Licurici de ianuarie - februarie 2009 (105)
Raspunsuri - Pagina 8

CADIA spune:
IULIA, din pacate ne vom bloca destul de repede cu constructia pentru ca vom mai avea bani daca nu vindem apartamentul.
Si noi avem un prieten f.f. bun in Sangeorz Bai, aproape de Bistrita. 11+ Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CADIA IULIA, din pacate ne vom bloca destul de repede cu constructia pentru ca vom mai avea bani daca nu vindem apartamentul. ![]() ![]() ![]() Si noi avem un prieten f.f. bun in Sangeorz Bai, aproape de Bistrita. ![]() ![]() |
CADIA, cum il cheama? Mama mea e la Sg.-Bai, e profa de engleza acolo, fratele meu, iar, pe mine ma stie toata lumea in Sg. ...
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Porumbita spune:
bebelusi ce fain e blogul tau
dar cume rochia? ca bratara e faina
cadia sper sa nu fie probleme cu vanzarea ap;
nadia, ledi ce mai fac licuricii?
mara ce tare chestia cu lenevit in pat
selene ce faci daria? cum mai e?
pentru cele care ati calatorit cu avionul cu bb poate aruncati un ochi si aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152420

Anuc spune:
Neata fetelor!
Noi am inceput bine ziua...tocmai am aflat ca la Ioana in grupa e un caz de varicela...ai mei nu e niciunul imunizat...deci stam si asteptam sa ne umplem de bube...si aveam atatea planuri pentru urmatoarele 2 saptamani...joia viitoare vreau sa plec cu ei la munte 4 zile, singura...dar parca nu mai am curaj, desi doctora zice sa ma duc linistita..Nu mai zic ca pe 7 iunie Ioana are serbarea de sf de an si probabil ca vor fi toti cu varicela...
offfff, ca nu mai terminam cu medicii, medicamentele, statul in casa si lista continua....
Mami de Ioana&Filip

Anuc spune:
Irina, daca esti pe fir, lamureste-mka, te og mult si pe mine, ca eram asa de suparata cand am vorbit cu doctora la telefon, ca am uitat s-o intreb. Eu acuma ce fac? Tin copiii in carantina 20 de zile ca sa nu-i imbolnaveasca si pe altii? Ca n-as vrea nici sa o dam mai departe, nici sa-i tin in casa o luna...nu stiu cand vor incepe sa fie contagiosi...
Mami de Ioana&Filip

bebelusi spune:
Anuc uff, asta va mai trebuia
Porumbita la blog inca lucrez ca nu imi plac culorile. Rochita e simpla, neagra pana la genunchi dintr-un voal finut, de-asta mi-am permis sa pun o bratara asa impunatoare. Acum o sa incarc si cerceii pe care ii voi purta. Sa te uiti
Nu stiu daca v-am mai zis dar daca sta vreuna dintre voi aproape de Marriott poate vine sa ma vada sambata. La 17.00 e biserica si e cea din apropierea Marriott.M-as bucura
Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 5+
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

crisspy spune:
DELIA
Sanatate si fericire alaturi de cei 2 baieti din viata ta . Si inca un bebe mic sa completeze o familie minunata
Crisspy, fericita de
Razvi

anna-mama spune:
La multi ani, Delia! Sa ai parte de sanatate si fericire, si toate dointele sa ti se indeplineasca!
Multa sanatate bolnaviorilor!
e simplu, doar sa vrei!

Carmen_Marieta spune:
Salutare fetele,
Patricia este superba bratara, de fapt ca si clelalte pe care le faci.
Crisspy te rog spune-mi de unde ai luat covorasul acela cu sotron? Vreau sa cumpar pt camera lui Stefan.
Ledi cum sunteti azi?
Poze ..
Stefanel cel mititel este un nazdravanel...