Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (36)
Raspunsuri - Pagina 17
Joy21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sugubina
Draga mea, sunt tare suparata. Acuma nu mai gasesc programare cand imi trebuie adica pe 26-27-28 mai sau maz 7-8-9 iunie..Imi vine sa mor. Mai incerc cu herghe azi..si daca nu! nu stiu ce fac. Ma arunc subt tren. Da e vorba de eco pt DT..Oare la 13s si 6zile e prea tarziu? Ca plec din tara exact in perioada 12-13sapt! sugubina +11 |
Eu am facut eco de 13 s la dr. Bosneac Adina la Sanador si la morfo de trim II merg la Herghe, ambii rec de ginecolog. Dc renunti la Herghe, poti incerca la Bosneac, am inteles ca e o ecografista buna si chiar am vazut ca efectua masuratorile cu precizie si de mai multe ori sa fie sigura ca e corect.
La Herghe mai merge sa faci eco in regim de urgenta (asa tin eu minte), dar nu stiu sigur la care clinica. Asta implica mai multa asteptare + taxa urgenta. Cand suni pt programare intreaba si de posib. aceasta.
Victoria, mami de
Anna Sofia,
13+ cu inimioaraSofia, 1 an si 8 luni
David Lloyd George
crisuletzul spune:
Imediat ajung la spital!sper sa ma primeasca!la peltecu fara programare nush cate sanse am!mai ales ca am lesinat!lesinul nu te anunta din timp ca vine.....deci banuiesc ca vor gasi o cale sa imi faca un consult!
11
mirunam spune:
Sugubina si Doura, la pachet ![]()
Eu am facut dozarea de anticorpi si la prima sarcina si o fac si acum.
Se face de doua ori, in luna a 3-a si in luna a 7-a si urmareste sa vada daca corpul mamei a dezvoltat anticorpi impotriva grupei sancvine a fatului (in cazul in care a luat grupa tatalui).
Efectul negativ al eventualului transfer de sange mama - fat este un icter prelungit si pronuntat. Nu am citit despre alte efecte catastrofale insa, cred ca situatia este la fel ca la RH unde se vorbeste si de efecte mai urate.
MIRUNA cu Alexandru
si Bebe 2 14 +
allexxia_m spune:
Buna burtici!
Sugubina si crisuletzul sper sa se rezolve cumva pentru voi cat mai repede ca sa nu va mai stresati ca este rau pentru bebici

Ana 

am vazut si eu pozele, ma bucur atat de mult pentru toti trei
Sa aveti parte de asa iubire toata viata! 
matiz si Luana1405 bine ati venit!!!!
Sarina usoara, BB sanatos si la termen!
V-am pus eu in lista cu datele pe care ni le-ati dat, daca puteti sa ne spuneti si celelalte date ca sa le trecem in lista 
15+
Joy21 spune:
Eu abia astept sa ajung astazi la dr., sper sa ma linisteasca cu secretia ca nu-mi da pace. Ieri de ex, mi-a curs pe langa tamp zilnic, mi-a udat chilotii si pantalonii 
Victoria, mami de
Anna Sofia,
13+ cu inimioara
Sofia, 1 an si 8 luni
David Lloyd George
douradoudou spune:
de luna a3a am trecut ...deci fac in a 7a ..sau acm poate..anyway o sun azi sa o intreb mai bine..merci miruna pt informatii 
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
14+
allexxia_m spune:
Si eu am probleme cu lesinul, nu am lesinat inca dar mi se face destul de rau si cu senzatii de lesin (cum am mai avut cand eram mai mica) de la mirosuri, de la lipsa de aer, de la aburi sau caldura prea mare ...
Daca pana acum am patit asa acasa, ori cand calcam de la aburul de la fierul de calcat sau cand prajeam ceva acum mi-a venit rau asa in posta
Nu va pot descrie ce mirosuri erau in posta aia
numai a transpiratie si neaerisit 
Am incercat sa stau la o coada sa platesc ceva dar nu am reusit, cand am iesit la aer a fost totul ok, dar in asemenea mirosuri nu pot sta deloc 
15+
MSymo spune:
Cris, daca il vrei pe Haiduc este un bun prieten de-al meu! Iti dau nr de mobil!
Symo
16+ 
douradoudou spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MSymo Cris, daca il vrei pe Haiduc este un bun prieten de-al meu! Iti dau nr de mobil! Symo 16+ ![]() |
da-i-l
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
14+
allexxia_m spune:
Am si eu o intrebare .... ![]()
Voi cum va schimbati semnatura? Cand terminati saptamana puneti numarul implinit de saptamani sau cand incepe saptamana cu nr. x puneti acel x la semnatura?
Eu de exp. am facut 16 saptamani implinite, finalizate adica.
Pentru ca vad ca sunt fete care au tot 16 sau chiar 17 saptamani la semnatura dar au DPN dupa mine - 03.11.2010
16+

. La Sophie m-a lasat la fix 13 saptamani, acum...seara e nenorocire
Ioana-Sofia (25.02.2008 )