Licurici de ianuarie - februarie 2009 (105)
Raspunsuri - Pagina 6

yashy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Selene_Bunny Fetelor, cred ca pe noi ne paste iar o tura de analize - urocultura, coprocultura, sange, exudate, ca nu mai stiu cum sa elucidez problema... Daria sta si 7 ore nemancata, ia intre 0 si 3 lingurite de mancare - ma refer la mancare propriu-zisa, nu fructe sau piure de fructe sau covrig - si, daca acum o luna ajunsese cam la 11 kg, aseara am cantarit-o goala si cantarul arata 10,700... |
Imi pare tare rau ca treceti printr-o perioada grea... Sper din tot sufletul sa gasesti rezolvarea cat mai repede!

Nu stiu daca te ajuta in vreun fel... dar si Luka era la fel cand avea 1 an si... Cel putin o luna a mancat NUMAI banane!!! Nu vioa nimic sub nicio forma. Nici pasat, nici mare, nici bucati... nimic! Totul dadea afara si nu puteam sa-i fac nik... Eu, fiind inconstienta... mamica tanara

Nici cu Luis nu ma pot lauda... mananca el, dar nu foarte stralucit. Cel putin nu cantitati care le vad pe aici!! E in grafic, are 10kg si... nu-mi fac probleme. Are zile cand nu vrea nici el samanance la pranz si sta chiar si 10h nemancat!!

Sper ca Daria sa isi revina cat mai repede!!

ada_coman spune:
Aalina
Dorian
Sa cresti mare, sa fii sanatos, frumos si sa umpli vietile parintilor tai numai cu bucurii. M-am indragostit din nou de baietii tai, Dorian a crescut si a devenit un barbatel, iar Fabian m-a innebunit cu carliontii lui si cu falcutele bucalate.
Sanatate tuturor!
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Aalina spune:
Alinuk la multi ani chiar daca cu intarziere.
Dar eu abia aseara m-am adunat de pe drumuri. Fetelor inca sunt lesinata si in extaz dupa concertul AC/DC. Nu cred ca o sa mai particip vreodata la alt concert de asa valoare. Mai vreauuuu
Ca totul sa fie minunat am fost apoi si pana la malul marii asa ca mi-am incarcat bateriile la maxim.
Copii s-au descurcat foarte bine cu mama, pe Fabian cred ca pur si simplu l-a indopat ca l-am gasit tare grasun. Mi-a zambit cand am intrat in casa dupa care cateva ore pur si simplu nu m-a bagat de seama si a refuzat sa vina la mine in semn de protest. Oricum mi-a fost tare greu fara ei si nu cred ca ma mai incumet sa plec singura. Pe de alta parte parca parca s-au mai refacut neuronii
Astazi Dori e in prima lui excursie asa ca stau ca pe ghimpi.
Ada multumesc de urari. Baga impresii de la concert? Cum ti s-a parut? Fetele cum au fost?
Multa sanatate licuricilor bolnaviori ca am apucat sa citesc cat de cat din urma.

Aalina spune:
Ahhhh si am uitat sa va zic ce era mai important Ochila Papacelul e un frumos si un destept si m-a dat pe spate. E bestial copilul... ma'sa are probleme
Irina sa va faceti bine, bine repede (de revenit insa tu numa asa pe la al doilea, al treilea copil ai sanse )
Radu a fost un monument de rabdare sa conduca in nebunia Bucurestiului, are toata admiratia mea
Si restu' care traiti in orasul ala zau ca nu stiu cum rezistati agitatiei.

CADIA spune:
IULIA, constructia la ca casa pana acum a mers surprinzator de bine; deja primul etaj este ridicat in caramida si peste maxim 2 sapt incepem si mansarda.
Cumparatori la apartament am gasit f. repede, am facut un precontract si acum asteptam sa le iasa actele de credit ca sa facem contractul final si sa primim banii; dar din pacate cu grevele dinectorul de stat o sa mai dureze destul de mult.
Iar noua ni se cam termina rezervele de bani
In alta ordine de idei, e superba rochitza mov a CarleiVoi in ce oras veti sta cand veniti in Romania?
LEDI, cum mai sunteti azi? Ti s-a desumflat degetul?
NATY, cum se simte Nadia, a mai facut febra?
ALINUK, cum ai petrecut ieri?
Hai ca am profitat ca e Clara afara cu bunica si am putut scrie, dar trebuie sa se intoarca, asa ca merg sa-i incalzesc sarmalutzele.
Va pupicesc pe toate. 11+ Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Leditia spune:
Cadia,nu suntem bine deloc.David nu e bine deloc,tuseste oribil,cu secretii,am fost cu el la spital,avem 4 ture de aerosoli pe zi-acc,sol saline,gentamicina si pulmozyme.,plus klacid si antitermice la nevoie,aspirat,pus picaturi..
Ma doare spatele de mor k l-am carat pe el in brate,am coloana vraiste..si mana stanga abia o pot folosii din cauza degetului lovit care e negru.A fost un chin sa ajung cu el acolo carandu-l in brate cu mana mea beteaga.Nu as fi crezut k daca te lovesti la un deget te doare toata mana..zici ca e k la masele..te doare una si ai impresia k te dor toate..
off si nici n-am timp de mine,sa merg la dr sa vad dk o fi bine operatia..de coloana mea ce sa mai zic k n-am timp nici sa mor,daramite sa plec de acasa..
POZE CU NOI de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general

CADIA spune:
Ooooffff...LEDI, nu pot decat sa-ti urez multa putere fizica si psihica si multa rabdare pentru puiutzul tau scump. 11+ Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Carmen_Marieta spune:
Salutare fetele,
am scris si mai dimineata, dar nu a mai mers netul si am pierdut mesajul.
Sunt bine, bb2 s-a fixat unde trebuie si bine, trebuie sa fac analizele, are 6 saptamani si 3 zile, si avea emotii ca-i batea tare inimioara.
I-am aratat echo lui Radu, iar intrebarea lui a fost; E fata?, deci stiti cam ce-si doreste tati..
Ledi doamne ce zi nasoala. Multa sanatate lui David.
Poze ..
Stefanel cel mititel este un nazdravanel...