Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (102)
Raspunsuri - Pagina 15
bamboletta spune:
Am fost sa iau printesa de la gradi si am venit repede acasa..parca vine toamna...frig 
senty_mary-din siraj am luat camasile pt alaptat
,vernil si portocaliu
o sa fiu cea mai colorata de acolo ![]()
Racusor-unele produse sunt bune de la hopababy altele mai putin(ex:prosopelul de baie tank heaven nu e dublu are doar o parte flausata,setul de miniprosopele la fel...materialele sunt ok) ..scutece de unica folosinta nu am luat de la ei...voi lua de la supermarket de la happy...sunt la set de 5-10 buc...se folosesc cand il schimbi pe bebe..sau cand pleci in vizita...
am mai luat huse pt saltea,set 2 paturici,set 5 scutece...de astea am fost multumita
cam atat am luat de la ei...![]()
Mycya-si eu sapt trecuta am avut-o plina de hormonei care isi faceau de cap
,
sa treaca
Crissy-
felicitari
va asteptam cu vesti bune...cele care mergeti la control 
Bamboletta
25+
David si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Mycya spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui maya71
Mycuto, asa este... ceas a fost. De fiecare data cad 'vorbesc' de asa ceva incep sa plang... nu pot sa ma abtin si pe langa asta mai sunt multe altele care/mi intristeaza sufletelul. Cand zic ca ma linistesc si eu si se 'aliniaza planetele', hop mai 'pica' cate una, doua... si ma da peste cap. Sunt 'lectii de viata' care trebuie sa le inteleg, sa le iau ca atare (nu ma mai intreb 'de ce') si sa invat ceea ce trebuie... cu zambetul pe buze si optimista. Am inteles ca nu rezolv nimic daca ma enervez, ma 'pun contra vantului' si intreb 'da de ce tocmai mie' si... hai sa vad 'partea plina a paharului'. DD cu siguranta 'are un plan' ptr mine si se considera (nu eu... alti) ca sunt un om bun. Multumesc ca ma acceptati printre voi! ![]() ucenic(aspirant) burtica ![]() |
trebuie sa fii optimista in continuare, sa ai incredere in DD si cand ai sa te astepti mai putin atunci va fi cu noroc.noi o sa fim in continuare alaturi de tine
Bianca
28+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen
eladea2005 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui crissy77![]() ![]() ![]() yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! M-au sunat de la Tide sa-mi confirme ca suntem printre castigatori ![]() ![]() VA MULTUMESC TUTUROR PENTRU VOTURI. fiecare vot a contat ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. multumim si fetelor din strainatate pentru intentie ![]() Cristina 25 s cu & Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
felicitari Cristina!
Andreea, Eric (9.12.2007) si
33+ cu bb Filip
bb Filip,sper sa te tin in brate peste 4-5 saptamani...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
giorgia23 spune:
Offf Maya
...ma bucur ca esti optimista si sunt sigura ca o sa ne dai cat de curand o veste buna
Otilia felicitari pt intrarea in luna a 7 a...inca putin si gata![]()
GEO 33+ cu
Antonia Maria
AMR 7 SAPT
poze
giorgia23 spune:
Multumesc Racusor 
Mie mi se pare ca trece timpul prea repede
Crissy felicitari pt premiul castigat
GEO 33+ cu
Antonia Maria
AMR 7 SAPT
poze
Victo spune:
aoleo, fetelor, ce semnaturi aveti..ca si racusor..parca si eu sutn de o vesnicie la semnatura asta..plus ca nu iese calculu la matematica.
pai dc maine fac 32 sapt, adica le termin, inseaman ca AMRU este de 8, nu? ca 32+8= 40..voi de ce va puneti amr 7?????????
Paula
cu
Mihai 31+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 8 saptamani de dans in burtica
giorgia23 spune:
Complicat cu aceste calcule...eu de ex ieri am terminat sapt 32 si am intrat in 33..de asta am 33+ la semnatura...deci mai sunt 7 sapt pana la termen
GEO 33+ cu
Antonia Maria
AMR 7 SAPT
poze
Otiliav spune:
Eu pun doar saptamanile terminate, adica la 28+ sunt in saptamana 29.
Avand-o pe Elisa asa micuta nu ma grabesc la nascut.
Giorgia, mersi de urari, m-ai simtit ca am schimbat luna.
Mycya, sigur nu a mai nascut pana acum Daniela (aschiutza)
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 28+
Iulia Alexandra
Dragaica spune:
Fetelor multumim de aprecieri, am bagat la cap sfaturile in privinta Gynipralului, mi-a luat fratemiu o singura cutiuta de 20 sa-l am acolo in cazuri de maxima urgenta. Am citit mult despre el, stiu ca are efecte adverse, in cazuri extreme am sa iau doar un sfert de pastiluta.
Vad ca voi aveti deja la semnatura AMR, mi se zburleste parul pe mine, ne apropie cu pasi rapizi de destinatia finala ![]()
Eu ma tot rog sa ajung la 34 de saptamani macar, acum am intrat in saptamana 27, cu Domnu inainte 
Azi tre sa merg sa refac testul de diabet 
E asa de frumos afara iar eu abia ma misca stau mai mult in pat, in weekend tot am sa ies in parc chiar daca am sa stau tolanita pe patura.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
26+ de
Tudor Sébastian si
Félix Alexandru
giorgia23 spune:
Dragaica eu zic ai sa si depasesti 34sapt
....succes azi la test
GEO 33+ cu
Antonia Maria
AMR 7 SAPT
poze