Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (102)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Dragaica, ce frumoasa esti cu rochita si burtica!!!

Maurice, cum e bunica sotului?

Cristina 31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariana1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Ariana, stai cumintica...

dar magneziu ei? eu iau din luna a treia magneziu, 3 pe zi, si ai vazut ca si fetele iau magneziu...

si eu am avut dureri de burtica de la 8 saptamani, am stat 3 saptamani la pat cu risc de avort si apoi cand m-am intors la munca tot mi se intarea burtica si ma durea...de cand am trecut pe magneziu au disparut si durerile si intarirea de burtica...

si acum iau 3 magneziiu pe zi...ajuta la relaxarea uterului...

Bulina 32+ cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Da Racusor, magneziu iau de la 2 luni, si sa stii ca nu m-a ajutat, adica am inceput sa am contractii de prin saptamana 11-12. Atunci nu stiam ce sunt alea contractii, dar simteam burtica tare deasupra osului pubian. Cand am povestit medicului, mi-a spus ca sunt contractii. Atunci a inceput panica la mine.

Ariana1
33 - Stefan Calin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

da, eu azi merg la doctor, la control...sper sa fie totul in regula si colul sa nu se fi scurtat mai mult...ca am mai avut si asa la pat ceva contractii

eu zic sa suni doctorul sa ii spui ce ai simtit si sa stai cumintica la pat, ca nu e de gluma daca el zice ca e ok sa stai pana vineri, stai....

mai ales ca ai avut contractii dureroase...astea pot scurta sau deschide colul...

Bulina 32+ cu poznas

Mergi la inceput

delfinasul meu e tare smecher cred ca stie ca il duc azi la dr si il parasc ca nu mai e asa activ, ca a inceput miscarea

doar ca uterul meu normal riposteaza si se intareste dupa bebe si m-au apucat si ceva dureri de burtica dupa ce da bebe mai tare

Bulina 32+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Neata burtici, maya, Mirela!

Bamboletta ce lucrusoare frumoase.. Unde ai gasit? Ce sexy esti cu burtica!
Belu, btz_ovi ce burtici sexyy

De azi intram in saptamana 30!

Am vazut ca va luati camasi pentru alaptat. Sunt camasi normale de noapte? Ca eu nu pot sa dorm cu camasa de noapte, doar cu pijamale normale, sau colanti + tricou. Pijamale pentru alaptat nu sunt? Sau sa modific ceva din dotare.. ce ar trebui sa fac?

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">29+ cu

Mergi la inceput

michelle, cred ca in spital ai nevoie de camsa, ca te mai duce la un control, una alta...

dar acasa poti sa iei pijamale cu bluza descheiata in fata si gata...

si eu sunt ca tine, macar pantaloni scurti sau trei sferturi sa am

felicitari pentru noua saptamana

Bulina 32+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Racusor, tin pumnii la control, sa fie bine!

Cristina 31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

anca, dar de ce ai ajuns si tu la tramanent? din cauza problemelor de la prima sarcina? sau ai inceput sa ai contractii si tu?

Bulina 32+ cu poznas

la mine problemele sunt de tesut si de uter (adica de tesut ff reactiv si uter infantil care se pare ca s-a mai maturizat ceva ceva dar nu suficient1

Era de asteptat sa ajung la guynipral si de aceea am amanat momentul cat de mult am putut dar sambata sera era burtica pietroi si vanata bb nu mai misca si ma durea spatele ff tare!
Era 24 noaptea sotul inca nu ajunsese de la serviciu asa ca in drum s-a oprit la farmacie si mi-a luat gnipral si eu l-am asociat mereu cu diazepam ceea ce i-a redus din efectul advers tahicardie si tremurul mainilor!

Tratamentul o sa il iau in functie de cum ma simt momentan 1/2 de doua ori pe zi! cat va fi nevoie daca cedeaza voi ramane in continuare pe no spa, ca mai am cale lunga pana ajung la final!

Dar in general la mine contractiile se declanseaza si daca ma enervezi si din pacate mi-am facut o groaza de nervi sambata...nu m-am inteles cu Vladut sa isi facaintai din lectii si apoi sa ne jucam...

Anca +27s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Neata burtici, maya, Mirela!

Bamboletta ce lucrusoare frumoase.. Unde ai gasit? Ce sexy esti cu burtica!
Belu, btz_ovi ce burtici sexyy

De azi intram in saptamana 30!

Am vazut ca va luati camasi pentru alaptat. Sunt camasi normale de noapte? Ca eu nu pot sa dorm cu camasa de noapte, doar cu pijamale normale, sau colanti + tricou. Pijamale pentru alaptat nu sunt? Sau sa modific ceva din dotare.. ce ar trebui sa fac?

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">29+ cu

sunt camasi de noapte cu nasturi in fata si e bine sa fie camasa de noapte nu clanti cu bluza din cauza ca iti fa face igiena vaginal zilnic si e mai usor pt asisitente sa iti puna camasa in cap!

POZE VLADUT

Mergi la inceput

asa ma dor gambele de la carcei!!!
abia reusesc sa calc!

POZE VLADUT

Mergi la inceput