Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (102)
Raspunsuri - Pagina 10
anca_vlad spune:
din pacate mi se pun in somn si nu mai apuc sa ractionez!

Anca +27s
ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,
laurika1982 spune:
Neata fetele!!!
Katalins: La multi ani, bebe sanatos si voios!
Belu:Felicitari pentru bebe sanatos!!
Sheri: bafta la eco azi, tinem pumnii!!
Mirela: sa ne dai vesti bune!!
Maya:la fel ca la Mirela...ca vad ca tot eviti subiectul :D
Andreea: sper ca Eric e mai bine 
Tina: bafta la dr azi 
Maurice: cum esti?
FUg sa ma uit la pozici :D
Laura
29+ cu 
Cris2010 spune:
Buna burtici! Buna Mirela (tinem pumnii!!!)! Buna Maya!
Astazi am implinit 7 luni (dupa DPN)
Vazut si eu hainute si burtici!
. Care mai de care mai frumoasa si mai rotunda
.
Am vrut sa merg si eu azi la protest, dar am la doua sedinta si trebuie sa pregatesc mapa si mai sunt si singura la birou
.
Va
si o saptamana usoara!
Cris
30+ cu
larissa_79 spune:
'neata!
racusor, la cat mergi la medic? Sigur o sa primesi vesti bune ca ai stat cumintica. Eu de dimineata ma tot foiesc prin casa. Abia acum m-am bagat in pat. Ieri insa am stat doar in pat. Numai ce am mancat la bucatarie atat.
Larisa
30+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
maya71 spune:
Fetelor dragi, va
si va urez o saptmna linistita urmata de multe altele
!
Eu sunt la job... zi de luni pe care as scoate/o din calendar.
Am fost de am depus declaratia si cand sa intru... m/am intalnit cu 'un personaj' pe care nu vreau sa/l mai intalnesc niciodata si mi/a luat ceva timp sa/l scot cu tot din viata mea.
CarmenAlbu spune:
Buna dimineata burtici, sa avem o saptamana frumoasa, si eu merg la medic azi la 6pm, si sper sa avem toate numai vesti bune!!!
Am vazut si eu pozele,
, cu burtici frumose, mi-a placut si tinuta de gala a lui Dragaica
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
28+ cu 
maya71 spune:
Eladea sau fetele... spuneti/mi si mie cum si ce se voteaza. Daca ajuta cu ceva 'bag' si eu un vot 
aelita spune:
imi pare rau sa vad ca aveti atatea probleme si contractii.Sper din suflet sa fiti toate bine si bebeii sa stea cuminti acolo !
cu hainutele:la Sofia au fost mari cele de 0 luni ,s-a nascut cu 3200 g,deci nu prea mica,totusi erau largi.
La Andres am cumparat numai haine mici,si s-a nascut la 3700g,nu au fost bune,adica nu incapeau nici pe cap,nici caciulile,si era frig..am trimis sa imi aduca de acasa body de la Sofia,care ma gandeam eu ca le dau la o luna..Pe el veneau turnate !
apoi hainutele cele mici care nu au fost bune de Andres,au fost bune de nepotica care s-a nascut la 3200g si asa pe ea nu au mai atarant hainele cum atarnasera pe Sofia.
o sa auziti mereu in jur sa luati haine mai mari pt ca vor creste repede.
eu nu suport ideea asta!
cresc,ei vor creste mereu,ani de zile,nu pot sa ii vad cu manecile indoite,pantalonii atarnand,ca dati de pomana in ideea ca vor creste.vor creste ...nu cresc chiar de pe o zi pe alta,cateva saptamani bune tot poarta hainutele,oricum le vom schimba lunar .
eu primeam cadou haine de 6 luni,cand se nascuse Sofia,si ziceau ca lasa ca o sa creasca ! dar hainele le aduceau de iarna,pt ca se nascuse iarna,dar de 6 luni,adica venea in iunie-iulie sa dau haine groase...Deci copilul creste,dar anotimpul se schimba,eu nu aveam ce face cu haine de iarna la 6 luni cand noi am fi fost in miezul verii.
deci tot ce am primit mare,nu a putut sa poarte,din cauza schimbului de anotimp.
dar ei cand cumpara nu se gandesc la asta,sunt fixati doar pe ideea "creste" sau "mai bine mai mare decat mai mic"-![]()
26+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_vlad din pacate mi se pun in somn si nu mai apuc sa ractionez! ![]() ![]() ![]() ![]() Anca +27s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT "Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html, |
atunci cand te trezesti de la carcei trage degetele picoarelor...ai sa vezi ca iti trece...nu trebuie sa faci neaparat de la inceput
referitor la indemnizatie, eu cred ca asa va ramane cu 25% mai putin...dar nu ma mai gandesc la asta pentru ca oricum nu pot schimba nimic acum...pot doar sa ma intorc mai repede la munca, ceea ce probabil voi face, oricum in planurile mele nu a intrat in calcul niciodata varianta cu 2 ani
Oana
32+ AMR 7- Matei
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aelita imi pare rau sa vad ca aveti atatea probleme si contractii.Sper din suflet sa fiti toate bine si bebeii sa stea cuminti acolo ! ![]() cu hainutele:la Sofia au fost mari cele de 0 luni ,s-a nascut cu 3200 g,deci nu prea mica,totusi erau largi. La Andres am cumparat numai haine mici,si s-a nascut la 3700g,nu au fost bune,adica nu incapeau nici pe cap,nici caciulile,si era frig..am trimis sa imi aduca de acasa body de la Sofia,care ma gandeam eu ca le dau la o luna..Pe el veneau turnate ! apoi hainutele cele mici care nu au fost bune de Andres,au fost bune de nepotica care s-a nascut la 3200g si asa pe ea nu au mai atarant hainele cum atarnasera pe Sofia. o sa auziti mereu in jur sa luati haine mai mari pt ca vor creste repede. eu nu suport ideea asta! cresc,ei vor creste mereu,ani de zile,nu pot sa ii vad cu manecile indoite,pantalonii atarnand,ca dati de pomana in ideea ca vor creste.vor creste ...nu cresc chiar de pe o zi pe alta,cateva saptamani bune tot poarta hainutele,oricum le vom schimba lunar . eu primeam cadou haine de 6 luni,cand se nascuse Sofia,si ziceau ca lasa ca o sa creasca ! dar hainele le aduceau de iarna,pt ca se nascuse iarna,dar de 6 luni,adica venea in iunie-iulie sa dau haine groase...Deci copilul creste,dar anotimpul se schimba,eu nu aveam ce face cu haine de iarna la 6 luni cand noi am fi fost in miezul verii. deci tot ce am primit mare,nu a putut sa poarte,din cauza schimbului de anotimp. dar ei cand cumpara nu se gandesc la asta,sunt fixati doar pe ideea "creste" sau "mai bine mai mare decat mai mic"- 26+ ![]() Sofia (2ian2007) , Andres(22mai2008) |
sunt perfect de acord cu aelita...nici mie nu-mi palce sa-i dau hainute mai mari decat trebuie...arata ca cele capatate...
Andreea, Eric (9.12.2007) si
33+ cu bb Filip
bb Filip,sper sa te tin in brate peste 4-5 saptamani...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...