana, sa cresteti mari, sanatosi si ascultatori
Lavi , pastreaza coloana pe mai departe, iar tu stii cel mai bine cum trebuie crescut copilul tau dar si limitele tale, ca doar esti om.
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze
ralu_seby spune:
Iuhuu, buhuhuuu, anyone around here?! Unde mi-ati disparut cu toa(n)tele?
Vreti sa strig catalogul???? asta ca sa prindeti puteri!
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
monica_80 spune:
salutare!
LA MULTI ANI Alex de Lyly si Amalia de mami Na_bo dar si Timeea de mami Diana!!!!
Off Lavi, soacra soacra...poama acra. eu cred ca trebuie sa pui la punct socrosenia, ca daca nu ai sa ai de furca cu ea, dupa cum vad, parerea mea. explica-i calm dar ferm ca iti cresti singura copilul si ai nevoie de odihna ca sa faci fata si ca stii si singura cand sa faci curatenie si cand nu la tine acasa.
de scump Maria 13.12.2009
pozici