Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (36)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

hai sugubina sa vedem ursuletii

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

intrebare pt fetele care mai au un copii: ce scutece ati folosit pt ei??..mie nu-mi plac pampers deloc..sunt f plasticosi...eu ii luam fetei mele de la huggies..si ce cosmetice de bb ??? eu nu am de gand ..no wayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy sa folosesc johnson's sau nivea...am auzit ca si klorane au parabeni..a folosit cineva bubchen???..

si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Sunset, parca tu ziceai mai devreme ca suntem in luna a 4-a, tu vorbesti de inceputul lunii a 4-a nu??? Eu zic la toti ca sunt in a 3-a . Pana nu o vad implinita ok nu zic nimic

ziceam ca sunt sapt 13 adica ultima saptamana din luna a 3a...si cu sapt 14 intru in luna a patra....eu imi trec la semnatura saptamanile in care intru cum implinesc azi in sapt 13...asa mi se pare mie corect ...ca si atunci cand sa zicem implinesc 30 ani... din ziua in care i-am implinit zic ca am 30 ani...sper ca m-am facut inteleasa

Doamne ai grija si de noi 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Am inebunit eu sau au disparut pozele puficilor??? Sugubina le-ai scos??

MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 14 +

Eu nici nu le-am pus. Urmeaza sa..

sugubina +11

intelesesem mai devreme ca sunt puse... asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Gata cikas. M-am mobilizat si am pus niste eco cu puficii.

sugubina +11

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

intrebare pt fetele care mai au un copii: ce scutece ati folosit pt ei??..mie nu-mi plac pampers deloc..sunt f plasticosi...eu ii luam fetei mele de la huggies..si ce cosmetice de bb ??? eu nu am de gand ..no wayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy sa folosesc johnson's sau nivea...am auzit ca si klorane au parabeni..a folosit cineva bubchen???..

si 14+

Doura noi am folosit la inceput Pampers si apoi am desoperit Hugghies, mi s-au parut ok, din pacate ii gaseam cam greu.

Cosmetice am folosit Nivea la inceput, pana a facut dermatita si am trecut pe Avene si apoi pe produse bio. Orice produs bio, certificat, este safe pentru copii. Din fericire acum se si gasesc usor, cand a facut el dermatita nu se gaseau deloc .

Nu recomand nici dermatocosmetice de farmacie. Sunt mai usor de tolerat insa nu sunt lipsite de parabeni si alte chimicale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui MSymo

Cris, daca il vrei pe Haiduc este un bun prieten de-al meu! Iti dau nr de mobil!

Symo 16+

in cazul asta poate imi pui o pila la el sa ma lase pana la 41 de saptamani ca nu ne intelegem deloc pe tema asta...

Mami de (28.10.2008) si bb2 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Sugubina, sun-o si intreab-o. In principiu, dupa stiinta mea, DT poate fi facut intre 11-14 saptamani de sarcina. Deci tarziu nu ar fi dupa ce te intorci. Nu atat DT e important pentru tine, cat acea ecografie morfologica, ce poate fi facuta tot asa, pana la 14 saptamani de sarcina. Asta este stiinta mea, repet. Orice intrebare ai, pune-i-o. Spune ca esti asigurata clinicii, pacienta dr. Cirstoiu, ca e urgent, ca ai gemeni, etc, roaga-i sa te strecoare cumva la unul din ecografistii recomandati, spune-le ca e morfologica de prim trimestru si trebuie sa faci si DT, ce sa faci!?! Scopul scuza mijloacele . Si daca gasesti pentru 13s, si ai temeri ca e prea tarziu, suna cand are consultatie si intreab-o. Pupam!

Doura, da, si Klorane au parabeni. Bubchen e ok, fara parabeni
, dar nu stiu de ce nu am picat eu pe jos dupa el...In principiu, imi inspira incredere ce NU gasesc in hipermarketuri ( de genul celor enumerate de tine, Johnson, Nivea ). Mi-au placut mult produsele Uriage pentru pici, mai ales pentru cei cu piele sensibila, sunt minunate: http://www.labo-uriage.com/index.php?option=com_content&task=section&id=4&Itemid=27 . Mustela mi se par nejustificat de scumpe, nu stiu daca au parabeni. In topul meu sunt Uriage si Klorane ( daca reusesti sa treci peste partea cu parabenii ). Laptele de corp de la Klorane este ceva de vis, Sophie nu a avut o cojita, a avut o piele de bebe din reclame.

De chiloti...am testat Pampers, Huggies si Libero. Pana cand a inceput sa se ridice in picioare, am folosit numai Pampers. Au fost ok, niciodata nu s-a iritat, sunt subtiri-nu se incinge fundul, absorb bine, ei nu i-a iesit niciodata caca pe langa ( si ea facea la inceput mult caca, moale, ca orice copil alaptat..). Eu am fost multumita de Pampers. Cand a inceput sa se ridice in picioare, am trecut la Huggies, erau singurii pe vremea aia care aveau elastic in talie, intre timp au scos si Pampers asa. Stateau mult mai bine la corp, nu ii cadeau sub burta...Si de vreo 6 luni am trecut pe Pampers chilotei, fara arici, la noi sunt in pachet roz. Exceptionali! Fata de chilotii Libero, care sunt foarte poofy asa, ii fac ditamai fundul, si mi se pare si foarte grosi.

Cam atat

Olga 14s cu Sara-Maria si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Gata cikas. M-am mobilizat si am pus niste eco cu puficii.

sugubina +11

sunt superbi puficii!!! Sa va traiasca! e asta frumos sa vezi 2 intr-o eco!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

A, merci mult Miruna.Ce dragut ma faceti sa ma simt mai bine M-a umflat plansu ca nu gasesc programari. Acum poate rezolv

sugubina +11

Mergi la inceput