Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (102)
Raspunsuri - Pagina 17
maya71 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aelita
cu mere merge?nu am facut niciodata asa cu fructe,poate imi dai si mie detalii ![]() 26+ ![]() Sofia (2ian2007) , Andres(22mai2008) |
Haaaa Aelita, eu sunt mic invatacel... glumesc
. Inainte gateam in toata regula, acum mai putin.O fac sub forma de tarta, cu mere nu am incercat... o fac cu visine, cirese, caise si... uneori mai pun si tot atatea linguri de ulei.
mirela2 spune:
shery felicitari, dar vad ca te manca pielea, vin si te leg de pat
eu miercuri va spun ce si cum, am mai fost azi la spital am mai bagat o perfuzie cu albumina, sper sa ma desumflu, sa mi se resoarba lichidul din abdomen, eu si cu alcoolicii bolnavi de ciroza

sper sa nu mai fie nevoie de alta albumina ca l bate al meu sot pe doctor.
acum o intrebare pt fetele ce merg la sp Filantropia....la ce medic mergeti acolo si cat costa, faceti eco in spital pe moca sau va cheama la cab privat si platiti? pup si astept pareri
pupi la toate fetele si bafta celor ce merg la eco azi
bumblebee spune:
Shery, mai, nu mai pui brusture-n gradina? Nasol pt economii.
Sanatate multa si sa stea frumoasele la caldurica cat mai mult (scuzati cacofoniile, dar atata pot la ora asta
)
Alina
28+ cu 
gargarita
maurice spune:
Carmen bafta multa, Doamne Ajuta sa fie bine si sa vii cu vesti bune!
Racusor vad ca tu deja tb sa fii pe la dr, bafta!
Eladea am vazut link-ul cu hainute georges....ahhh ce ne faci! Livreaza in Ro?
Sheritra ma bucur ca fetele sunt bine, iar cu restul...ai grija, odihna cat mai multa!
Ariana multumesc de incurajarea cu dormitul, dar tu ai vazut ca eu sunt in s 26, tu in s 34? Eu cand voi fi in s 34 ce sa mai zic, o sa dorm atarnata de lustra
, sau poate in cada plina, sa plutesc 
Florentina ce bine ca esti excelent, asa sa fii pana la 40!
25+
anca_vlad spune:
s-au facut de cacat astea de la CES!

Anca +27s
ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,
bumblebee spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_vlad s-au facut de cacat astea de la CES! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anca +27s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT "Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html, |
Adica?
Alina
28+ cu 
gargarita
anca_vlad spune:
s-a amanat luarea unei decizii....ca de obicei! oare ;la ce ne asteptam!

Anca +27s
ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,
michelle1981 spune:
Shery, stai cumintica in pat de acum.
Tarta cu fructe - reteta asta o fac cu ochii inchisi![]()
6 oua, 1 cana faina, 1 cana zahar
Se bat albusurile spuma separat cu zaharul, apoi se adaga galbenusurile si faina.
Daca nu bateti zaharul sa se topeasca de tot, prajitura va face crusta desupra.
Optional daca vreti puneti coaja de porto/ lamaie sau alte esente, un strop ulei (dar nu e musai). Nici praf de copt.
Fructe: visine, mere, prune, caise etc etc etc.
Cand fac cu visine le pun deasupra.
Cand fac cu alte fructe (de multe ori am facut combinatie cu multe fructe) le pun pe fundul tavii la calit un pic la cuptor 5-10 minute, apoi torn aluatul. Cand e gata rastorn tava cu fundul in sus si fructele sunt deasupra aluatului![]()
Reteta de tort pe care o fac e la fel. Insiropez blatul cu zeama de la compotul de fructe si pun muuuulte fructe intre straturi (cu frisca). Efect racoritor si garantat orice combinatie!
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">29+ cu 
laurika1982 spune:
| citat din mesajul lui anca_vlad s-a amanat luarea unei decizii....ca de obicei! oare ;la ce ne asteptam! ![]() ![]() ![]() Anca +27s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT "Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html, |
Nu ma mai mira nimic.Toti arunca vina pe guvern, dar cand li se cere ajutoru, arata cu degetul....ca ei nu vor sa ia masuri nepopulare...sa stam asa pana ne-or iesi peri albi, ca de aia am ajuns in halul asta..

Laura
29+ cu
ooana spune:
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Mersi fetele , mai astept pana la 4 si o anulez daca nu se potoleste! Si aveam 4 dimensiuni sa o vedem pe Leti ca nu am vazut-o de 2 saptamani!![]() Vremea nu e rea ci foarte rea! Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 28+ cu ![]() |
Carmen mai bine sa anulezi programarea...din cate retin ai ceva de mers cu masina...sau?
mai bine sa fi precauta!
Oana
32+ AMR 7- Matei

Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)