Licurici de ianuarie - februarie 2009 (105)
Raspunsuri - Pagina 7

ada_coman spune:
Sanatate multa tuturor!
Aalina impresionant concertul intradevar. Insa mie mi-a cost cam frig, ca eram destul de subtirel imbracata. Dar per total a fost exceptional, de proportii. Oamenii sunt niste profesionisti, au facut un show minunat...A meritat ca am fost acolo.
Carmen sa cresca samburelul sanatos. O sa fie fetita, daca ziceai ca ii batea tare inimioara.
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

CADIA spune:
CARMEN, ma bucur f. tare ca samburelul este unde trebuie si cum trebuieTu cum te simti? Stefanel ce face?
Abia astept si eu sa merg sambata la eco. In privinta "sexului" samburelului, sincer mi-as dori tot fetitza, dar parca simt ca e baiat 11+ Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

mara95 spune:
ledi, multa putere iti doresc.si noi avem momente de-astea, aseara tati zicea ca si-ar cam lua lumea-n cap, ca nu mai rezista.au o energie, ceva de speriat, iar daca nu e asta, sunt maraiti, au muci, sunt nervosi, se cerata intre ei, isi trag palme, se musca, urlaaaaa.astept ziua cand voi lenevi in pat
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005)
si Andru (8 ian 2009)
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

CADIA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mara95 astept ziua cand voi lenevi in pat ![]() |
Ai fost tare haioasa

bebelusi spune:
Mara sa stii ca eu acum as putea sa ma odihnesc dar nu imi vine sa fac asta daca puiul meu nu e acasa
Ledi imi pare asa de rau ca sunteti bolnaviori, uff.....sa va ajute DD sa va faceti bine repede. Stiu cum e cu durerile de spate, eu simt ca lesin de durere, nu stiu ce voi face cand va avansa sarcina
Eu az am fost la manichiura si la pensat ca doar sunt NASA sambata, daca vreti sa vedeti cu ce bratara imi asortez rochia neagra va rog sa va uitati la ultima de pe blogul meu, sa imi spuneti daca va place.
Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 5+
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

bebelusi spune:
Aalina, hai la Iron Maiden la Cluj ce zici???
Cutiuta cu bijuterii

Aalina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelusi Aalina, hai la Iron Maiden la Cluj ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nu tin neaparat dar al meu sot zice ca i-ar trebui asa ca i-am sugerat ca imi poate face el cadou de data asta ca e prin toamna parca

iuliacris spune:
Aalina, super ca te-ai simtit asa bine. Ai avut si tu un moment de respiro bine meritat.
Wow Cadia, chiar ca merge repede constructia casei, s-o tineti tot in ritmul asta! Noi n-o sa avem de-a face cu Bucurestiul vara asta(adica aproape niciodata cand venim in tara). Noi suntem super provinciali, suntem de la tara amandoi, Cipri de langa Hunedoara, iar eu de langa Bistrita. Cipri o sa mearga si la Timisoara la o conferinta, dar eu nu cred ca o sa-l insotesc ca-mi ajunge naveta Cluj-Hunedoara-Bistrita, in conditiile in care nu avem masina in Ro.
Bebelusi, abia astept sa vad pozele cu tine nasa!
Irina, tu cum mai esti? Va mutati si voi in curand, nu?
Ledi, multa, multa sanatate!!!
Poze...
...si iar poze
Iulia & Carla

mara95 spune:
bebelusi, noi pe pitici nu prea ii dam de acasa,decat in caz de forta majora.nu rezist fara ei.asa ca te inteleg perfect, dar te tachinam.
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005)
si Andru (8 ian 2009)
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

bebelusi spune:
Aalina si eu i-am zis la fel lui Mircea , sa imi faca el cadou biletul de data asta pentru ca si eu i l-am facut cadou preluand ideea de la tine.
Concertul din cate stiu eu e in iulie, dar aflu si iti spun
Cutiuta cu bijuterii