Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (102)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ariana1 spune:

Vad ca toata lumea vrea sa ajunga la 34 saptamani.

Nu vrea nimeni la 40?

Ariana1
33+ - Stefan Calin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

racusor, crispro, laurika, cris2010, denisa multumesc de intrebari, bunica e la fel, nu am fost sa o vad, a fost Alex sa ii duca ceva si dupa ce toata ziua a fost inconstienta cand i-a auzit vocea l-a recunoscut si i-a raspuns, si a acceptat sa bea apa ca i-a zis el. Dar nu mananca si nu bea nimic.

Eu in schimb nu sunt bine,noaptea am burtica tare mai tot timpul, presiunea jos o simt mai tot timpul cand ma ridic in picioare,
imi face rau tratamentul cu Uscosin (scobutil) adica imi accelereaza pulsul mult, iar eu oricum am o inimioara cu tahicardie de multi ani, asa ca asta ma da peste cap.

Nu am dormit bine, chiar vroiam sa va intreb, voi puteti dormi cu burta in sus? Eu nu mai pot, si sunt abia in s 26 , si burta nu e mare, dupa cum siti.
Dorm pe dreapta, si imi amorteste piciorul si soldul, care oricum sunt amortite de la stat in pat restul zilei ...

Racusor, la ce ora te duci la dr?

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariana1 spune:

Maurice,
Nici nu ai cum sa mai poti dormi pe spate. Eu daca stau un pic pe spate, nu mai pot respira. Si eu sunt amortita pe laterale. Stau mai mult pe stanga, iar dimineata am mainile amortite, nu le mai simt, tb. sa fac antrenament sa le dezamortesc.

Ariana1
33+ - Stefan Calin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

Eu n-am mai intrat ieri pt ca iar au furat tiganii cablul romtelecom, si iar n-am avut net. E deja a treia oara, cum vin sa il puna cum il fura ...asta e tara noastra .

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

maurice eu inca pot dormi pe spate... Auzisem asa un zvon prin odisee cum ca nu e prea indicat dormitul pe spate (nici acum nu am inteles de ce )...de asta uneori incerc sa evit sa dorm asa, cu toate ca asa ma simt simt si dorm cel mai bine... Si eu am intrat in saptamana 26, poate ca mai tarziu o sa resimt si eu noaptea, la somn...greutatea burticii care tot o sa creasca...
Ariana1 eu vreau sa ajung si la 40 de saptamani... mai ales ca din cauza situatiei financiare as avea de gand sa lucrez pana la 36 de saptamani. Docamdata mi-e fff bine, sper ca si mai tarziu, pe masura ce inaintez in sarcina sa fie la fel...

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 25+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui maya71

Victo, eu fac prajitura cu fructe... cate oua, atatea linguri de zahar si tot atatea de faina. Ex: 5 oua(albusul batut spuma), 5 ling. zahar, 5 faina, coaja de lamaie... si fructe (ce vrei sa pui). Este reteta de la pandispan...
O idee buna mi/ai dat...
Spor la treaba si... sa ne dai si noua sa gustam

faci ca un chec,sau tarta?
cu mere merge?nu am facut niciodata asa cu fructe,poate imi dai si mie detalii

26+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

eu fac cu blat de chec!
iar crema o fac din 4 galbenusuri, 140g zahar 50g faina si 500 ml lapte amestec tot si pun la foc mic in vas de inox cu fund dublu pana se leaga ca o budinca mai goasa-mai adaug 50g unt ca sa o tac mai lucioasa-untul il adaug dupa ce s-a racorit putin crema-o adaug peste blat si apoi ornez cu fructe in functie de preferinte1

nu o insiropez deoarece nu fac blatul gros si se inmoaie de la crema!

am facut sambata cu capsuni-nu a mai ramas nika!

Anca +27s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

sa continuu

esenta de vanilie daca vreau crema de vanilie sau fierb laptele cu un baton de vanile pe care il scot dupa ce a fiert si a mai stat 10min, esenra de lamaie si zeama de lamaie daca vreau de lamaieciocolata daca vreau sa fie de ciocolata -acestea sunt variantele de crema la care apelez!

Se mai poate adauga frisca batuta sau crema de mascarpone branza mascarpone albusurile batute spuma incorporate in branza si apoi in crema decare va povesteam!

daca nu ati inteles astept intrebari!

Anca +27s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Gata, am venit si eu de la control, gagicile sunt fff bine, toate oasele la locul lor, pavilioanele urechilor elegant conturate, frumusele, greutate 1600 si 1700.
Acu partea naspa, colul s-a deschis, mai am 2cm, mama lui de maimutoi! Consemn la pat si fara efort, condus, etc. Eh, bun si atat, pana la urma se putea si mai rau, nu? Trebe vazuta partea plina a paharului

Shery 30 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Buna fetele! Am vazut ca tot vorbeati ca bbii sa stea macar pana la 34 sapt in burtica. Fetelor tre sa fiti optimiste, bbii trebuie sa stea 40 sapt in burtica, fiti optimiste aveti grija de voi, nu depuneti efort prea mare, mergeti pe jos muuult ca sa aveti o nastere usora si o sa vedeti ca o sa fie bine.
Eu m-am trezit ca niciodata la 10:30 azi, cand am vazut cat e ceasul am zis ca nu vad bine, cred ca am tras a ploaie ca e super innorat afara. Vroiam sa ies la plimbare dar bate vantul, e frig si se chinuie sa ploua asa ca am ramas in casa. Ma apuc sa calc camasile sotului, am o gramada.
Am vazut la TV mittingul cu mamicile curajoase, eu spre rusinea mea nu ma numar printre ele, inca nu s-a ajuns la nici un rezultat, oricum basescu cred ca o va tine pe a lui. O sa prindem vremuri grele, dar nu vreau sa va deprim. Vorbeati de ceva pufos, tocmai a venit soacra mea pe la mine si draguta de ea mi-a adus un chec pufos si delicios, am halit aproape jumatate din el.
Va pupic si aveti grija de voi

33+
Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei

Mergi la inceput