Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (102)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui princess

Neatza, burtici!

Sper sa va fie utila listuta mea.

Pentru mami, la spital:

PENTRU BEBE LA SPITAL

PENTRU DORMIT

PENTRU BAIE, SCHIMBAT

-HAINUTE

MEDICAMENTE

Pentru plimbare[/b][/u]

BEBE

Princess Alinuta... am salvat listuta la 'sertaras'. Cand aveti nevoie... pac 'apas butonul'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Falicitari, Crissy!!! Ma bucur mult ca ati castigat masuta de lucru. S-o stapaneasca sanatoasa fetita!

Carmen, si eu as reprograma consultatia. Sper ca te simti bine si mai rezisti o zi doua.

Cris 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Mersi fetele, mai astept pana la 4 si o anulez daca nu se potoleste! Si aveam 4 dimensiuni sa o vedem pe Leti ca nu am vazut-o de 2 saptamani!
Vremea nu e rea ci foarte rea!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

bianca, eu momentan le tin in pungutele lor, ca nici eu nu am loc...

astept sa vedem daca ne mutam pana nasc sau nu...acolo o sa iau dulap special pentru bebe, aici o sa le scot pe ale mele si o sa le pun pe ale lui....

Bulina 32+ cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Carmen poate totusi se potoleste vremea si ai sa o poti vedea azi cat de mult a crescutoricand te duci sa primesti numai vesti bune
Crissy ma bucur mult de printesa ta,chiar e o bucurie mare pentru ea

Bianca 28+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

oana si adriana, eu am si un contract de inchiriere ptr o garsoniera. Dar pentru ala mi-a venit acasa sa platesc impozit ca e declarat la finante etc. Trebuie sa mai dpun declaratia din moment ce mi-a venit acasa ce impozit am de plata? Chiar ca nu mai inteleg nimic...
Iar sotul are PFA din ala cu limita de 30.000 Eur veni anual....nici el nu a depus nik si nici anul trecut.

Larisa 30+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

georgia, felicitari

mie mi se pare ca am de o vesnicie aceeasi semnatura

Bulina 32+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

bianca, eu momentan le tin in pungutele lor, ca nici eu nu am loc...

astept sa vedem daca ne mutam pana nasc sau nu...acolo o sa iau dulap special pentru bebe, aici o sa le scot pe ale mele si o sa le pun pe ale lui....

Bulina 32+ cu poznas

si eu o sa ii iau dulapior pentru ea si de aia cum le cumpar le spal,calc si asez,fara sa le mai tin prin pungutze in casa.de azi intr-o sapt plecam acasasper sa treaca repede,si dupa sa treaca mai greu cat sunt acolo sa am timp sa ma bucur de toate

Bianca 28+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Maya iubita credca nu ai vrut sa ne mai intristeti cu vreo veste de ne-ai lasat pe toate asa fara raspuns.
Mirela te asteptam azi cu o veste buna,spuneai ca pe 17 parca afli ceva sper sa nu ma insel

Bianca 28+

Mycuto, asa este... ceas a fost.
De fiecare data cad 'vorbesc' de asa ceva incep sa plang... nu pot sa ma abtin si pe langa asta mai sunt multe altele care/mi intristeaza sufletelul. Cand zic ca ma linistesc si eu si se 'aliniaza planetele', hop mai 'pica' cate una, doua... si ma da peste cap. Sunt 'lectii de viata' care trebuie sa le inteleg, sa le iau ca atare (nu ma mai intreb 'de ce') si sa invat ceea ce trebuie... cu zambetul pe buze si optimista. Am inteles ca nu rezolv nimic daca ma enervez, ma 'pun contra vantului' si intreb 'da de ce tocmai mie' si... hai sa vad 'partea plina a paharului'.
DD cu siguranta 'are un plan' ptr mine si se considera (nu eu... alti) ca sunt un om bun.
Multumesc ca ma acceptati printre voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Hello!Sa aveti o saptamana buna dragelor!

Eu sunt acasa, e ziua nationala.
In afara de o infectie urinara care tot revine altceva nu pot comenta acum. Am intrat si in luna a 7-a. Colul la sarcina aceasta nu l-am stiut niciodata, contractii n-am avut niciuna. Ah si oasele, una doua trosnesc, de dimineata ma cam durea spatele.

Mi-ati facut pofta si am luat si eu sambata 3 body-uri (ma intriga ca sunt toate marimea 56 dar diferente mari intre ele, unul e sigur marimea 50, fetele amandoua s-au nascut la 51 cm) si 2 salopete pentru Iulia. Si 2 perechi de strampi mai am, nou nascut. In rest mai am 3 salopete de la Elisa, 2 costume groase si cam atat , ce mai aveam marimi mici au ramas la Bucuresti ca acolo am stat intre 2-7 luni.
Cred ca iau premiul I cu coronita, cea mai zuza mamica.

Pentru comenzi de haine in Anglia, stiu ca si cei de la Next au oferte bune si produse de calitate, am cateva salopete acum in uz la Elisa, sunt excelente.

Aelita, eu si acum am un cosmonaut bleumarin, primit dupa nasterea Anei . In rest, ce am primit si nu am folosit la Ana ca au fost mici de la inceput, le-a purtat Elisa, a mers fiind nascuta tot in decembrie. Acum mai am cateva ramase si de la Ana si de la Elisa dar foarte putine ca am mai si facut cadouri. Ideea era ca destinatar se gaseste sigur. Ana mea e lata in piept si multe haine nu le-am putut folosi la Elisa ca ii cadeau pe umeri, asta mica e manechin, trasa prin inel. Conteaza foarte mult conformatia, nu numai greutatea copilului.
Carmen, ce aveai de facut la doctor? Daca e doar un controlde rutina, nu se poate deplasa el?
Crissy, felicitari, poate ne arati mai incolo poze cu premiul.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 28+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput