Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (36)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

fetelor btw of food..am scris spatamana trecuta cum fac eu anghinare..am uitat sa scriu ca pun si ceapa in carne si dupa ce umplu anghinarele torn peste ele putin unt topit, apoi zeama de lamaie..sau am spus dar nu mai tin minte

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Ana ma bucur din suflet pt tine k te-ai impacat cu taticu lu bb. sa dea Domnu sa fie bine si sa nu va mai certati toata viata de acu incolo, sa va iubiti si sa va respectati

CRISULETU bine ai revenit. ce faci? cum te simti?

SUGUBINA bafta multa la eco si te asteptam cu super vesti

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

aaaaaaaaaaaaaa!!!!

dupa ce am scris tot mi s-a stins safariul!!!!!

scriu numa jumatate....si partea cu bunica o las pe mai tarziu!!

astazi am vrut sa imi fentez bebeul si m-am bagat la creatii sa ii fac lui Marius paine cu ou(de cand sunt gravida nu suport prajelile,mirosul de prajeala ,ouale).....normal ca mi-a venit rau si am fugit la geam(am antecedente in ceea ce tine de lesin....am inceput acest sprot de la 5 ani).....vad ca mi se inegreteste imaginea si ma las pe spatarul de la canapeau si pic pe canapea cu rotile in sus......stiu doar ca m-am trezit in brate la Marius care urla de nebun ,in curte in ploaie....cu tot familionul in jurul meu + angajatii nostrii!!!!eu m-am trezit speriata si socata ca am crezut ca e dimineata si ca sunt in pijamale si ce cauta atata lumea in dormitorul nostru!!!

ideea e ca ma simt fff slabita.....si ametita.....

hai ca scriu si despre bunica,,,,

a facut icter mecanic si a fost bagata in operatie cu sanse de supravietuire de 8% datorita problemelor de inima pe care le are plus ca mai are doar un sfert dintr-un plaman sanatos(restul sunt plini de apa)! Cu inima cat un purice am asteptat sa iasa din operatie, sa o vad bine!
Sunt singura hnepoata pe care o asculta(este fff capoasa).....plus ca taticul meu a murit(chiar azi face 4 ani)....si eu seaman fffff mult cu el!!!
cand am zis ca totul va fi bine.....SUPRIZA!!!!sunt anuntata ca bunica mea e bagata din nou in operatie ....cand am intrebat de ce...toate asistentele au dat din vals in tango!!!m-am enervat si m-am dus la terapia intesiva ,am dat de medicul care ramasese sa se ocupe de ea si cred ca m-am comportat ca o nebuna ca l-am speriat rau de tot si a zis ca nu stie,ca probabil a fost ceva complicatie si a plecat....m-a lasat acolo ca un om nebun
am ales sa astept sa o scoata din operatie....imi era frica,daca la prima operatie a primit 8% sanse de supravieturie...la a2-a.....nici nu vroiam sa ma gandesc....
a iesit intr-un final si am luat o asistenta la intrebari,,,,,,am inteles printre "randuri" ca medicul i-a bagat bunicii mele plamanul artificial si ea si l-a scos....si pe urma doctorul i-a bagat putin mai cu forta si i-a perforat o traheee!!!!! jur ca am innebunit!!!!
ce inseamna asta???eu vad un caz de MALPRAXIS!!!
mi-a zis ca urmeaza 4-5 zile critice si spera sa fie totul bine!jur ca am innebunit!!!! imi duc bunica la spital din cauza unui icter si sfarseste cu o gaura in gat sa poata respira.....cu o gaura in trahee....si o taietura de la gat la buric din cauza ca un medic nu a avut rabdare cu o batrana si a decis sa aplice legea lui!
Am sa aplic si eu legea mea!

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Apropo de cearta......de atunci Marius se comporta exemplar cu mine......abia dupa 2 zile a constientizat ca nu e bine cum gandeste!lui tot ii se parea normal sa cumpere acel aspirator cu totusi ca tot el l-a cumparat si prima oara,.....nu intelegea de ce ma deranjeaza faptul ca nu vreau in casa noastra lucruri care le-a facut cu fosta nevasta.....in fine....important este ca problemele s-a rezolvat....numa acum au inceput altele!

fosta nevasta a aflat ca sunt gravida si acum il suna intr-una pe Marius si il futilizeaza la icre ca daca fac eu un copil spera ca asta nu inseamna ca va primi bani mai putini...si bulshituri de femeie fara cap!!!!am zis ca de acum pot sa ii raspund si eu la telefon cand il mai suna pe Marius,.....pana acum nu ii raspundeam ca nu vroiam sa faca prea mult scandal si sa il afecteze pe Darius(baietelul lor)...dar de acum imi intru eu in rol....ot ca de multe ori ea uita ca sunt divortati si incearca sa fie mai mai ca o nevasta!!!

In fine.....plina e lumea de femei de genu.....o sa mai auziti multe prostii pe care le va face....multe a si facut pana acum!!!!

mah...eu am o sarcina tare sucita....am o saptamana de cand mananc numa rosii cu telemea si slanina inghetata!!!...in rest nu pot sa mananc nimic

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

va multumesc din suflet pentru cuvinte, inseamna enorm pentru mine faptul ca v-am avut si va am alaturi de mine! la fel, ma simt saraca in cuvinte sa va multumesc din toata inima! sunt fericita, cum n-am fost, pentru ca nu exista niciun termen de comparatie, probabil o sa ma simt la fel de fericita in momentul in care ne vom casatori si cel mai fericita, in momentul in care se va naste copilul nostru.
Burtici, ma bucur pentru toate vestile bune de la echo, sa dea Dumnezeu sa "curga" pana la final numai vesti bune!!! si sa stiti ca si mie imi pulseaza burtica, dar mi-am zis ca bat campii, ca n-are cum sa fie inimioara lui bebe... ce e mai ciudat, nu-l simt ca se misca, la propriu, dar vad burtica mea cum isi modifica forma de la stanga la dreapta. Si la fel ca Miruna si Allexxia, am dureri cand in dreapta, cand in stanga, a si raspuns cineva ca este uterul care se mareste si apasa cand pe un ovar, cand pe altul. Scapam noi curand si de acest disconfort... ideea e sa-I multumim lui Dumnezeu ca simtim durerea, asta inseamna ca bebe este in grafic si au loc schimbarile normale pe care organismul nostru le suporta.
P.S. Am pus poze pe picasa...

Ana
15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cor-cora spune:

Ana -felicitari pt impacare!
Matiz-bine ai venit printre noi.
SUGU-bafta la eco!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Ana felicitari pentru frumoasa impacare! Sa dea Dumnezeu sa fie bine in continuare, sa fie alaturi de tine si de bebe.

Cikas multumesc pentru gandurile bune!

sugubina +11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Olguta a fost Pufi Pufescu la miting. A scandat, a luptat..Cica l-au dat la teve.

sugubina +11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Sugubina, te asteptam cu vesti bune de la puterea 2!

Victoria, mami de Anna Sofia, 13+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Super-tare tati Pufescu!!! E si tatic de gemenuti, in plus . Abia astept sa ajung acasa, sa vad la tv cum a fost si ce reactii au starnit! Cand ai eco? Faci si DT azi, nu? Tinem pumnii!

Ana, sa ii spui lui tati ca trebuie sa iti mentina sclipirea din ochisori, da ? V-am vazut in pozici, sunteti tineri si frumosi !

Cris, imi pare rau pentru suferinta bunicii tale. Cine o ingrijeste la Arad? E greu, e tare greu cu traheostoma, tata traieste cu ea de 11 ani, dupa cancer laringian. Dumneaei e acasa acum?

Olga 14s cu Sara-Maria si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput