Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (36)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

sugubina felicitari pt sugubini...conteaza ca sunt bine amandoi. sunt sigura ca o sa gasesti programare pana la urma.

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 14+

Merci sper sa fie asa.Sunt cam trista acuma dar incerc sa nu pierd din vedere ce e mai important: sugubinii mei pufosi sunt sanatosi!

sugubina +11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

felicitari pentru vestile bune, Sugubina! asta e cel mai important!

Ana
15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Buna dimineata dragele mele,

Va astept cu micul dejun gata pregatit, fiecare dupa cum ii pofteste inima si cfu cate un pahar de suc natural sau o cafeluta pentru mamicile care poftesc la ea.

Sugubina ma bucur mult ca bebicii sunt bine si nu te mai stresa ca vei gasi si programare. Toate vin de la sine si se aranjeaza cum e mai bine pentru noi.Important este ca sunteti sanatosi.

Ana. Asa frumos povestesti....sa ne mai povstesti ce se mai intampla in viata ta bine? ca noi citim si ne bucuram cu tine
Doura where are you??? cam slabuta activitatea ta in ultimul timp. ia zi ce faci pe acolo? ce mai gatesti bun??
pentru toata lumea si o zi frumoasa.

va astept sa povestim

11+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

sugubina, cand ma uit pe net la ecografii cu 2 bebelusi in burtica simt o bucurie nemaipomenita, mi se pare foarte frumos. si fara sa fie ai mei. o sa faci tu o noua eco cu siguranta si o sa te mai bucuri o data sa ii vezi

Mami de (28.10.2008) si bb2 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

neata burtici azi dam de baut ca facem 13 saptamani din cate stiu eu sapt asta este ultima saptamana din luna a treia si de saptamana viitoare intram in luna a patra

Doamne ai grija si de noi 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

neata, ce faceti fetelor,pregatite de o noua zi de munca ?eu am o stare de as dormi.....vreau concediu
am pus poze pe picasa cu mine si sotul meu .deocamdata..(pozele cred k sunt putin cam mari k nu se vad ff clar..dar ne vedem)dp urm eco sper sa pun si cu bebe..

9 +
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Sugubina, felicitari pt pufici, sa creasca mari si sanatosi!
Sunset, yupiiiiiiiiiiiii....., ai trecut de hop, felicitari!
O zi frumoasa!

Symo 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Oficial va spun ca nu mai am nici un chef de birou, vreau acasa....
Saptamana viitoare imi iau concediu medical sa ma odihnesc.

Symo 16+

Mergi la inceput

hehe, daca o sa iti dea medicul de familie. incercau astia sa convinga pe la teveu ca le-ar fi deja FRICA medicilor sa mai dea concedii.... ca vezi Doamne se vor trimite comisii acasa sa verifice omu daca e intradevar bolnav si sta acasa, iar daca nu-l gasesc acasa sa ii retraga concediul sau asa ceva... o aberatie stupida. de unde atatia angajati in plus la stat care sa verifice oamenii care au concedii medicale... iar reducerea dreptului la concedii medicale la 10 zile e iar o tampenie... si daca te imbolnavesti de o gripa sa zicem de 3 ori intr-un an si nu de 2 ori ce te faci ?... te doare mintea de la un capat la altul cu ce masuri vor astia sa ia... cam comunisti indivizii...

Mergi la inceput

Fete dragi, eu nu mai am rabdare pana sa nasc As vrea sa fiu deja in 38 de saptamani asa... . Nu stiu... parca a doua sarcina nu mi se mai pare asa... exciting. Piticul meu imi ocupa oricum tot timpul si nu am timp sa ma gandesc la sarcina prea mult, plus ca neplacerile ei... chiar nu sunt funny. Vreau deja bebele miiic.

Mergi la inceput