Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (36)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Anya multumesc de informatii! Am cautat hotelul si nu pare rau... mai ales ca are aproape si loc de pescuit...pentru plasarea copilului mai mare E bun de weekend.

... tot nu imi dau pace... nu simt nimic, nicio miscare! Bietul copil ce mama nebuna va avea. Am sunat sa ma programez mai devreme la o eco rapida, la dr. meu, si nu are locuri . Cred ca se cruceste asistenta cand aude de eco "rapida" .

Am baut si o mini cafea, poate se agita un pic...

MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Anya multumesc de informatii! Am cautat hotelul si nu pare rau... mai ales ca are aproape si loc de pescuit...pentru plasarea copilului mai mare E bun de weekend.

... tot nu imi dau pace... nu simt nimic, nicio miscare! Bietul copil ce mama nebuna va avea. Am sunat sa ma programez mai devreme la o eco rapida, la dr. meu, si nu are locuri . Cred ca se cruceste asistenta cand aude de eco "rapida" .

Am baut si o mini cafea, poate se agita un pic...

haha ..poate se agita putin..miruna lasa bb-ele sa se miste cand vrea...tu te-ai gandit ca poate misca exact cand nu esti atenta???si cand vrei tu sa miste el doarme..mi te si imaginez cu perfuzia de cafea..

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

miruna cu placere, daca vrei si alte info, anytime.
Stai linistita ca bebe misca dar e inca mic si tu nu il simti. El e foarte activ si inoata de zor pe acolo. Eu simt ceva miscare pe acolo cand sunt stresata, sunt mai mult niste spasme si nu cred ca e tocmai bine. Dupa ce implinim 4 luni o sa simtim miscarea mai intens, dar tu ai deja experienta, nu cred ca trebuie sa-ti spun eu asta

Ana 15+
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Ana_O - felicitari pt impacare. Ma bucur ca ai din nou pace si armonie in suflet.E bine si pentru tine si pentru bebe.
Fetele cu vesti bune si noi- ma bucur mult pentru voi. Sa dea Dumnezeu sa auzim numai de bine tot timpul si sa ne bucuram.

Eu am o problema. Ma simt tot timpul asa "plina" parca am mancat prea mult, desi nu ma exagerez. Adica dupa ce mananc un pic, mi-e rau si ma simt de parca am fost la un mare ospat. Vi se intampla si voua? Aveti ceva idei ce sa fac?

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anya2010

Buna ziua fetelor
Ana ma bucur mult pt tine, am vazut si pozele, va potriviti de minune
sugubina azi asteptam numai vesti bune de la tine
In weekend am facut o mica escapada in afara Bucurestiului, mai exact la Russe unde am descoperit un hotel dragut pe malul Dunarii. Am pus cateva poze pe picasa, sa va faceti o idee. Mi s-a parut un loc ideal de mers cu copiii vara, e la o ora de Bucuresti si zici ca esti in alta lume la ce aer curat este si la cata verdeata te inconjoara. In plus sunt si locuri interesante de vizitat la 15-25 minute de mers cu masina. Daca vrei o zi de plaja poti sa te duci dimineatea si sa te intorci seara, drumul este foarte lejer. Cu siguranta o sa mai mergem

Ana 15+
Minunea mea
poze

Pare frumos hotelul! Unde se poate face plaja/baie? E ceva amenajat?

Victoria, mami de Anna Sofia, 13+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Experienta este doborata de paranoia. La prima sarcina am fost intreaga la minte...

Doura tu ma vezi cu perfuzia dar daca as citi ca daca stau in cap il simt, as sta . Nu stiu cum, ca am ajuns un fel de hopa-Mitica, dar as sta

Aseara am facut baie in speranta ca il impresionez si se misca: nimic. Azi i-am dat cafea, nu ma las!

...repet, am visat ca nu pot merge la ecograf pentru ca e interzis prin lege pana pe 31 mai... va dati seama cat a lucrat creierul meu pentru un asemenea vis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Citat:
citat din mesajul lui anya2010

Buna ziua fetelor
Ana ma bucur mult pt tine, am vazut si pozele, va potriviti de minune
sugubina azi asteptam numai vesti bune de la tine
In weekend am facut o mica escapada in afara Bucurestiului, mai exact la Russe unde am descoperit un hotel dragut pe malul Dunarii. Am pus cateva poze pe picasa, sa va faceti o idee. Mi s-a parut un loc ideal de mers cu copiii vara, e la o ora de Bucuresti si zici ca esti in alta lume la ce aer curat este si la cata verdeata te inconjoara. In plus sunt si locuri interesante de vizitat la 15-25 minute de mers cu masina. Daca vrei o zi de plaja poti sa te duci dimineatea si sa te intorci seara, drumul este foarte lejer. Cu siguranta o sa mai mergem

Ana 15+
Minunea mea
poze

Pare frumos hotelul! Unde se poate face plaja/baie? E ceva amenajat?

Victoria, mami de Anna Sofia, 13+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

E piscina hotelului si inca o piscina pe faleza + o piscina pt copii. Momentan nu e vreme de plaja, cand o da caldura..

Ana 15+
Minunea mea
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alysa26 spune:

salutari si de peste ocean...nu am mai intrat demult.

eu iar am sangerat vineri seara si am fost la dr sambata. bb e bine, sarcina merge ok. a zis dr ca pana la 13-14 sapt e risc de pierdere. a zis ca are paciente care toate 9 luni de sarcina sangereaza. a zis ca atat timp cat nu am crampe , nu e continua sangerarea si e rosu sau rosu deschis sa nu imi fac griji. o sa ma duc iar peste 2 sapt la eco.

am fost ingrijorata spun derp ca deja e a 2a oara cand sangerez o data la 6 sapt si acum la 11. sper ca va fi bine ...mai am 3 sapt maxim sa scap de perioaada critica.

felicitari fetele care au fost la eco si au vesti bune, celor care au aflat cul;oarea caruciorului ,
ana felicitari ...sa fiti iubiti!!!!

va pup fetele

mami fericita de eric si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina22 spune:

hai ca v-am citit si azi, sunteti geniale, eu nu am cum sa scriu dar cu siguranta va urmaresc suetele zilnic.

Ana m-ai zapacit total, mi-au dat lacrimile, e ff frumos ce traiti amandoi, este cel mai frumos sentiment si mai ales cand este impartasit devine ceva sublim.
Ma bucur mult pt tine!!! enjoy these moments!
pupici

[+13 sapt]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

mirunam nu te mai agita..e prea mic ca sa-l simti tot timpul..lasa copilul in pace ca el se misca de zor fara sa simti tu..
Esti la fel ca mine si eu sunt paranoia rau..eu de 2 zile visez in fiecare seara cerclaje...
La mine s-au cam terminat greturile si au inceput senzatiile de foame..abia termin de mancat ca mi se face iar foame..n-am mai vazut asa ceva...Azi mi-am facut pt prima oara clatite singura ca nu mai puteam de pofta...

12+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput