Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (102)
Raspunsuri - Pagina 13
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Cris2010 Tot in concediu trebuie sa zugravim toata casa si sa amenajam si camera lui bebe (trebuie sa desfiintam dormitorul de oaspeti), ca altfel nu am unde sa pun lucrusoarele lui bebe. |
noi de sapatamana viitoare cand intru eu in CO ne apucam sa punem centrala
asa ca incepe "distractia" 
Oana
32+ AMR 7- Matei
CarmenAlbu spune:
Fetele eu ma gandesc sa-mi anulez vizita la medic, este un vant teribil, au cazut copaci, o masina a fost impinsa in dunare..., au reusit sa iasa din ea oamenii, vreo 40 strazi s-au inchis deja din cauza copacilor cazuti, pompierii se ocupa numai de urgente, ca deh trebuie sa adune si copasii cazuti, si stau in centru deci oarecum protejat de vant, si ma uit pe geam vad cum se indoiaie literalmente copacii batrani!!! nu cred ca am mai vazut asa ceva!!!!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
28+ cu 
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui crissy77![]() ![]() ![]() yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! M-au sunat de la Tide sa-mi confirme ca suntem printre castigatori ![]() ![]() VA MULTUMESC TUTUROR PENTRU VOTURI. fiecare vot a contat ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. multumim si fetelor din strainatate pentru intentie ![]() Cristina 25 s cu & Elise-Stefania (3 dec. 2005) |

felicitari!!!!!!! pupici multi printesei tale talentate 

Bulina
32+ cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
ooana spune:
| citat din mesajul lui larissa_79 Oana, eu n-m depus niciodata asa ceva. Si daca nu am alt venit decat salariul tot trebuie sa depun? Si daca nu depun azi...clar nu am cum ce se intampla? Larisa 30+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
trebuie sa depuna declaratie de venit persoanele care realizeaza venituri din mai multe surse, respectiv contracte de colaborare, inchiriere etc.
dar, chiar daca ai 2 contracte de munca, ambele se impoziteaza la sursa deci nu trebuie depuse declaratii
Oana
32+ AMR 7- Matei
giorgia23 spune:
Neata fetelor....offf vad ca s-a inmultit nr celor care au probleme...sper sa fie totul bine si sa ajungeti cu bine la termen...asta e valabil pt toate![]()
Si eu de cateva zile parca ma misc mai greu,ma enervez imediat
....si bebelina mea ma loveste toata ziua,uneori chiar f tare de ma doare
Mi-a luat si mie mama o camasa de noapte cu halat...cu desene pe ea
...cred ca pe la sf sapt ma duc pe la farmacii sa ma aprovizionez ca mai e putin timp
Ieri am avut cursul festiv la fac....si toata lumea era cu ochii pe burtica mea...fata mea a fost in centrul atentiei
Cele care au azi programare la doctor le asteptam cu vesti bune
Va doresc o zi minunata
GEO 33+ cu
Antonia Maria
AMR 7 SAPT
poze
ooana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Cris2010
DAca ai doar salariul (nu ai si alte venituri pe langa salariu, de ex. chirii, colabarari) nu se mai depune declaratia de venit, decat doar daca vrei sa redirectionezi 2% din impozit catre o fundatie. De asemenea trebuie sa depui declaratia daca ti-ai schimbat locul de munca in decursul anului. Sper ca nu s-a schimbat legea de acum trei ani Cris 30+ cu ![]() |
eu am intrebat si nu mai e necesara depunerea daca ai schimbat angajatorul sau daca nu ai lucrat integral 12 luni
Oana
32+ AMR 7- Matei
racusor2010 spune:
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Fetele eu ma gandesc sa-mi anulez vizita la medic, este un vant teribil, au cazut copaci, o masina a fost impinsa in dunare..., au reusit sa iasa din ea oamenii, vreo 40 strazi s-au inchis deja din cauza copacilor cazuti, pompierii se ocupa numai de urgente, ca deh trebuie sa adune si copasii cazuti, si stau in centru deci oarecum protejat de vant, si ma uit pe geam vad cum se indoiaie literalmente copacii batrani!!! nu cred ca am mai vazut asa ceva!!!! Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 28+ cu ![]() |
carmen. mai bine suna doctorul poate te programa zilele urmatoare...decat sa te risti sa iesi in vijelie...
Doamne fereste de ceva, de vreun drum blocat, tu nu poti sta acum in masina cu orele...plus stresul daca ajungi sau nu cu bine....
si aici e urat, dar ploua si e frig...fara vijelii...
Bulina
32+ cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
michelle1981 spune:
Asteptam vesti bune azi de la eco!
princess multumim pentru listuta!
eladea, bamboletta, Victo, rodyka, aelita, multumesc pentru raspunsuri!
crissy chiar ma gandeam cum s-a finalizat concursul!! Felicitari!!!! Ce mult ma bucur! Chiar merita motzata ta masa de lucru la cat de talentata e!
maya, mirela asteptam vesti bune!!!
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">29+ cu 
michelle1981 spune:
Carmen, si eu zic sa amani programarea!!
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">29+ cu 
giorgia23 spune:
Am uitat sa-i urez
Katalinei (cu intarziere
)
Carmen eu zic sa anulezi programarea daca e asa vremea..nu are rost sa risti
Racusor si eu ma uit de cateva zile pe hopababy...imi plac f mult lucrurile lor..cred ca in curand am sa comand si eu cate ceva
Ieri am schimbat semnatura.....mai e asa putin
GEO 33+ cu
Antonia Maria
AMR 7 SAPT
poze