Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (102)
Raspunsuri - Pagina 8
anca_vlad spune:
si eu am schimbat semnatura de azi!
am intrat in saptamana 27!
Anca +27s
ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,
anca_vlad spune:
referitor la camasa eu am gasit un capotel fara maneci cu fermoar! si cred ca o voi folosi pt caest aspect!
pt mamicile care sunt la primul bb e vorba de igiena vafinala care o face asistenta si ar fi bine sa aveti la voi rivanol iar cele care veti face cezariana betadina!![]()
![]()
![]()
![]()
Anca +27s
POZE VLADUT
eladea2005 spune:
Neata si de la noi!
off, cand va citesc...vad ca fiecare avem cate ceva...deja a inceput perioada in care s-a dus relaxarea si starea de bine...
eu am o durere nasoala de sold drept, la baza coloanei cumva, nici nu stiu exact s-o reperez, dar e asa ascutita ca abia umblu...
bamboletta, dulci hainutele...
sa le purtati sanatosi...
andreea, frumaosa rochita cu burtica din dotare...
aveti grija de voi burtici...incepe o noua saptamana, care ne aduce tot mai aproape de evenimentul mult asteptat...doamne, nu-mi vine sa cred...
NE DATI SI ASTAZI VOTUL VOSTRU? MULTUMIM MULT!
Andreea, Eric (9.12.2007) si
33+ cu bb Filip
bb Filip,sper sa te tin in brate peste 4-5 saptamani...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui michelle1981 Am vazut ca va luati camasi pentru alaptat. Sunt camasi normale de noapte? Ca eu nu pot sa dorm cu camasa de noapte, doar cu pijamale normale, sau colanti + tricou. Pijamale pentru alaptat nu sunt? |
nici eu nu stiu sa dorm cu camasa de noapte
ma gandeam si eu daca se poate totusi o pijama cu pantaloni
Oana
32+ AMR 7- Matei
michelle1981 spune:
anca, racusor multumesc pentru raspunsuri!
Acum mai am o intrebare pentru mamicile cu experienta: hainute de care trebuie luate ca marime - tiny baby (50 cm, 2.7 kg), first size (56 cm, 4.1 kg), 0-3 luni (56-62 cm, 5.5 kg)? Sau din toate?
M-am uitat pe site la George si astea sunt marimile...
Daca iau numai 0-3 luni ii sunt mari? Eu sunt total pe langa.. si nu am luat nicio hainuta. Planul e sa iau pt prima luna ca apoi o sa mai primim, o sa mai cumparam dupa ce ne asiguram ca e fetita etc
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">29+ cu 
michelle1981 spune:
anca cu carceii vad ca am rezolvat-o.. Cand intind picioarele, intind mult calcaiele si nu varfurile. Vad ca nu au mai aparut. Spusese Otilia daca nu ma insel de trucul asta.
Asa si eu Oana.. ma rascucesc ca un surub cand dorm.
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">29+ cu 
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui michelle1981 anca, racusor multumesc pentru raspunsuri! Acum mai am o intrebare pentru mamicile cu experienta: hainute de care trebuie luate ca marime - tiny baby (50 cm, 2.7 kg), first size (56 cm, 4.1 kg), 0-3 luni (56-62 cm, 5.5 kg)? Sau din toate? M-am uitat pe site la George si astea sunt marimile... Daca iau numai 0-3 luni ii sunt mari? Eu sunt total pe langa.. si nu am luat nicio hainuta. Planul e sa iau pt prima luna ca apoi o sa mai primim, o sa mai cumparam dupa ce ne asiguram ca e fetita etc ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">29+ cu ![]() |
Michelle, hai sa-ti zic cum a fsot la noi...
la sarcina cu Eric, eu cumparasem hainute pt 1 luna si pt 0-3 luni...dar Eric s-a hotarat ca vrea sa vina mai repede, asa ca s-a nascut la 2600 gr si 49 cm...asa ca n-am avut hainute potrivite...deci l-am trimis pe tati sa umble saracul prin tot Clujul sa-mi caute body-uri si salopete mici mici...tiny baby...si abia a gasit la Miniblu...dar si ales f scumpe...
acu nu zic ca trebuie sa fie la fel, dar cred ca first size ar trebui cateva bucati sa ai...ma refer la bodyuri macar sau salpetele...ca saracutii asa arata in hainutele care le sunt prea mari...nici nu le sta bine pe ei...
Andreea, Eric (9.12.2007) si
33+ cu bb Filip
bb Filip,sper sa te tin in brate peste 4-5 saptamani...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
bamboletta spune:
Nici eu nu eram prietena cu camasile de noapte
dar dupa prima sarcina chiar au inceput sa-mi placa..erau mult mai comode decat pijamalele..nu suportam nimic sa ma stranga de burtica
,plus ca la spital..nu prea am vazut pe nimeni cu pijamale...in travaliu te urca de nu stiu cate ori pe masa..toaleta zilnica dupa..e cam greu sa dai pantalonii jos ![]()
Michele-felicitari pt noua sapt
,camasile de noapte le-am luat din siraj..dar gasesti si la mall in tudor sau la moldova numai ca au pret mai mare...au nasturei in dreptul sanilor...paturicile,scutecele si husele pt saltea le-am luat online de pe hoababy..restul de la un magazin din alexandru de bb-ii
hainute am luat cateva si pt 0 luni (50cm) si 1 luna (56 cm) asa pt prima luna...Antonia la 2.9kg inota in astea de 0-3 luni si nu arata prea bine...acum depinde si ce greutate o sa aiba bebe[:-)]
Racusor-tin pumnii sa nu se fi scurtat colul si sa fie totul ok 
Anca-la cat mai multe sapt..sa mai stea bebelina in burtica 
Bamboletta
25+
David si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
anca_vlad spune:
multumesc mult!
asa sper macar 35s ca la vlad si nu am mai multe pretentii!
ma descurc cu prematurii!
dar eu ma intreb ca daca manasteam pe la 1900 si vroiam sa fac copii nu cred ca as fi reusit!
Anca +27s
POZE VLADUT
anca_vlad spune:

Anca +27s
POZE VLADUT