Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (36)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

hehe, daca o sa iti dea medicul de familie. incercau astia sa convinga pe la teveu ca le-ar fi deja FRICA medicilor sa mai dea concedii.... ca vezi Doamne se vor trimite comisii acasa sa verifice omu daca e intradevar bolnav si sta acasa, iar daca nu-l gasesc acasa sa ii retraga concediul sau asa ceva... o aberatie stupida. de unde atatia angajati in plus la stat care sa verifice oamenii care au concedii medicale... iar reducerea dreptului la concedii medicale la 10 zile e iar o tampenie... si daca te imbolnavesti de o gripa sa zicem de 3 ori intr-un an si nu de 2 ori ce te faci ?... te doare mintea de la un capat la altul cu ce masuri vor astia sa ia... cam comunisti indivizii...

Mami de (28.10.2008) si bb2 14+

eu cred ca stirea ca vin acasa a fost asa sa-i mai sperie ...vb ta de unde atatia angajati ...si oricum stiu ca sunt niste ore cand pot vine ca poate omul e la farmacie, medic sau sa-si ia o paine...cat despre o gravida ce sa-mi faca sa vina sa ma vada acasa ca sunt "putin" gravida

Doamne ai grija si de noi 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Buna dimineata, fetelor!

Da, dupa 14 saptamani de sarcina intram in trimestrul doi. Ala de aur, care la mine tot de tinichea este, ma ucide greata in continuare . La Sophie m-a lasat la fix 13 saptamani, acum...seara e nenorocire .

Sugubina, felicitari! Daca ai dubii, daca nu gasesti loc liber la cei indicati de ea, suna cand are consultatii la clinica si roaga asistentele sa o intrebe ce sa faci, la cine sa te duci in cazul in care la aia nu e liber. Inteleg ca amani si DT, nu? Nu te amari, ca o solutie sigur exista . Bine ca sunt puficii bine .

Va ! Sa aveti o zi frumoasa!

Olga 14s cu Sara-Maria si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Cateva articole despre bebe la 14 saptamani ( eu am cont pe babycenter, va puteti face si voi si primiti pe mail articole interesante despre sarcina voastra ):

http://www.babycenter.com/6_your-pregnancy-14-weeks_1103.bc?scid=mbtw_preg14:762

http://www.babycenter.com/fetal-development-images-14-weeks?scid=mbtw_preg14:762

http://www.babycenter.com/slideshow-baby-size?scid=mbtw_preg14:762

Olga 14s cu Sara-Maria si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Neata fetele!
azi am decis sa merg la filantropia la un control!nu mai rezist pana pe 1 iunie cand am programare la doctorul peltecu!
sincer sunt fff speriata ca am lesinat ieri si azinoapte am avut numa cosmaruri legate de copil!

acum am o intrebare pt cele care cat de cat cunosc.....daca sunt pacienta doctorului peltecu,mi se va face un consult la filantropia?

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

multumesc pt sustinere!ieri nu am mai reusit sa va scriu pt ca am adormit!m-am simtit ff rau!

Bunica mea va mai sta in spital cel putin 3 saptamani!Este acolo cu ea matusa mea si mai cateva neamuri!

Deja cu atatea nenorociri cate se petrec in jurul nostru imi vine sa nasc acasa!!!!!

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Am vorbit si imi da concediu cand vreau, cred ca asta e avantajul de a avea medic de familie la privat, nu zice nici ...pas.
Si daca vine controlul, zic si eu ca am o secretie abundenta si nu m-am putut ridica din pat sa raspund.....
Voi chiar credeti ca vor umbla politistii in haita prin casele oamenilor???? Asta e asa....sa se mai cheltuie niste bani....

Symo 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

[quote]citat din mesajul lui alinushca

hehe, daca o sa iti dea medicul de familie. incercau astia sa convinga pe la teveu ca le-ar fi deja FRICA medicilor sa mai dea concedii.... ca vezi Doamne se vor trimite comisii acasa sa verifice omu daca e intradevar bolnav si sta acasa, iar daca nu-l gasesc acasa sa ii retraga concediul sau asa ceva... o aberatie stupida. de unde atatia angajati in plus la stat care sa verifice oamenii care au concedii medicale... iar reducerea dreptului la concedii medicale la 10 zile e iar o tampenie... si daca te imbolnavesti de o gripa sa zicem de 3 ori intr-un an si nu de 2 ori ce te faci ?... te doare mintea de la un capat la altul cu ce masuri vor astia sa ia... cam comunisti indivizii...

Asta asa e. Si dr meu de fam e moarta de frica..Nu dau nimica nici trei zile pt o asa zisa raceala..Asa ca nu am nici o sansa in stilul asta. Deja ma cam gandesc la concediu.

sugubina +11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Neata!

Sugubina si Sunset, felicitari!!! Sa o tineti tot asa, sanatosi si optimisti!

Azi mi-am mai calmat paranoia, nu de alta dar am fost sa imi recoltez analize si eu dupa ce merg pe la medic, indiferent de motiv, parca devin optimista... sunt ipohondra cronica

Cum nu ar fi suficiente analizele date de dr eu si sotul avem grupe inamice: 0 si A2 motiv pentru care am mai prestat o eprubeta pentru o dozare de anticorpi.

In weekend ma inarmez cu nervi si ma duc sa fac si analiza de diabet...

Unde sunt Sashenka, AndreeaC, Bravegirl???

MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Crisuletzu doctorul la care esti tu lucreaza la Filantropia? Daca da atunci sigur ca te poti duce. Dar vezi daca nu cumva iti trebuie trimitere de la doctorul de familie. In cluj asa e: daca vreau sa ma duc la doctorul meu la spital nu la cabinet atunci imi trebuie trimitere.
Fetelor mie intr-un fel mi se pare normal sa se mai verifice din atunci cand iti iei concediu medical. Asta petru ca sunt o gramada de persoane care isi aiu medical desi nu au nimic si nu mi se pare normal. si asta e un fel de a fura la urma urmei. De exemplu in Austria daca ai concediu medical vine si te verifica.

11+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Neata!

Sugubina si Sunset, felicitari!!! Sa o tineti tot asa, sanatosi si optimisti!

saru`manaaaa maine te sarbatorim pe tine

Doamne ai grija si de noi 13+

Mergi la inceput