Prietene la bine si la greu - 15

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Ramonika, Ionela felicitari ca ati fost azi la miting. imi pare rau ca au fost putine mame, asa e de obicei in iasi, lumeand greu se mobilizeaza, dar si cand ies....

de scump Maria 13.12.2009

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

noi tocmai ne-am intors dintr-o plimbare de vreo 3 ore in parcul unde se afla casa memoriala stalin (locuim in orasul unde s-a nascut stalin- gori -si unde se mai afla sigura statue a lui stalin, care e imensa ), data viitoare iau aparatul cu mine, sa va trimit poze.

de scump Maria 13.12.2009

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

La multi ani fulgusori frumosi

Lavinia draga mea - in ceea ce priveste soacra, fii mai pe pozitie, este familia voastra si va planificati timpul asa cum doriti, nu esti obligata sa faci ce nu ai chef, este fisc problema ta, ea sa-si vada de ale ei. La cununie la fratele meu preotul a zis atunci o chestie foarte misto "din acest moment nu mai "exista" mama si tata, familia iti sunt sotia si viitorii copii" Eu socramii i-am zis din start, ca accept sfaturi insa decizia de orice fel ne apartine, nimeni nu are dreptul sa se bage in familia mea. Daca am chef sa merg la o masa de duminica merg daca nu nu, sotul daca vrea sa mearga va merge el. Insa si sotului trebuie sa-i explici frumusel ca ar fi frumos pe viitor sa i-a aparere familiei lui, TU SI RARES.

fug la baie revin

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Alianta T.A.T.A. a anuntat deja ca va organiza de ZIUA COPILULUI in fata Palatului Parlamentului MITINGUL BEBELUSILOR. Am ales locatia respectiva pentru ca Parcul Izvor este ideal pentru copilasii prezenti si pentru ca Parlamentul Romaniei va dezbate si va vota legea elaborata de guvernanti, care va contine probabil si masura iresponsabila criticata de parintii aflati in concediul pentru cresterea si ingrijirea copilului.
ZIUA COPILULUI ( 1 IUNIE) este data ideala pentru un protest care va evidentia tocmai efectul nociv asupra micutilor nostri al reducerii cu pricina.
Va invit sa ne unim eforturile si IMPREUNA sa facem posibila o manifestatie de amploare, care sa arate tuturor ca parintii nu mai sunt dispusi sa sacrifice viitorul propriilor copii. Pentru ca este timp suficient pentru pregatirea in detaliu a protestului, parintii din afara Capitalei vor avea astfel ocazia sa vina la miting.
Asadar cadrul si data sunt ideale, astfel incat putem estima o participare masiva a parintilor, bunicilor si mai ales copilasilor de toate varstele. Vom respinge insa orice tentativa de politizare a demersului nostru, mai ales ca parlamentarii vor fi invitati sa vina in mijlocul nostru pentru a se documenta cu privire la grava criza provocata familiilor noastre de masura guvernamentala anuntata. Ii vom anunta cu acelasi prilej ca suntem dispusi sa fim prezenti si la sedinta celor doua Camere reunite in care se va da votul final pentru legea cu pricina. Decidentul este Parlamentul Romaniei si trebuie sa ne concentram deja presiunile asupra “alesilor neamului”.
Intervalul orar va fi probabil 10.30 – 12.00, maxim 13.00, pentru ca cei mici sa fie minim afectati de participarea la protest, iar parlamentarii care au sedinte la comisiile de specialitate sa poata ajunge si la mitingul nostru.
In functie de numarul de participanti, la final de protest, putem pune la cale si un lant uman in jurul Parlamentului, macar intre intrarea la Camera Deputatilor si intrarea la Senat. BEBELUSII VOR INLANTUI PARLAMENTUL ROMANIEI!
Cineva spunea ca suntem prea mici pentru a influenta decizii atat de mari. FALS! E o mentalitate paguboasa, care ne-a adus din pacate in halul asta! Am ajuns sa cersim guvernantilor sa ne respecte drepturile, in conditiile in care i-am lasat pe toti cei care au guvernat tara in 20 de ani sa devalizeze bugetul de stat si pe cel al asigurarilor sociale, sa cheltuiasca iresponsabil toate taxele si impozitele platite de noi disciplinat si responsabil. Si am ajuns la fundul sacului si din vina noastra sau mai bine zis a majoritatii tacute si supuse.
Macar in al 24-lea ceas putem demonstra ca masochismul nostru are o limita si ca asemenea masura guvernamentala ne-a umplut paharul rabdarii noastre! Faptul ca vom reusi sa stopam aceasta masura aberanta care loveste tocmai in natalitatea clasei mijlocii, in cei care reprezinta de fapt motorul dezvoltarii Romaniei si o vaca de muls pentru Fisc, faptul ca vom reusi sa ne aparam acest cuantum de 85% din veniturile ultimului an, aceasta victorie o sa fie una mica in contextul general. Dar va fi totusi un urias pas inainte, care-I va convinge pe multi semeni-concetateni ca sunt de fapt o forta si ca toti guvernantii si toti demnitarii trebuie sa nu uite ca sunt in slujba noastra si ca nu le suntem subordonati.
Intr-adevar, cca 13 procente din totalul celor aflati in CIC sunt afectate de reducerea indemnizatiei, dar sa nu uitam ca s-a facut vorbire pana si de alocatia copilului, ceea ce reprezinta culmea tupeului si a cinismului guvernamental. Asa ca toti parintii sunt interesati de demersul nostru si pot participa la protest, pentru ca intregul cadru legal existent le ofera garantia ca pot obtine indemnizatii mai bune daca au castiguri mai bune si cotizeaza direct proportional cu veniturile realizate, ca si acel minim de 600 lei ramane batut in cuie pentru cei cu venituri mici tot datorita presiunilor noastre.
Vom incerca sa aducem de ZIUA COPILULUI cat mai multe figuri publice la miting, fara insa a avea implicare politica. Politicienii, demnitarii, guvernantii sunt invitati sa vina in mijlocul nostru si sa ne afle pasurile si realitatea cu care ne confruntam. Vom fi cat se poate de pasnici, dar fermi in tentativa noastra de a mentine NEATINS cadrul legal existent cu privire la sustinerea familiei, la drepturile copilului si la incurajarea cresterii natalitatii.
Vom lansa un APEL CATRE PARLAMENT al parintilor si al copiilor, invitandu-i pe parlamentari sa-l semneze alaturi de noi, pentru a avea astfel garantia MATERIALA ca nu vor vota impotriva viitorului familiilor noastre. Vom marca astfel ZIUA COPILULUI de o maniera ideala, pentru a demonstra ca stim sa ne aparam drepturile si ca viitorul copiilor nostri trebuie sa fie unul frumos. DEPINDE DOAR DE NOI!
Va invit asadar, buni parinti de pe forumurile DESPRECOPII si MIRESICI, sa organizam impreuna aceasta demonstratie pasnica de 1 IUNIE, in fata Parlamentului Romaniei. Avem toate premisele favorabile pentru ca mitingul sa fie o reusita si agresarea familiilor noastre sa fie combatuta cu succes deplin. Vom pregati doar muzica pentru copii (avem o multime de cantece dragi copilasilor nostril) pentru a topi gheturile din inimile unor demnitari care au uitat cum este sa fii copil sau parinte. II PUTEM RECONECTA LA REALITATEA PE CARE O TRAIM!
Maine va fi depusa cererea de aprobare a manifestatiei de catre Primaria Capitalei, iar luni, 24 mai, vom fi chemati in fata comisiei de avizare. Avem asadar timp sa pregatim totul ca la carte, si - profitand deja de experienta uriasa acumulata cu ocazia protestului de ieri – sa organizam impecabil MITINGUL BEBELUSILOR de ZIUA COPILULUI.
Bogdan Draghici

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Hello gagici,
cam subtirica miscarea pe aici... am citit asa de "mult" ca am si uitat ce vroiam sa raspund
Vreau doar s-o pup pe Lavi pe care a suparat-o soacra bagacioasa si sa-i zic monicai ca mor de curiozitate sa vad poze din Gori, de abia astept sa ne arati
Va las timid pe bancuta niste siropel de brad si serbet de trandafiri, ca poate poate va tentez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

N'seara

Pustiu pustiu pe aici...sper ca toti bebelacii is bine, bagati cu nasucu in paturici, adormiti, dah? Cel putin a mea asa e.
Raluci, ai ramas pe statutul de reporter, ne tii la curent cu toate
Lavi, ce faci? cum esti?
Bancuta e goala si trista, hmm..la asa criza, vad ca nu mai indrazniti cu bunaciuni sa serviti pe aici , sau sunteti toate la dieta, si eu is singura pe aici
Monica, si eu tare as vrea sa fiu turista in alt oras, sa am ce vizita in plimbarile mele la impins carutul, dar nici cu Mangalia nu ma pot plange, sa vad marea in fiecare zi, nu visam ever. Andre, chiar ma uitam azi in pozele voastre, si al voi marea e la o aruncatura de bat, foarte fain

Monis? Krelia? Madam Capishoneasca? Lili? Miany? Lumi? Bortoasa noastra pofticioasa? Alinus? Crissa? Floricik? Ancutza? si toate prietenele ?? Beii, io va pupacesc de nu va vedeti, lasati butoaie, si altele suparari, ne dau gata ele asa usor pe noi?? Pai mai , voi mamici care ati muncit la servicii de servicii ,24 din 24, care terminati rapoarte de rapoarte, proiecte de proiecte de statea matza in coada si cu trei cutii de tinichea agatate de labe, gata, ati cedat?? v-au dat gata neste bebelushi?? hihihi

Hai fruncea sus gagici, asta inseamna viata de mamica, nu va resemnati:
1. la prima lingurita de mancare refuzata,
2. la prima si a nu stiu cata zi de maraieli, frichineli neintelese,
3. la prima oala de mancare arsa pe aragaz din cauza de bebel mofturos,
4. la prima haina rupta si patata cu care ati iesit din casa fara sa va dati seama in ce hal v-ati imbracat, numa sa va incadrati in intervalu dintre mese sa plimbati pruncu adorat
5. la prima data cand va dati seama ca nu v-ati spalat pe dinti pana seara, din cauza de copil ce cere atentie 24 din 24
.
.
t.
t1.
t2.
.
.
.
t combinatii luate cate n
t combinatii luate cate n+1

hai cine vine si ma ajuta sa completez listuta? varsati tot , sa ne hlizim de ce am ajuns in stare sa facem

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

ntz ntz..bad girl me..vad ca lilisoru a scos nitzel serbet buuuuun de trandafirasi.. De aici trag eu concluzii: fie Lili nu e la dieta, fie are banutzu pus la salteluta de e inca darnica la impartit serbeturi la mine asta saraca ...cu duhuu

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Hi, hi LAURAIRINA ce imi place ca esti bine dispusa......
Eu va las pe bancutza o pizza XXL sa gustati toate o felie... ...Aaa...si un bax de bere - fara alcool ofcourse...

Mergi la inceput

sa nu uit, dienusse ai pm
Fetili nu va suparati, noi doua avem neste afaceri ft importante, o sa ne imbogatim, scriem o conspiratie, facem un complot hihihihihihihi Sper ca v-am facut destul de curioase sa intrebati ce ascundem noi pe pm-uri

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lidia74

Hi, hi LAURAIRINA ce imi place ca esti bine dispusa......
Eu va las pe bancutza o pizza XXL sa gustati toate o felie... ...Aaa...si un bax de bere - fara alcool ofcourse...

Lidia

da-o incoace toata la mine, ca fetili ieste vor sa fie toati gazeli, o trag singura sub bancuta si o halesc repede repejor pan nu apare vreo doritoare prin zona

rechinas in pozici

Mergi la inceput