Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (36)
Raspunsuri - Pagina 18
allexxia_m spune:
crisuletzul si Joy21 va tin pumnii la control, sa fie totul bine si sa veniti cu vesti bune 

16+
MSymo spune:
Alexia, eu pun r de sapt tocmai incheiate, nu sapt in care intru!
Are cineva nr lui Cris sa-i dau sms, ca poate nu vede pe forum?
Symo
16+ 
mirunam spune:
Alexxia eu pun nr. de saptamani implinite, adica finalizate
, in functie de ultima menstruatie nu de ecografie (acolo am una in plus).
Asta din superstitie...
Sunset, parca tu ziceai mai devreme ca suntem in luna a 4-a, tu vorbesti de inceputul lunii a 4-a nu??? Eu zic la toti ca sunt in a 3-a
. Pana nu o vad implinita ok nu zic nimic ![]()
MIRUNA cu Alexandru
si Bebe 2 14 +
allexxia_m spune:
Joy21 si eu am secretii dar nu chiar asa abundente cum le descrii tu, nu stiu ce sa zic, eu stiam ca este normal sa ai secretii mai abundente in timpul sarcinii dar nu cred ca chiar asa ca la tine.
Sper sa te linisteasca doctorul si sa nu fie ceva grav 
Si pentru fetele care sunt paranoia ca nu simt BB ....
Nici eu nu-l simt si nici nu l-am simtit pana acum dar nu ma sperii asa rau ca doar sunt la prima sarcina si se spune ca se simte copilul tocmai pe la 20 saptam asa ca mai este pana acolo.
Deci fetelor, relax .... ca vom avea destul timp sa simtim puiutii nostri.
Dar simt ca ma injunghie mai mult pe partea dreapta si mai rar pe stanga dar asta este de la cresterea uterului, asa cum a spus cineva care apasa cand pe ovar cand pe altul.
16+
ukume24 spune:
alexia eu imi schimb semnatura la inceputul saptamanii ca nu mai am rabdare pana la sfarsit. Practic sunt graviduta in fix 11 saptamani.
11+
S-a intamplat minunea mult asteptata!
douradoudou spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui allexxia_m Am si eu o intrebare .... Voi cum va schimbati semnatura? Cand terminati saptamana puneti numarul implinit de saptamani sau cand incepe saptamana cu nr. x puneti acel x la semnatura? Eu de exp. am facut 16 saptamani implinite, finalizate adica. Pentru ca vad ca sunt fete care au tot 16 sau chiar 17 saptamani la semnatura dar au DPN dupa mine - 03.11.2010 16+ |
eu o schimb in ziua a7a adica exact prima zi
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
14+
mirunam spune:
Am inebunit eu sau au disparut pozele puficilor??? Sugubina le-ai scos??
MIRUNA cu Alexandru
si Bebe 2 14 +
allexxia_m spune:
Merci fetelor de raspuns, ca aveam si eu un pitic pe creier cu saptamanile astea ![]()
Si eu tot dupa UM pun saptamanile incheiate ca asa dupa eco doctora mea mi-a zis ca am sa nasc undeva pe la finalul lui octombrie, dar eu tot la odiseea asta vreau sa raman pana la final 
Si alta intrebare, la 16 saptamani finalizate nu am intrat in trimestrul II? nu am facut 4 luni de sarcina?
16+
sugubina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirunam Am inebunit eu sau au disparut pozele puficilor??? Sugubina le-ai scos?? MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 14 + |
Eu nici nu le-am pus. Urmeaza sa..
sugubina
+11
douradoudou spune:
nu am apucat sa vad si eu sugubinii-pufici 
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
14+