Licurici de ianuarie - februarie 2009 (105)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

roxanaz, IRINA.C, o intrebare-rugaminte de la mama mea.

Fratele meu are 22 de ani. Poarta ochelari, are dioptrii in jur de 2, nu ma intrebati daca + sau -, ca nu mai stiu. Vrea sa se opereze cu laser la inceputul lui iunie, pentru a nu mai purta ochelari, ca s-a saturat de ei. Pe urma, chiar la inceputul lui august, vrea sa plece la mare. Mama e ingrijorata sa nu fie prea devreme, e vorba de lumina puternica, (,) contact cu apa sarata...

Ce ziceti, e OK?

Porumbita, Daria a mancat ieri putin. Si culmea, cartof fiert cu sare si cu o jumatate de ou. Ceea ce ea nu manca niciodata.

cristi, la sucuri ma gandisem si eu, ieri am luat mere si morcovi special pentru asta. Daria bea zilnic cam 200 de ml de suc de grapefruit cu portocala, pe langa vreo 100 de ml de apa. Nu stiu daca e suficient sau nu, face o groaza de pipi, deci banuiesc ca e bine hidratata.

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

La multi ani Delia!!!!!!!!!!!!Sari cu tortul la interval, ca gravidutele au pofte

Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 5+

Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmen_Marieta
Crisspy te rog spune-mi de unde ai luat covorasul acela cu sotron? Vreau sa cumpar pt camera lui Stefan.

daca nu ma inseala memoria din Auchan din Militari

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Crisspymulktumesc, o sa caut si eu in Auchan Titan, ca e foarte aproape de mama, de fapt Stefan il frecventeaza zilnic, cu bunica.
Nu v-am spus ca e topit sa se plimbe pe scara rulanta...

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Am si eu o rugaminte: cine stie pe cineva care inchiriaza garsoniera sau ap in C-ta, Mamaia? Ca vreau sa merg cu Razvi la mare dupa 20 august si nu gasesc decat la preturi uriase .

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

selene - sa intrebe drul care face operatia, dar nu cred ca ar voie vreo 6 luni. oricum, cam o saptamana dupa nici vorba.

mai bine merge la mare, apoi se opereaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmen_Marieta

Crisspymulktumesc, o sa caut si eu in Auchan Titan, ca e foarte aproape de mama, de fapt Stefan il frecventeaza zilnic, cu bunica.
Nu v-am spus ca e topit sa se plimbe pe scara rulanta...

Poze ..

Carmen, si Vladut se plmba de fiecare data pe scara rulanta de la Auchan Titan si mai e mare fan Sprider de acolo

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Anna am uitat ca tu stai in Titan, poate ne vedem in vreun wk.. ca sunt in zona. Noi venim in parcul de la policlinica.
crisspy nu stiu, si eu caut pt jumatatea lui iulie, daca gasesc ceva te anunt.

Poze ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

[quote]citat din mesajul lui Carmen_Marieta

Anna am uitat ca tu stai in Titan, poate ne vedem in vreun wk.. ca sunt in zona. Noi venim in parcul de la policlinica.
crisspy nu stiu, si eu caut pt jumatatea lui iulie, daca gasesc ceva te anunt.

Poze ..

[/quoate]

Carmen, sa stii ca si noi tot in parcul ala mergem, poate l-am si vazut pe Stefanut, dar nu l-am recunoscut Mi-ar placea sa ne intalnim

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

atunci stai selene

daca bea atata suc poate nu ii e foame

nu-i ma da deloc suc. apa da, lapte dimineata si seara, in rest daca ii e foame mancare. nu vrea mancare nu-i dai. incearca doar vreo 2 zile sa vezi daca merge. eventual ii dai lgumele combinate cu iaurt - iau o lingurita de legume, pe varf un pic de iaurt si asa accepta de fiecare data. dar trebuie sa am in mana paharul de iaurt, nu farfuria d lgume.

nu prea imi merg tasta e

Mergi la inceput