Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (102)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ariana1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

multumesc mult!

dar eu ma intreb ca daca manasteam pe la 1900 si vroiam sa fac copii nu cred ca as fi reusit!

Anca +27s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,

Multe nu am fi reusit.

Ariana1
33+ - Stefan Calin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna dimineata, delfinariu!

noi raportam un we plin cu de toate! sambata am terminat cu zugravitul (bine, aranjatul imi mai ia vreo 2-3 zile...) iar ieri am facut un tur de 200 km mare-munte(zapada)-mare. a fost super, mie imi place si mi-e comod sa stau pe scaunul din fata. a fost mai nasol ca printesitei i s-a facut rau din cauza drumului de munte plin de curbe... de dimineata (ieri) insa am inceput cu lacrimi, delfinasul ma trezeste intotdeauna la 8.30 ca vrea papa, si era ora 10 fara sa notez activitate, oricat am incercat cu dulciuri, sucuri, povesti, muzica... dar imediat ce am urcat in masina a inceput dansul, asa ca m-am linistit, eram pe cale de a fugi la urgenta la spital...

azi avem program de hartoage, depunem si noi declaratia de venit si e cam departe de mine... in drum intru sa iau si niste acumulatori sa vedem asa cum functioneaza baby-call...

la burticutele cu probleme nu stiu ce sa le recomand, nu trec prin ce trec ele dar imi imaginez cat de greu si de epuizant trebuie sa fie sa iti impui repaos total si o stare generala buna chiar daca de fapt te simti fatal. vreau doar sa le incurajez ca nu mai este mult si orice sacrificii ar fi de facut, sigur delfinasii nostri merita

ieri am schimat semnatura, avem 31+ de azi... sa mai treaca 6-7 si e foarte bine

am vazut o multime de poze, incep burticutele sa dospeasca mai tare iar lucrusoarele iti iau ochii, o minunatie!

www.ticker.7910.org/as1cHpMVM1P1124MDAwNTE2Yjh8MDAwMTQyN2R8SGFubmFoIElzYWJlbGE.gif" target="_blank"> 31+ AMR 8+
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001) pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

michelle si eu zic sa cumperi si hainute de o luna.de cele de prematuri, n-as lua.
al meu a avut 2950 gr, a slabit la 2700..a ramas asa o luna de zile..deci tot hainite mici mici am fol pana la 3 luni.
chiar dc ei cresc repede, totusi nu ii poti tine o luna de zile sa inoate in hainele de 3 luni.le sunt incomode, se mototolesc. si eu am facut la fel, am cumparat de 3 luni..asa ca sotul a cumparat si el bietu d epe unde a putut si ce a gasit pt bb micut micut.
plus ca va fi vara, probabil vor transpira mult,regurgiteaza..mai iese caca, pisu.. trebuie schimbati de mai multe ori pe zi
asa ca eu am ales solutia sa cumpar hainute nu neaparat scumpe, cat suficient de multicele si din bumbac, normal, fara cauciucuri sau cusaturi pe ele, sa nu deranjeze la pielicica.
legat de detergent sano sensitive voi lua si eu si catva timp o sa i le spal separat de ale noastre.la Stefan le-am spalat separat pana la 1 an, acum o sa vad.

Paula cu Mihai 31+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 8 saptamani de dans in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

sa-mi dau si eu cu parerea in leg cu cumpararea hainuteler, adica asa cum am facut eu cu printesita: i-am cumparat prima data micute de tot, chiar daca bbii cresc repede, tot au nevoie cel putin o luna de hainute micute, in plus trebuie schimbati des (primele ture poate nici pampersii nu o sa-i nimeriti bine si se mai pateaza pe langa...). si asa cum zic fetele aici, daca sunt mari arata urat... la sunt incomode si le raman dungulite pe piele de la pliurile hainutelor mai mari. oricum dupa nastere o sa mai primiti si mai marisoare iar dupa un timp o sa iesiti singure cu bbii sa cumparati ce mai aveti nevoie.

www.ticker.7910.org/as1cHpMVM1P1124MDAwNTE2Yjh8MDAwMTQyN2R8SGFubmFoIElzYWJlbGE.gif" target="_blank"> 31+ AMR 8+
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001) pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns senty_mary spune:

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

Neata

Va invit la o portie de laptic cu cereale
Astazi am fost harnica m-am trezit la 7.30(de obicei era 10.30) ,am schimbat deja lenjeria,spalat vase,am pus de facut paine,aranjat prin casa am luat-o de luni dimineata

Carla-si eu tot ca o babuta ma simt..cand ma intorc de pe o parte pe alta mereu suspin si oftez,la kg ma apropii si eu de 10 dar inca ma incadrez in tabelul de kg deci tot e bine

Racusor-e bine acum printesa a plecat la gradinita

Ariana-vb cu delfinasul sa stea cumintel pana la termen

Am inceput sa pregatesc si eu lucrurile pt spital..mi-am luat 2 camasi de noapte pt.alaptat au model o barza cu bebe in cioc,am mai luat garmastan crema,comprese sterile,vata buna am luat de la sensiblu..pachet cu albastru mare..si cam atat deocamdata

o saptamana frumoasa va doresc...fara contractii

Bamboletta 25+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

DE UNDE AI LUAT CAMASILE DE NOAPTE?

28+ cu Bogdan- Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

eu am luat camasa de noapte de la Sofiaman.si acum mi-e draga :)e portocalie.;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

ce parere aveti ramne indemnizatia asa cum este?!

POZE VLADUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

eu am luat camasa de noapte de la Sofiaman.si acum mi-e draga :)e portocalie.;)

cred ca si eu tot de acolo o am...daca bine imi amintesc... eu acum port de multe ori camasa,la culcare, e mult mai comoda si nu ma strange...desi inainte le detestam...nu purtam de nici un fel...

Andreea, Eric (9.12.2007) si 33+ cu bb Filip

bb Filip,sper sa te tin in brate peste 4-5 saptamani...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

anca cu carceii vad ca am rezolvat-o.. Cand intind picioarele, intind mult calcaiele si nu varfurile. Vad ca nu au mai aparut. Spusese Otilia daca nu ma insel de trucul asta.

Asa si eu Oana.. ma rascucesc ca un surub cand dorm.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">29+ cu

asa e...nu intindeti varfurile ca si balerinele ...trageti varfurile degetelor catre picior si or sa va treaca toti carceii

Oana 32+ AMR 7- Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

offffff iar mi-a luat-o inima la galop de la gynipral!!!!!!!!!!!!!

cred ca o sa trag un pui de somn!

si vroiam sa merg la greva la 12

POZE VLADUT

Mergi la inceput