Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (36)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Crisuletul, bine ai revenit! Si noua ne-a fost dor de tine! Imi pare rau de pb cu bunica, din pacate e oribil ce se intampla in unele spitale. Doctorii se poarta cu pacientii si rudele acestora de parca ar fi analfabeti si se folosesc de termeni de specialitate ca sa-si ascunda greselile. Despre lesin, nu e normal sa patesti asa ceva in sarcina. Eu zic sa vb neaparat cu dr., sa-i spui de lesin, sa iti verifice tensiunea, Ca si ce mai crede de cuviinta.

Victoria, mami de Anna Sofia, 13+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Da Olguta, am azi eco de trim I si maine merg la dublu test cu eco asta.

Si eu sunt tare mandra de Pufescu..cel mai dady de gemeni.

Crisuletul tine-te tare pe pozitii mama, nu ceda.

sugubina +11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Crisuletu imi pare tare rau pentru ce ti se intampla. Si eu tin enorm la bunica mea si as suferi mult sa stiu ca a patit ceva. Sa va dea Dumnezeu putere sa mergeti mai departe si sa se faca bine

11+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Buna ziua fetelor
Ana ma bucur mult pt tine, am vazut si pozele, va potriviti de minune
sugubina azi asteptam numai vesti bune de la tine
In weekend am facut o mica escapada in afara Bucurestiului, mai exact la Russe unde am descoperit un hotel dragut pe malul Dunarii. Am pus cateva poze pe picasa, sa va faceti o idee. Mi s-a parut un loc ideal de mers cu copiii vara, e la o ora de Bucuresti si zici ca esti in alta lume la ce aer curat este si la cata verdeata te inconjoara. In plus sunt si locuri interesante de vizitat la 15-25 minute de mers cu masina. Daca vrei o zi de plaja poti sa te duci dimineatea si sa te intorci seara, drumul este foarte lejer. Cu siguranta o sa mai mergem

Ana 15+
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

Ana_O,
Felicitari pentru marea impacare. Este intradevar ideal si de dorit ca parintii sa fie impreuna lana bebelus. Important este ca dupa furtuna a rasarit soarele si cum vara se apropie va ramane mult timp de acum inainte pe cer.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Crisuletul imi pare rau pentru experienta cu bunica ta. Din pacate spitalele de la noi sunt jalnice iar multi dintre medici nu ar trebui sa profeseze...

Anya, am vazut pozicile, foarte frumos locul! Voi ati si stat la acel hotel? Cum este? Preturi?

MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Ah fetele nu va imaginati ce am putut manca!

Am fost sa imi cumpar de la Mega image si am luat Ardei Copti. Si am cumparat si o placintica cu branza gen dobrogeana.

Vai cat de buni au fost ardeii aia...asa acrisoro-murati! GENIALI!

sugubina +11

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Crisuletul imi pare rau pentru experienta cu bunica ta. Din pacate spitalele de la noi sunt jalnice iar multi dintre medici nu ar trebui sa profeseze...

Anya, am vazut pozicile, foarte frumos locul! Voi ati si stat la acel hotel? Cum este? Preturi?

MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 14 +

Da am stat la acel hotel, se numeste Luliaka.Pe site e 53 euro camera VIP, noi am dat 40 de euro. Camera dubla standard e 30 de euro.Am luat camera VIP ca sa avem vedere la Dunare.

Ana 15+
Minunea mea
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

cris imi pare f rau ca trebuie sa sufere bunica ta atat si voi pe langa ea...mda ala cam e caz de malpraxis (cred ca e ceva obisnuit in romania..no more comments)..inceaca sa fii cat se poate de relax pt bb si pt tine..ma bucr ca sunteti din nou f bine tu si marius ..iar cat despre ex wife..e clar de ce au ajuns la divort..imi pare rau pt baiatul ala ca are o asa mama...te mult..ana am vazut si eu pozele , va sta f bine impreuna..si o sa va stea minunat si cu bb

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 14+

Mergi la inceput

PS daca ajungeti prin Russe nu ratati Metro, sunt preturi bune la pampersi, cu 20-30 de lei/pachet mai putin decat la noi. Mai sunt si alte produse mult mai ieftine la ei decat la noi.

Ana 15+
Minunea mea
poze

Mergi la inceput