Licurici de ianuarie - februarie 2009 (105)
Raspunsuri - Pagina 10
bebelusi spune:
Crisspy iti dau eu informatii despre unde am stat noi la mare anul trecut, vb pe mess
Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 5+
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
CADIA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Selene_Bunny CADIA, cum il cheama? Mama mea e la Sg.-Bai, e profa de engleza acolo, fratele meu, iar, pe mine ma stie toata lumea in Sg. |
Il cheama Marius Danci (noi ii spunem Mario Capitanul). Il sti?
11+ Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
CADIA spune:
PORUMBITA, si eu sper din tot sufletul sa fie Ok cu actele pana la final, ca tare e greu in Romanica asta.
11+ Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
Carmen_Marieta spune:
Anna o sa-ti trimit nr de tel, si poate ne vedem.
Patricia vreau si eu detalii pt cazare... pls
Poze ..
Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
anna-mama spune:
Carmen 
Crisspy, voiam sa-ti zic ca eu am reusit sa-l dezvat de leganatul pe picioare
, nu am facut mare lucru, doar ca nu l-am mai leganat cand era ora de somn, ne asezam amandoi in pat si ii zic "nani", iar el se cuibareste repede si inchide ochii, sta un pic si se ridica , iar eu ii repet "nani" si el se tranteste repede in pozitia de somn
si tot asa pana adoarme. cand vad ca nu-i chip il mai las sa se joace cu jucariile si dupa ceva timp incercam din nou. Vad ca in ultimele zile a inceput sa ma ia el de mana sa ma duca la pat cand ii e somn. Voi cum mai stati? 
e simplu, doar sa vrei!
Porumbita spune:
anna tu il mai alaptezi?
cum ai reusit sa il adormi seara fara san?
ca la noi nu e chip; nu seara
crisspy spune:
Oau Anna felicitari 

...bravo
Noi mai avem...adica in timpul zilei musai pe picioare, seara de cele mai multe ori adoarme singur...da' tot asa dupa ce se tranteste de 1 milion de ori pe toate partile, se urca peste tot...si cu cantare musai ca astfel nu se poa' 
..e mort dupa muzici, deh
.
Plus ca in timpul zilei, mami mai vrea sa mai faca si ea una, alta prin casa si ca sa adoarma mai repede il pune pe picioare.
Eu daca ii zic "nani" l-am starnit...tre' sa ne gadilam si sa radem obligatoriu...si il vad ca abia mai poate respira de atata ras si tot nu se lasa...mi-e asa de drag 
Carmen daca gasesc ceva dau sfoara in tara...adica pe forum ![]()
gashca...ma duc si eu acasa, gata s-a terminat programul (nu ca as fi facut mare lucru azi
)
Crisspy,
fericita de
Razvi
miereamara spune:
Ledi cum se mai simte David?
Sa va spun ce traznaie a facut Aidan saptamana trecuta....ii dau de obicei telefonul meu sa se joace si e a doua oara cand suna la 911, la urgente. Si aici nenica vin astia cu salvarea, pompierii, politia in cinci minute iti sunt la usa. so...suna fi-miu prima oara, nu imi dau seama, suna a doua oara si realiez, vad cu coada ochiului numarul format si aud in receptor 911 what's your emergency?
si dau sa ii iau telefonul./...si el se pune pe urlat, eu vorbesc cu el in romaneste...aia ridicase si ea vocea ca sa ne acopere pe noi...si tot intreba ce se intampla, suntem in pericol, ca vine politia imediat, sa iau copilul si sa ma duc intr-un loc sigur
, mi-a luat 10 minute sa o conving ca e totul ok, ma mir ca nu a venit politia, de obicei trimit pe cineva sa verifice.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
deliafairais spune:
multumesc foarte mult pt urari! am avut o zi frumoasa azi, de fapt...mi-au placut toti acesti 25 de ani
bebelusi, am facut 4 tarte cu fructe si am primit un tort de ciocolata. cu ce sa te servesc? 
mara95 spune:
super tare!la noi andru a sunat doar la prieteni si o data la serv la tati.ei intrebau ce voiam si eu nu intelegeam
Mara
, mami de Flavi (7 dec 2005)
si Andru (8 ian 2009) 
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata