Licurici de ianuarie - februarie 2009 (105)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

am fost ceva mai devreme si i-am luat lui david un set de 50 de mingi colorate din plastic. va dati seama ca sunt prin toata casa... dar e foarte incantat! le aseaza pe culori, le arunca vesel pe peste tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Delia putina tarta te rog, cea mai buna

Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 5+

Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

LA MULTI ANI DELIA!

MIEREsuper intamplare cu aidan .... ahahahhaha

ledi pupici si rabdareeeeeeeeeee

irinac draga mea cuscraaaaaaaaaaaaaaa
tu ce mai faci?????
toata lumea vb de tine pe aici da tu nu te mai arati?????????
nu mai intrebi nica de miresica ta?
ahahahahha

bebelusi multi pupici
sa fie frumoasa nunta
si sa va distrati superbbbbbbbbbbbbb

eu sunt nerabdatoare sa vedem daca vine bebe sau nu
daca imi fac iar un cadou frumos de ziua mea ca acum 2 ani!

va pupiiiiiiiiiiiii

seleneeeeeeeeeeeeee
rabdareeeeeeeeeeee
antonia mea de exemplu nu mergeeeeeeeeeeeee
incaaaaaaaaaaaaa
a inceput sa manace mai bine
desi ma innebuneste noapte cu f mult lapte
si cu toate astea nu mergeeeeeeeeeeee
offfffff
decat pe diatnte scurte
si daca e chemata
sau daca are nevoie de ceva
altfel
de-a busilea

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Delia, LA MULTI ANI!!!

Multa multa sanatate la toti bolnaviorii!!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

NEATAAAA!!!!

LA MULTI ANI TUTUROR ELENELOR, ILENELOR, CONSTANTELOR, CONSTANTINILOR!

11+ Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny
Fratele meu are 22 de ani. Poarta ochelari, are dioptrii in jur de 2, nu ma intrebati daca + sau -, ca nu mai stiu. Vrea sa se opereze cu laser la inceputul lui iunie, pentru a nu mai purta ochelari, ca s-a saturat de ei. Pe urma, chiar la inceputul lui august, vrea sa plece la mare. Mama e ingrijorata sa nu fie prea devreme, e vorba de lumina puternica, (,) contact cu apa sarata...

Selene, in primul rand la -2 cam face degeaba operatia de corectie, nu o sa ii ajunga la 0. in al doilea rand, nu are absolut nicio problema, in 2 zile poate sa faca absolut ce vrea. primele 24 de ore sunt cu protectie (totala, adica ochelari negri de soare inclusiv in casa). dupa aceea controlul a doua zi si liber la orice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Ledi, sanatate lui David! Sa treaca repede si peste asta!

Selene, oare fetita nu are anemie sau nu cumva a aparut din nou infectia urinara? Te intreb pt ca de cate ori observam o modificare in comportamentul alimentar al Alexiei, prima intrebare era daca urina e sterila si daca nu are vreo carenta. Cu copiii mofturosi trebuie f multa rabdare. In dr Spock scrie ca trebui sa fim cat mai naturale si mai relaxate fata de copil in timpul mesei (macar in aparenta) pt ca acesta sa nu ne simta angoasa, nervii, etc. E greu, dar trebuie incercat. Cu scaderea in greutate nu stiu ce sa zic, depinde cum era cand ai cantarit-o de fiecare data, insa 300 g in minus nu e chiar o fericire. Poate un nou set de analize te-ar ajuta, macar sa vezi ca e totul ok cu fata si e doar mofturoasa.

Cami, scumpa mea, Antonia o sa mearga, stai linistita! Stii ca asa ti-am zis si cand nu manca. Alaltaieri in parc am cunoscut un baietel de 1 an si 3 luni care tocmai facuse primii pasi singur si era tare incantat. Si eu am mers tot la 15 luni iar la carte scrie ca majoritatea copiilor merg intre 12 si 18 luni.

I-am luat Alexiei tricicleta. Au oferta la Miniblu cu 300 ron, in conditiile in care la Mohercare nici nu te puteai apropia. Alexiei e verde-portocaliu si e tare incantata. Pare usor manevrabila, azi o testez daca face fata hopurilor de pe Calea Floreasca.
http://www.mothercare.com/Smart-Trike-trike-plus-pink/dp/B001O9XGLG/sr=1-4/qid=1274422632/ref=sr_1_4/278-5217569-4839627?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=56507031&mcb=core

Pup licuricile, mamicile si burticile.

Oare o sa mai fiu si eu burtica vreodata?

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

'neata,
LA MULTI ANI!!!! TUTUROR ELENELOR, ILENELOR, CONSTANTELOT SI CONSTANTINILOR.

Fetele sper sa nu fac reclama dar pe nemira.ro, sunt carti pt copii la 5 lei, au o reducere pt 1 iunie.. asta pt cele interesate.
Eu am dat comanda ca-i citim in fiecare seara lui Stefan.

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

si buna dimineata. mii de scuze ca am intrat asa ca furtuna
Delia, lma fericiti!!
lma si Constantinilor si Elenelor de azi!
Miere ce fun Aidan.. pune si tu pe speed dial numerele prietenilor care adora sa doarma pana tarziu
gata, trebuie sa fug ca am o zi teribila azi.
o zi excelenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

La multi ani sanatosi si fericiti tuturor celor care poarta numele Sfintilor Constantin si Elena!

Porumbita, inca il mai alaptez, asa ca seara isi primeste sanul inainte de culcare. Dar nu adoarme sugand, adoarme ca si ziua cu mine langa el, stie f bine ca e momentul de nani si sta "cumintel" pana adoarme. Dar trebuie sa fiu neaparat langa el, ca ma bate, ma mangaie, ma trage de par...pana reuseste sa adoarma Si nu se culca cu nimeni altcineva

Astazi am lipsit jumatate de ora timp in care am fost sa-mi fac niste analize, pe Vladut l-am lasat cu bunica-su, tot timpul nu a facut decat sa ma caute din camera in camera, nu a plans, dar nu putea sa-i capteze atentia cu nimic, doar ma cauta prin casa.... Se vede ca e obisnuit sa fie cu mine tot timpul

Ledi, cum e David?? Offf, sper ca sunteti bine, Doamne ajuta!
Naty, cum sunt fetele?

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput