Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (102)
Raspunsuri - Pagina 20
eladea2005 spune:
bafta Carmen, ai grija de voi...si fetelor care merg la eco...
of ANdreea, nasol testul asta...aici nu se face...sau cel putin la noi...
cred ca si eu eram pe jos...cu ameteli...bine ca ai scapat...
VREAU CALDURAAAAAAA SI SOAREEEEEEEEEEEE!!!
Andreea, Eric (9.12.2007) si
33+ cu bb Filip
bb Filip,sper sa te tin in brate peste 4-5 saptamani...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
nela_didea spune:
Florentina mie ultima data la eco mi s-a facut rau de la statul pe spate. Cica greutatea apasa pe uter si nu mai circula sangele. S-a speriat si dr.si asistenta si imediat m-au intors pe partea stanga si m-au udat cu apa. Serios, nu-i de gluma cu dormitul pe spate. Trebuie evitat pe cat posibil.
26 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nela_didea Florentina mie ultima data la eco mi s-a facut rau de la statul pe spate. Cica greutatea apasa pe uter si nu mai circula sangele. S-a speriat si dr.si asistenta si imediat m-au intors pe partea stanga si m-au udat cu apa. Serios, nu-i de gluma cu dormitul pe spate. Trebuie evitat pe cat posibil. ![]() 26 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne |
Eu nu pot dormi decat pe spate

mama ei de treaba, am sa factot posibilu sa ma controlez.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
26+ de
Tudor Sébastian si
Félix Alexandru
michelle1981 spune:
Burtici cu delfinasi va invit la
Capitol nou 
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">29+ cu 
carla_2008 spune:
Sheri felicitari pt gagici!!!sunt grasunele!!!mai da' tu conduci??pai si pusul de frane sunt un efort,apesi pe acceleratie,viraje bruste,soferi incompetenti in trafic,nervi,pai asta iti trebe tie???asa ca stai si vegeteaza in patut pana la sf lu' iunie ca fetele trebuie sa stea pana atunci!In rimtul asta o sa aiba peste 2500gr.Vor fi super ok!!!!!Bravos!!!Dar colul e si scurt si deschis?
Dragaica exact asa mi-a facut si mie testul de glucoza.Mi-a zis ca relevant e rezultatul nr 2,deci deci dupa 2 ore.Gretos a fost oricum.Mie mi-a dat intr-o ora rezultatul.Cand il primesti???Oricum bafta muuulta!!!
Carmen draguta dar de ce nu amani pe maine?nu te poate lua maine la eco tinand cont de vreme?sa nu-mi spui ca tu conduci?
Florentina,Maurice stand pe spate sarcina preseaza pe vena cava si astfel nu se alimenteaza bebe bine!Acelasi lucru si cu statul pe dreapta ca vad ca multe mai dormiti asa.Pe dreapta e vena cava care trimite sangele la bebei!!De aceea toti dr spun sa stam si sa dormim pe stanga.Cum zicea Carmen o data,cam 80% pe stanga si 20% pe dreapta e ok.
Racusor cum esti mama?ai fost la eco?
Eu azi am iesit din spital,am dormit o tura si v-am citit.Stau cuminte la pat si ma gandesc ca as fi vrut sa spal eu si sa calc hainutele bebeilor,dar acum nu mai am voie
.I-am dat la mami comanda.Stiti ce imi face ?praji cu visine ca asta e in trend acuma!
Mirela bafta muuulta!eu zic ca-i bebe clar!ai citit ce ti-am scris acum 3-4 zile?
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
28+
Carla Maria si
Cristian Alexandru
AMR -9 saptamani
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP