Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (102)
Raspunsuri - Pagina 19
Victo spune:
rodika, mersi de lamuriri. hai ca am priceput si eu cum e cu matematica asta in sarcina.
pai asa am facut si eu prajitura, cam ca reteta lui michelle. doar ca 5 oua, o cana (plina) faina, o cana (nu chiar plina) zahar.
dar am pus cam multe fructe.oricum,le-am legat cu o budinca de vanilie (+ 100 gr unt) ..intr-un final e comestibila, dar acruta de la atatea visine.
Paula
cu
Mihai 31+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 8 saptamani de dans in burtica
Victo spune:
si pt ca nu cred ca mai intru azi,ca mergem dupa piticot, am schimbat semnatura, asa de nerabdare..
paaaa
sa fiti cuminti, voi, bb si colul din dotare!:)
Paula
cu
Mihai 32+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 7+ de dans in burtica
btz_ovi spune:
Hello gagici
.Uff ce vreme urata este afara,nici nu ai zice ca acum 2 zile muream de cald 
Michelle,Maya mersi de pontul cu fructele din tarta
,eu le puneam mereu cand turnam aluatul si se lasau
.De asemenea eu mai fac reteta si cu dulceata de visine/cirese,iese delicios 
Florentina mie dr mi-a spus ca nu e bun dormitul de spate deoarece exista riscul sa se sufoce bebe.Nu am crezut-o insa am mai intrebat cadre medicale si tot asa mi s-a spus.
Mirela sunt asa curioasa de raspunsul tau
,sa dea Domnu sa fie cu ochisori 
Noi astazi am facut treburi prin curte,am inceput usor usor bagajelul,apoi mancare.I-am gatit sotului cartofi pai cu aripioare la grill iar el a facut primul bors de pui din viata lui,care pot spune ca a iesit exceptional
31+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 9 SAPT
pana la 
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
Florentina_C spune:
btz_ovi ms de raspuns... In sfarsit m aflat si eu de ce nu e bine sa dormi pe spate. O sa evit cat pot sa mai dorm asa... Merci inca o data.
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 25+ cu
Florentin Andrei. Ma
la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***
eladea2005 spune:
si eu ma trezesc dormind pe spate...si ma mut apoi pe-o parte, pe alta... dar am ca ajutor perna de gravide si alte pernute...![]()
sheri, babane fetele tale...ohooo...![]()
maurice, din pacate nu livreaza in Ro...eu comand printr-o mamica din Anglia, cum mai ziceam eu p'aci...![]()
mi-ati facut pofta de praji...musai sa fac si eu azi...
Andreea, Eric (9.12.2007) si
33+ cu bb Filip
bb Filip,sper sa te tin in brate peste 4-5 saptamani...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
CarmenAlbu spune:
Fetele am decis sa merg, vantul a mai scazut putin, sa speram ca nu raman blocata in trafic, ce ti-e si cu vremea asta! Trebuie sa-mi faca eco, ca daca era doar pt control venea dr acasa!
Shery felicitari pentru nazdravane mari, si repaos mult ca ai peste 3 kg oameni in burtica si e presiune maaare pentru col!!!
mIRELA ASTEPT CU NERABDARE VESTI BUNE!!!
Vreau si eu pandispan, nu am mai mancat de peste 10 ani!!!!
De borsul lui Btz nu mai zic!!!
Am dormit putin ca azinoapte am dormit numai 4-5 ore!!!
In rest nu mai stiu ce am vrut sa mai spun ca am avut de citit nu gluma![]()
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
28+ cu 
rodyka spune:
fetelor, la noi a fost soare (senin-senin) dar foarte rece vreo 3-4 zile din cauza norului asta nou... probabil acum a ajuns in RO... iar la noi a venit iar caldura...
31+ AMR 8+ 
Hannah Isabela &
printesa Anca-Maria (26.06.2001) pozele noastre
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui giorgia23 Dragaica eu zic ai sa si depasesti 34sapt GEO 33+ cu Antonia Maria AMR 7 SAPT![]() poze |
Merci, sa dea Domnu sa fie asa.
Testul a fost o tortura, mi-au luat sange la ora 8, apoi mi-au dat glucoaza aia ingrozitoare de baut, la oran 9 mi-au laut inca o data sange si inca o data la ora 10.
Asta fara sa ai voie sa mananci sau sa bei ceva, m-a luat o ameteala de-am zis ca mor

Acum astept iarasi rezultatul.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
26+ de
Tudor Sébastian si
Félix Alexandru
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sheritra Gata, am venit si eu de la control, gagicile sunt fff bine, toate oasele la locul lor, pavilioanele urechilor elegant conturate, frumusele, greutate 1600 si 1700. Acu partea naspa, colul s-a deschis, mai am 2cm, mama lui de maimutoi! Consemn la pat si fara efort, condus, etc. Eh, bun si atat, pana la urma se putea si mai rau, nu? Trebe vazuta partea plina a paharului Shery 30 & cu inimioara Alesia (30.10.2007) |
sch
Pai la pat cu tine, fetele au greutatea ok, macar de-as ajunge si eu cu ai mei la 30 saptamani si greutatea asta.
Da contractii ai, poate de la asta s-a deschis.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
26+ de
Tudor Sébastian si
Félix Alexandru
Alesia (30.10.2007)