Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (36)
Raspunsuri - Pagina 16
crisuletzul spune:
Nimeni...nimeni nu a fost la consult la filantropi?:(....eu acum sunt pe drum!sper sa fie bebe bine:((((!!!!
Sunt foarte fucked up acum!sper sa fie totul bine!
Stiti cam pana in a cata saptamana se face echo transvaginala?
11
alinushca spune:
crisuletz, suna la Filantropia la camera de garda si iti vor spune ei ce sa faci/te vor programa la un alt medic care da consultatii acolo. e cea mai safe metoda. Eu merg la Filantropia dar numai la medicul meu. In general toata lumea care vine acolo pare ca a fost chemat sau are o programare.
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 14+ 
sugubina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirunam Neata! Sugubina si Sunset, felicitari!!! Sa o tineti tot asa, sanatosi si optimisti! Azi mi-am mai calmat paranoia, nu de alta dar am fost sa imi recoltez analize si eu dupa ce merg pe la medic, indiferent de motiv, parca devin optimista... sunt ipohondra cronica Cum nu ar fi suficiente analizele date de dr eu si sotul avem grupe inamice: 0 si A2 motiv pentru care am mai prestat o eprubeta pentru o dozare de anticorpi. In weekend ma inarmez cu nervi si ma duc sa fac si analiza de diabet... Unde sunt Sashenka, AndreeaC, Bravegirl??? MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 14 + |
Miru si noi avem aceleasi grupe de sange! Ce chestie!
sugubina
+11
alinushca spune:
| citat din mesajul lui MSymo Am vorbit si imi da concediu cand vreau, cred ca asta e avantajul de a avea medic de familie la privat, nu zice nici ...pas. Si daca vine controlul, zic si eu ca am o secretie abundenta si nu m-am putut ridica din pat sa raspund..... ![]() Voi chiar credeti ca vor umbla politistii in haita prin casele oamenilor???? Asta e asa....sa se mai cheltuie niste bani.... Symo 16+ ![]() |
nu, evident ca nu cred o iota. sunt doar alte si alte cretinitati debitate de acest "guvern" ... si de incompetentii din jurul lor.
evident ca atata vreme cat nu esti delincvent sau nu esti anchetat pentru ceva nu ai nici o obligatie sa deschizi nimanui usa pentru nici un motiv...
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 14+
sugubina spune:
| citat din mesajul lui Olgutzika Buna dimineata, fetelor! Da, dupa 14 saptamani de sarcina intram in trimestrul doi. Ala de aur, care la mine tot de tinichea este, ma ucide greata in continuare . La Sophie m-a lasat la fix 13 saptamani, acum...seara e nenorocire . Sugubina, felicitari! Daca ai dubii, daca nu gasesti loc liber la cei indicati de ea, suna cand are consultatii la clinica si roaga asistentele sa o intrebe ce sa faci, la cine sa te duci in cazul in care la aia nu e liber. Inteleg ca amani si DT, nu? Nu te amari, ca o solutie sigur exista . Bine ca sunt puficii bine Va ! Sa aveti o zi frumoasa!Olga 14s cu Sara-Maria si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 ) |
Draga mea, sunt tare suparata. Acuma nu mai gasesc programare cand imi trebuie adica pe 26-27-28 mai sau maz 7-8-9 iunie..Imi vine sa mor. Mai incerc cu herghe azi..si daca nu! nu stiu ce fac. Ma arunc subt tren. Da e vorba de eco pt DT..Oare la 13s si 6zile e prea tarziu? Ca plec din tara exact in perioada 12-13sapt!
sugubina
+11
douradoudou spune:
..eu vreau cafea direct in vena va rog...
..ukume am facut ieri creveti cu legume si am mancat cu orez(basmati )..m-am si intepat de nu stiu cate ori cand am curatat crevetii .dar mancarea a iesit f buna . azi nu fac nimic pt ca mia am de ieir 2 portii...azi am pofta de vata de zahar..o sa-mi fac mai tarziu(am aparat micut pt vata de zahar ca sa-mi fac cand vreau)..cris sanatate pt bunica
..miruna bine ca esti mai relaxata azi
..am si eu o intrebare ..eu am 0 sotul A ..am facut anul trecut analiza pt anticorpi.mai trebuie si anul asta???am uitta sa intreb la doc..
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
14+
crisuletzul spune:
Ukume....doctorul meu este directorul spitalului!nu cred ca trebuie trimitere + ca deocamdata nu am medic de familie in bucuresti!al meu este in Arad!acum sunt in cautare si de un medic de familie bun in bucuretsi
11
douradoudou spune:
| citat din mesajul lui crisuletzul Nimeni...nimeni nu a fost la consult la filantropi?:(....eu acum sunt pe drum!sper sa fie bebe bine:((((!!!! Sunt foarte fucked up acum!sper sa fie totul bine! Stiti cam pana in a cata saptamana se face echo transvaginala? 11 |
cris relax...poate te baga printre programari
..eu stiu de la fetele de anul trecut de dr. catalin haiduc dela filantropia ca este super ok si genul care raspunde la toate intrebarile..poate nimeresti la el..succes
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
14+
mirunam spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alinushca
nu, evident ca nu cred o iota. sunt doar alte si alte cretinitati debitate de acest "guvern" ... si de incompetentii din jurul lor. evident ca atata vreme cat nu esti delincvent sau nu esti anchetat pentru ceva nu ai nici o obligatie sa deschizi nimanui usa pentru nici un motiv... Mami de (28.10.2008) si bb2 14+ ![]() |
Nu m-ar surpinde sa ii prinda elanul fix pentru asa ceva. Cand am chemat politia din motive intemeiate nu a venit, cand m-a acuzat vecina ca i-am bagat bete de chibrit in usa
au venit imediat si m-au pus sa dau 6 pagini de declaratii...
cu copil de cateva luni in brate, ca deh, delincventa sefa era singura acasa.Totusi lenea Politiei ne va scuti probabil de aceste vizite, ei lucreaza doar cand au norme.
Ah, si faza haioasa, care nu are legatura, stiu pe cineva care s-a autoamendat la sfarsit de an pentru ca nu indeplinise norma

MIRUNA cu Alexandru
si Bebe 2 14 +
alinushca spune:
crisuletz, daca deja esti in drum spre spital... nu ai decat sa vezi la fatza locului cine va vrea sa te vada. intri direct la camera de garda in cabinet si rogi sa te primeasca careva la consult. cred ca pana la maxim 12 sapt se face transvaginal dar deobicei mai putin de atat.
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 14+ 

.
Ioana-Sofia (25.02.2008 )