Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (102)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

aoleo..cris ce planuri marete..auzi..sa zugravim toata casa..pt mine asta e o corvoada extraordinara!
pai intra mai repede in concediul ala

Paula cu Mihai 31+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 8 saptamani de dans in burtica

Am uitat un mic amanunt. Eu plec la tara cat timp se zugraveste, sotul se va ocupa de toate, doar are firma de constructii. Eu las doar 'indicatii pretioase' pt camera bebelinei, sa nu cumva sa se abata din plan ca atat ii trebuie.

Cris 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

ariana, imi plac tare mult numele alese pt bb tau. eu zic sa nu fii suparici, 34 de sapt sunt f ok pt bb daca nu mai poate sta acolo.
oana, eu sunt sapt asta in concediu si spat viit e scurta- rusaliile, plus ziua mea libera- raman numa 3 zile :) si de la 1 iunie, gata zic si eu, caci nu mai pot.
tot asa in wk am fost mai obosita, Stefan tare obraznicut, iar burtica mea cam tare.:(

zi buna fetelor.
bamboleta si eu am fost harnica azi, dc tot m-am trezit de la 7..am facut un car de treaba.
mai vreau sa fac o prajitura pufoasa asa, cu visine..care aveti reteta buna?

pana se termina masina de rufe ma duc sa ma intind.

dragaica, fii tu cuminte, stai in pat si lasa automedicatia.

Paula cu Mihai 31+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 8 saptamani de dans in burtica

Victo, eu fac prajitura cu fructe... cate oua, atatea linguri de zahar si tot atatea de faina. Ex: 5 oua(albusul batut spuma), 5 ling. zahar, 5 faina, coaja de lamaie... si fructe (ce vrei sa pui). Este reteta de la pandispan...
O idee buna mi/ai dat...
Spor la treaba si... sa ne dai si noua sa gustam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

buna ziua burticutze dragiMaya si Mirela
Racusor bafta la eco si sa vii cu vesti cat mai bune
si toate care au intalniri cu bebeii azi la fel
am vazut acolo o lista mare de totdar ma intreb daca in lista pentru spital are rost sa iau atatea,ca stiu ca aici iti da majoritatea lucrurilor...aschiutza unde esti ca tu ai mai nascut odata sa imi spui si mie cam ce sa o sa am nevoie.
eu m-am trezit cam fara chef de nimic,observ ca voi sunteti harnicutze dar eu...is mai posomorata azivad ca am devenit si mai sensibila si ma enervez f repede, ma cam deranjeaza tot din jurul meunu imi mai convine nimic
noaptea ufff....dorm asa rau,parca am purici,ma mananca pielea,ba misca bebelina ca o deranjez pe partea aia,ba nu sta perna cum trebe,ba aud cate un zgomot si uite asa ma trezesc cu o falca in cer si una in pamant.
sa aveti o zi usoara si fara contractii

Bianca 28+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Carmen sa vii cu vesti bune despre Leti

Bulina 32+ cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

mycya sa mai treaca hormoneii...eu zic sa incepi sa iei lucruri pentru bebelina ca o sa uiti de toate cand te uiti la hainutele alea mici mici si dragalase

Bulina 32+ cu poznas

Mergi la inceput

Maya iubita credca nu ai vrut sa ne mai intristeti cu vreo veste de ne-ai lasat pe toate asa fara raspuns.
Mirela te asteptam azi cu o veste buna,spuneai ca pe 17 parca afli ceva sper sa nu ma insel

Bianca 28+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

fetelor ce declaratii depuneti azi? Eu n-am despus nimic.....are ceva? Daca depun mai tarziu ce se intampla?

Larisa 30+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Suflet, se depun declaratiile pe venit ptr cei care au PFA, PFI, PF (care au pe CNP) profesii libere sau/si cei care au mai mult de 2 job.uri (cred) venituri pe drept de autor... pana maine. De miercuri o sa fie cu amenda... nu stiu cat, cred ca 50 RON

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

mycya sa mai treaca hormoneii...eu zic sa incepi sa iei lucruri pentru bebelina ca o sa uiti de toate cand te uiti la hainutele alea mici mici si dragalase

Bulina 32+ cu poznas

sa stii ca ai dreptate,numai cand ma gandesc ca nu am si eu la ce ma uita ma ia mai mult oful.dar deocamdata nu pot lua nimic,ca nu am unde sa le punabia dupa ce ma intorc din tara ma voi putea apuca la cumparat.am primit cadou 2 body-uri frumusele si ma mai uit la eleam sa pun pozici cu ele.burtica

Bianca 28+

Mergi la inceput

bamboletta dear ajuta-ma

ma uit pe hopa baby, vreau sa comand si eu ceva de la ei...accesorii...

eu ma gandeam sa iau"
- 3 seturi de mini prosoape de 3 bucati, alea 100% bumbac
- un set de 2 paturici
- 3 seturi de scutece de unica folosinta

parca si tu ai luat scutece de unica folosinta, nu? astea pentru ce sunt bune, cand il schimbi pe bebe sa pui sub el, in caz ca face pp sau kk atunci? sau daca vrei sa ii faci bai de aer si il lasi in funduletul gol??

ce ai mai luat de la ei? tu ziceai ca sunt bune produsele lor, nu? am vazut ca sunt din USA...

Bulina 32+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
M-au sunat de la Tide sa-mi confirme ca suntem printre castigatori VA MULTUMESC TUTUROR PENTRU VOTURI. fiecare vot a contat

P.S. multumim si fetelor din strainatate pentru intentie

Cristina 25 s cu & Elise-Stefania (3 dec. 2005)

Mergi la inceput