Ghiocei de martie-aprilie 2009***207***
Raspunsuri - Pagina 6
dyana27 spune:
ah ilinca, ca te-am prins, nu cumva madam aia Pop de care ziceai fetele la topicul cu mancaree e madam ficatel???? ca am vazut ca recomanda la 3 luni ciorba, sufleuri si suc de portocale.... si chiar ma gandeam ca e imposibil sa fie chiar toate o apa si un pamant
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume
dyana27 spune:
anca eu de aia sunt disperata sa nu ma intorc la servici.... sa nu dau peste vreo bona ca asta a ta; nu i l-as lasa pe mutzu nici sa-l miroasa de la distanta; .. poate mai cauti o alta bona.... ca asta mi se pare de filme horror..... cum sa faca asa militarie cu eeeeeellllll??? ; eu vreau o bona buna si blanda, adica sunt de parere ca poti sa educi copilul foarte bine si cu vorba buna; aaaaaa, si cu olita..... nu stiu daca e idee buna sa ti-l forteze ea sa stea.... parerea mea; asta chiar ca e o operatiune delicata, si daca prinde frica.... s-a terminat cu olita la bb3!!!; si asta venind de la mine, care l-am obisnuit pe mutzu de mai mult de 2 luni la olita, adica de pe 1 martie n-am mai avut pamperas cu kk niciodata.... dar treaba asta trebuie facuta incet si cu multa rabdare si bunadispozitie; mai gandeste-te...
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume
Ilinca_M. spune:
Chiar asa!!! Anca_nicolae, fa-i vant nazistei si du-l pe bb3 sa fie alaturi de Vladimir si Bianca!! Excelenta idee! N-o mai lasa pe "desteapta" aia sa-l dreseze pe bb3! Nu mai bine, cand te-ntorci acasa,sa vezi filmulet cu bb3 razand in hohote?(acum mi-am amintit: am ras de numa si eu, e super molipsitor Vladimir-cel-solar; si am vazut-o si pe Gazulina dansatoare. Si Sophiphi rade mult si des, dar nu chiar in asemenea cascade fenomenale ca blondinu'!)
Dyana, nu, dna de la topicul de care zici e un doctor foarte bun, in sensul ca e foarte cunoscuta pt. diagnostice corecte si tratamente adecvate, cum zicea si anca81. E una dintre cele 2 pediatre renumite in oras, eu am fost la ambele cand avea Phiphi 4 luni si mi-am dat seama ca dna P. o fi doctor bun dar are idei gen "ceiutz/ supt la program/ pus in fundic cu sprijin de la 4 luni" etc asa ca o prefer pe cealalta, desi asta mi-ar putea fi si "pila" ca-s prietena si cu cei doi copii si cu nora. Madam Ficatel e doar meic de fmilie, buna la scris retete compensate:)))
Te-nteleg perfect cu ce zici tu acolo cu nemernicii aia care lasa nou-nascutul sa planga Unii oameni pur si simplu nu au suflet/abilitati/instinct de parinti...
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
mireal spune:
A adormit si Theo dupa ce l-a calarit pe tasu, de vreo saptamana vrea sa stea numai cu el, cred ca ii simte lipsaDyana,sunt multe specimene din acestea, cum sa nu vrei sa tii in brate un bebelus atat de mic si scump. iar mi se face dor de Theo bebe, cum miros ei a laptic
mireal spune:
Azi am profitat si am dormit pana la 10 si acum nu am somnVoi cum spalati copiii pe cap, ca Theo face cam urat, momentan il pun in scaunelul de baie, dar nu o sa-l mai pot folosi mult si el nu are astampar cand face baie,se ridica din cadita, se apleaca, se intoarce, se rasuceste
Kea spune:
N-am slabit cele 4 kg, asa ca mai stau pe tusa, vroiam numai sa spun:
- bravo Rares!!!
- novus, imi pare rau ca ati fost in spital, dar poate ai fost totusi mai linistita acolo, decat ai fi fost acasa cu copilul bolnav
-ramona, tu ziceai ca v-a aparut ceva pata uscata pe fata? si noi avem, trebuie sa il dai mereu cu crema, sa fie hidratata pielea acolo si mergi la un dr, de preferinta dermatolog.
-si Keutu rade ca Vladimir, numai ca mie mi-e teama sa intind coarda pt ca mi s-a intamplat sa ii vina mancarica inapoi. Dar ma topesc de drag cand aud copilasi razand in hohote!
-Anca, si mie mi-ar fi teama sa il duc in continuare la tanti aia, parca prea ii "explica" multe. Poate se asociaza Bianca cu Monnvas, ca asa e mai usor, fiecare avand copil mai treb sa se duca la un control la dr, la un vaccin, se inbolnaveste copilul propriu, mamicile au alternativa... ar fi super!
- Floric, cum mananca rares branza asa mananca al meu iaurt. Eu nu stiu ce sa-i mai dau, la noi o masa e din iaurt cu praf de biscuiti. Am citit si la topicul la care facea ina referire, dar am lasat-o repede balta cand am citit acolo de paine prajita cu Alete, gratar etc, care necesita mai multi dinti. Al meu inca mananca pasat, daca simte bucata mai mare, ii vine sa vomite si s-a incheiat masa. Si nu e ca s-a invatat asa, caci putina painica cu unt mananca, dar miez proaspat, biscuiti, cam ce se dizolva in gurita fara mare efort.
-Florinela, imi pare rau ca va e greu pe toate planurile
O sa mergem peste cateva saptamani in ro si vreau sa va intreb ce iaurt dati la copii, ce lapte pasteurizat folositi pt branzica, sau ce branza gata preparata cumparati pt ei.
anca_nicolae spune:
Asa, am culcat toti 3 copiii [dupa ce i-am leganat pe toti ], si am redeschis calcu. Eu v-am pove sa va amuzati un pic, mai mult de tonul cum vorbea cu mine, nu atat de militarie. Tipa nu este nazista, nu, e doar ne-romantioasa. Eu il gasesc binisor pe bb3 la 4 cand il iau, adica il gasesc pe covor in sufra jucandu-se cu ceva sau cu alti 2 copilasi. Tipa are 2 copii, unul de 2 ani la tara, si altul de 4 la gradi, si mai coboara o vecina de 1 an, nascuta in aprilie, sa se mai joace cu be-be [asa ii zicea ea lui bb3 :)]. Eu in sinea mea nu cred ca bb3 sufera acolo din cauza tipei, nu, sufera de lipsa mea. INSA, o sa ma gandesc la Bianca, pt ca mult mai inainte de faza cu indemnizatia ma batea gandul, mai ales de cand vazusem 2 chestii in poze:
1. ambientul din casuta, foarte aerisit, relaxat, tineresc, si
2. pe Bianca [ordinea vine de la cum am vazut pozerle ]. Asa ca subiectul ramane deschis.
Apoi, legat de oala, nu va imaginati ca m-am aruncat prin oras disperata sa cumpar, nuuuu, si asta din 2 motive:
1. la vero mi-am propus la 1 an si 8 luni, si la 1 an si 9 luni operatiunea era "done", si
2. eu sunt urmatorul gen de "elev" [asa m-a caracterizat un prof in liceu, de care mie imi placea...]: zic ca profu si fac ca mine. Stiu ca profu spunea ca genul asta e de fapt, cel mai dificil pt prof, pt ca, pe fatza, nu s-ar justifica dialogul educational, dar nici sa-mi urneasca din loc gandurile nu poate oricine. Si mama de m-a crescut zicea ceva similar de mine: "tie, anca, de iti place/esti de acord cu cine/ce sa faci, muti si muntii, dar daca nuuu, poa' sa stea unul si-n fund si-n cap, ca tot degeaba"
Hi hi, ce-mi placea cand o auzeam, eu credeam ca e de bine, ceea ce, mai tarziu, s-a vazut ca e numai de "bi". Adica doar pe jumate [nu va ganditi la alte "bi-uri"!!!" :))
Deci, ati retinut, oala mai pe la toamna nene, dupa vremea mustului...
novus
stiu ca te-au sunat pt rezervare, de fapt, chiar citind la tine mi-am amintit de faza cu cangurul, daca s-o putea sambata-luni, ar fi minunat, chiar si daca doar pt camera mea, insa maine sper sa aflu un raspuns mai sigur de la sigma, astia cu cangurul... Si acum, sa vedeti cum a fost cu cangurul, tre sa va pove. In urma cu ceva saptamani, s-a dat prima proba, ramanand sa anunte rezultatele mai incolo. Asa de incolko ca eu oricum uitasem la ce au participat v+t, sunt tot felul de concursuri, eu retin doar cati bani mai am iar de dat . Buun, si, intr-o sedinta cu parintii la cls 3, intreaba o mama [nu extraterestra ca mine] ca ar fi vremea rezultatelor. Alt parinte raspunde ca cica tocmai se pusesera pe net. Cum se termina sedinta, fericiti, parintii pleaca spre casa si spre net. Eu pana acasa am uitat iar de cangurul. A doua zi vine Tudor acasa si zice: mama, mama, sa ne uitam si noi pe net ca mi-au zis copiii la scoala ca m-am calificat, si cu nota cea mai mare! Eu, de fericirea lui, am deschis calcu, si cu greu gasesc pe tudor, cu 110 puncte din 150, admisi de la 60 sin sus. Eu ii zic ca bravo, desi nota e cam un 8, dar totusi bravo, si el, mititelu', zice: dar hai sa vedem dc e cea mai mare nota, eu bine, hai sa vedem, era usor ca era pe scoli, si da domne, avea cea mai mare nota pe toata scoala, clasele 3-8. Ee, m-am bucurat normal, desi la el este expected. Vine in viteza din camera ei si Vewro, auzise ca il felicitam pe tudor si nu stia de ce. Ii explicam si atunci ea, fuga zice: ia vezi tudor, cauta-ma si pe mine! Eu, pana sa gaseasca tudor, ii zic: ee, stai relax, daca te-oi fi calificat e mare lucru, dar nu prea ai cum... Stiti ca ea e cam paralela cu scoala si cu obedienta in fata vreunui parinte/adult... doar la o prietena, reprezentata avon asculta cu ochii larg deschisi si retine tot, tot, si peste 3 nopti dc o scoli, stie pagina, oferta de pret si nuantele!!! Buun, gaseste Tudor si zice: vero, te-ai calificat SI tu!!! Vero fericita zice: sunt desteapta, sunt desteapta, v-am zis eu? Apoi intreaba: si cu cat? Si Tudor raspunde: cu cea mai mica nota pe scoala, 60. [:)))] Si am izbucnit in ras cat de misto suna: am 2 copii elevi, si s-au calificat amandoi, unul cu nota cea mai mare, altul cu cea mai mica :)) Si Vero, iarasi, PESTE noi [eu+tudor] zise: vedeti ma, ca tot eu ies mai castigata, nu tocesc ca fraierul de tudor si tot ma calific, si in plus am si o nota de superlativ, adica la rubrica "cea mai...".
Misto, nu?
Poze cu noi
Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 1 anisor
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kea N-am slabit cele 4 kg, asa ca mai stau pe tusa, vroiam numai sa spun: - bravo Rares!!! - novus, imi pare rau ca ati fost in spital, dar poate ai fost totusi mai linistita acolo, decat ai fi fost acasa cu copilul bolnav -ramona, tu ziceai ca v-a aparut ceva pata uscata pe fata? si noi avem, trebuie sa il dai mereu cu crema, sa fie hidratata pielea acolo si mergi la un dr, de preferinta dermatolog. -si Keutu rade ca Vladimir, numai ca mie mi-e teama sa intind coarda pt ca mi s-a intamplat sa ii vina mancarica inapoi. Dar ma topesc de drag cand aud copilasi razand in hohote! -Anca, si mie mi-ar fi teama sa il duc in continuare la tanti aia, parca prea ii "explica" multe. Poate se asociaza Bianca cu Monnvas, ca asa e mai usor, fiecare avand copil mai treb sa se duca la un control la dr, la un vaccin, se inbolnaveste copilul propriu, mamicile au alternativa... ar fi super! - Floric, cum mananca rares branza asa mananca al meu iaurt. Eu nu stiu ce sa-i mai dau, la noi o masa e din iaurt cu praf de biscuiti. Am citit si la topicul la care facea ina referire, dar am lasat-o repede balta cand am citit acolo de paine prajita cu Alete, gratar etc, care necesita mai multi dinti. Al meu inca mananca pasat, daca simte bucata mai mare, ii vine sa vomite si s-a incheiat masa. Si nu e ca s-a invatat asa, caci putina painica cu unt mananca, dar miez proaspat, biscuiti, cam ce se dizolva in gurita fara mare efort. -Florinela, imi pare rau ca va e greu pe toate planurile O sa mergem peste cateva saptamani in ro si vreau sa va intreb ce iaurt dati la copii, ce lapte pasteurizat folositi pt branzica, sau ce branza gata preparata cumparati pt ei. Keutu cheliutu |
KEA, ca sa nu aveti batai de cap in a alege cel mai bun produs in functie de i ngrediente/producator/termen de valabilitate etc eu ti-as recomanda un produs din Germania.
Si anume ANDECHSER (http: //www.andechser-molkerei. de/). Este Bio, e bun si au si lapte si iaurt si branza si orice. E drept, e mai scumpt decat celelalte dar cred eu ca scapi de un stres pe durata sederii.
Altfel, ar fi branzica de la Covalact, lapte de unde vrei ca toate-s la fel, adica mai mui putin lapte si mai multe chestii, iaurt nu pot sa iti spun o firma ca noi nu mancam (mancam doar Andechser cu afine)
Kea spune:
Si mi-am amintit ca mai aveam vreo 2 intrebari:
- stiti cum e drumul pe Valea Jiului? Dar pe Timisoara- Severin? Au terminat cu santierele?
-cum alegeti o pensiune/hotel? Exista un site unde se gasesc info despre ele, sau le cautati pur si simplu cu google?
- ati fost undeva la munte mai de curand, pe Valea Oltului sau a Jiului, unde e placut si pt parinti si pt copii (mici si mari))?
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kea Si mi-am amintit ca mai aveam vreo 2 intrebari: - stiti cum e drumul pe Valea Jiului? Dar pe Timisoara- Severin? Au terminat cu santierele? -cum alegeti o pensiune/hotel? Exista un site unde se gasesc info despre ele, sau le cautati pur si simplu cu google? - ati fost undeva la munte mai de curand, pe Valea Oltului sau a Jiului, unde e placut si pt parinti si pt copii (mici si mari))? Keutu cheliutu |
Iti raspund la aia cu drumurile=PROST. Romania nu are drumuri. Acum vreo 2-3 saptamani cand amfost la Timisoara, la intoarcere am luat-o pe jos pe la Drobeta==> santier, semafoare, naspa