Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (102)
Raspunsuri - Pagina 18
maya71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui michelle1981 Shery, stai cumintica in pat de acum. Tarta cu fructe - reteta asta o fac cu ochii inchisi 6 oua, 1 cana faina, 1 cana zahar Se bat albusurile spuma separat cu zaharul, apoi se adaga galbenusurile si faina. Daca nu bateti zaharul sa se topeasca de tot, prajitura va face crusta desupra. Optional daca vreti puneti coaja de porto/ lamaie sau alte esente, un strop ulei (dar nu e musai). Nici praf de copt. Fructe: visine, mere, prune, caise etc etc etc. Cand fac cu visine le pun deasupra. Cand fac cu alte fructe (de multe ori am facut combinatie cu multe fructe) le pun pe fundul tavii la calit un pic la cuptor 5-10 minute, apoi torn aluatul. Cand e gata rastorn tava cu fundul in sus si fructele sunt deasupra aluatului Reteta de tort pe care o fac e la fel. Insiropez blatul cu zeama de la compotul de fructe si pun muuuulte fructe intre straturi (cu frisca). Efect racoritor si garantat orice combinatie! ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">29+ cu ![]() |
Michelle, ceva asemanator fac si eu iar cand fructele sunt mai insiropate... dau aluatul 5 min la cuptor si pe urma pun fructele sau 'tavalesc' fructele prin putina faina si pe urma le pun deasupra. Asa le 'fortez' sa nu se mai duca pe fundul tavii.
rodyka spune:
| citat din mesajul lui giorgia23 Complicat cu aceste calcule...eu de ex ieri am terminat sapt 32 si am intrat in 33..de asta am 33+ la semnatura...deci mai sunt 7 sapt pana la termen GEO 33+ cu Antonia Maria AMR 7 SAPT![]() poze |
giorgia, victo, pai daca sa zicem azi se implinesc 31s, AMR este 9, dar maine e deja 31+, AMR mai putin de 9s, sunt 8+. adica (31s+1z)+(8s+6z)=40s

hai ca ma stric de cap...
31+ AMR 8+
Hannah Isabela &
printesa Anca-Maria (26.06.2001) pozele noastre
Cris2010 spune:
Burtici, curaj!!! Hai ca mai e putin.
Shery, felicitari pt printese! Acum si tu cuminte in patut!
Si eu subscriu la prajitura (pandispan) cu fructe. Mi se pare cel mai usor de realizat
!
Va
, o tai spre casa.
Cris
31+ cu
Florentina_C spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
giorgia, victo, pai daca sa zicem azi se implinesc 31s, AMR este 9, dar maine e deja 31+, AMR mai putin de 9s, sunt 8+. adica (31s+1z)+(8s+6z)=40s ![]() ![]() hai ca ma stric de cap... 31+ AMR 8+ Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001) pozele noastre |
Rodyka super tare ai explicat... Acum am inteles si eu... Eu ma gandeam asa in mare la saptamani si nu mai tineam cont si de zile... asa cum face si Giorgia si VIcto.
Pana cand o sa scriu si eu AMR la semnatura...ma mai gandesc cum fac...
Fetelor, ce mai stiti de Dana (Nanome) ???
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 25+ cu
Florentin Andrei. Ma
la DD sa am un bb sanatos si la termen***Bebelul meu mic***
***Poze***
ooana spune:
| citat din mesajul lui larissa_79 oana si adriana, eu am si un contract de inchiriere ptr o garsoniera. Dar pentru ala mi-a venit acasa sa platesc impozit ca e declarat la finante etc. Trebuie sa mai dpun declaratia din moment ce mi-a venit acasa ce impozit am de plata? Chiar ca nu mai inteleg nimic... Iar sotul are PFA din ala cu limita de 30.000 Eur veni anual....nici el nu a depus nik si nici anul trecut. Larisa 30+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
yap...trebuie depusa declaratie de venit
la PFA-uri nu stiu ce sa zic
Oana
32+ AMR 7- Matei
nela_didea spune:
Intr-o seara vine barbatul barza acasa si se aseaza la masa cu sotia sa barza. Cum stateau ei la masa, incep sa discute evenimentele petrecute in ziua respectiva:
- Auzi nevasta, azi a fost cea mai fericita zi din viata mea!
- De ce?
- Azi am dus la o familie de bogatasi un baietel frumusel si m-au cinstit cu de toate si a fost asa de frumos.
Femeia barza ofteza si suparata ii raspunde:
- Bine ca macar tie ti-a mers bine ca mie, offff... Eu am fost la o familie de tigani si am dus doi copii si au inceput sa ma fugareasca aia si sa tipe de ziceai ca venisem sa-i omor.
Mai stau ei ce mai stau si se intreaba:
- Ma dar asta mic unde e?
Intr-un tarziu apare puiul de barza obosit dar fericit.
Parintii il intreaba:
- Dar tu pe unde umbli?
- Am fost in Tudor Vladimirescu sa sperii elevii!
revin!
26 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne
giorgia23 spune:
Rodika are logica explicatia ta
...deci eu am azi 33sapt si 1zi si au mai ramas 6sapt si 6zile deci 6+...tb sa schimb semnatura![]()
Shery felicitari pt vestile bune...iar referitor la col,repaos la pat ca mai ai putin
GEO 33+ cu
Antonia Maria
AMR 7 SAPT
poze
ooana spune:
| citat din mesajul lui Sheritra Gata, am venit si eu de la control, gagicile sunt fff bine, toate oasele la locul lor, pavilioanele urechilor elegant conturate, frumusele, greutate 1600 si 1700. Acu partea naspa, colul s-a deschis, mai am 2cm, mama lui de maimutoi! Consemn la pat si fara efort, condus, etc. Eh, bun si atat, pana la urma se putea si mai rau, nu? Trebe vazuta partea plina a paharului Shery 30 & cu inimioara Alesia (30.10.2007) |
felicitari pentru vestile bune

...asa este , trebuie sa vezi partea plina a paharului
Oana
32+ AMR 7- Matei
coteasca spune:
Sheritra am vazut ca nasti la giulesti imi poti da si mie mai multe detalii despre bagaj si despre ce hainute trebuie sa aiba copilul, am inteles ca acolo il tin infasat si nu-ti trebuie decat pampers si hainute pt cand plecam acasa. O sa nasc si eu acolo, am fost prima data sapt trecuta la consult la dr. Cristescu, e super ok, dar nu stiu nimic de preturi si tot cercetez dar nu gasesc nimic. Poate ma ajuti tu cu niste info daca stii.
33+ 
Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei

(13 iulie 2006)