Ghiocei de martie-aprilie 2009***207***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Bianca. Se gaseste numai la anumite magazine sau la orice magazin mai mare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Kea,

in zona Horezu, si pe drumul intre Horezu si Tg Jiu, au aparut pensiuni ok. O colega a fost acum cateva luni si a venit foarte fericita. Dc nu scriu maine, mai scrie-mi tu pe pm, ca sa nu uit :)

Poze cu noi

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Bianca. Se gaseste numai la anumite magazine sau la orice magazin mai mare?

Keutu cheliutu

Se gaseste si in supermarket (Mega Image, Angst) si la hypermarket (Cora, REal, Auchan). E mai ieftin la hypermarket.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Of, azi e mitingu'; oare ploua pe la voi?...
Anca_Nicolae, oricum am lua-o mie nu-mi place stilul tipei, nu-mi place atitudinea ei, nu ma amuza deloc; e clar ca tipa are anumite idei in cap bine fixate (bratze=rasfatz'; e maaare=oala; plus iti zice sa nu-l strici iar, adica ea l-a preluat stricat da' ti-l repara ea). Acum normal ca la 16 il gasesti ok, stie ca vii acasa, doar n-o sa-l gasesti urland in patutz. Ideea e ca mie asemenea persoane fara pregatire, educatie dar cu idei fixe mi se par periculoase pentru dezvoltarea afectiva a unui copil. Normal ca tu faci cum vrei, io zic numai ca votez cu Bianca. Vero si Tudor is niste scumpi, e bine ca Vero nu se lasa afectata de faptul ca e "oitza neagra" in ceea ce priveste invatatura, cred ca e tare greu sa gestionezi asa o situatie, amuzant dar greu. Eu recunosc ca nu stiu ce atitudine as avea...
Kea, eu iaurturi ii dau: Napolact ("zdravan"), Covalact, Monor, Roxar (asta ultima e o firma dintr-un sat din Maramu). Ii plac toate la fel. NU e de dat Danone, asta-i clar. Te poti orienta si dupa eticheta, daca-ti convine ce scrie. De fructe eu ii dau in continuare numai Humana.
Hai indemnizatia!!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Neatza fetelor!
Tare mai e urat afara! Eu incerc sa culc copilul sa se si trezeasca pana la 11 jumate, sa mergem si noi la protest. Sper sa reusesc... Voi ce ziceti? Punem de-o intalneala la MM?

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Neatza!

Am trecut sa va salut si sa urez bafta la miting mamicilor!

Eu o sa dau din ce in ce mai rar pe aici spre deloc, pana spre toamna, ca am ceva "restantze" personale si trebuie sa vad cum o scot la capat ca daca nu...emigrare scrie si pe fruntea mea!

Va pup, aveti grija de voi si de pitici!

Kea, unde anume vii in Romania? Daca treci prin zona lasa un PM si poate ne adunam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Buna dimi!V-a fost dor de mine? Am vesti: Eva merge singurica de vreo 2 saptamani, dar e precauta rau, si partea cea mai nasoala: cand isi pierde echilibrul cade pe spate, nu stie sa puna manutele jos, asa ca trebuie supravegheata 100% din timp. A inceput sa vorbeasca tot mai mult, deja stie toate animalele cum fac, favoritul ei este acum sarpele care sasaie, e adorabila cum tine ea buzele si cum face din degetele - asta fiind limba Am citit pe diagonala ce ati scris, mare lucru nu am retinut, decat ca a fost Alexandra bolnavioara, ma bucur mult ca e bine acum.Mi-am facut o mie de nervi cu nenorocitii astia care vor sa reduca indemnizatia, la fel ca si Bianca, nici mie nu o sa imi ajunga banii de rate daca scade.Dar, tot la fel ca Bianca, sunt 100% convinsa ca a fost o strategie de-a lor, ca in bancul cu capra. Au aruncat pe piata zvonul ca o vor cobori la 600 lei, apoi ca de fapt doar reduc un procent din ea. Si noi, cuminti, rasuflam usurate ca doar atat fac. Monnvas, prima pagina arata ft bine!Cam atat, ma reintorc la hartii!Pupici la ghiocei si mamici! Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Salutare!
Eu am un virus in comp, si abia l-am deschis, sper ca maine sa vina doctorul si sa-l rezolve. Vad ca pe net merge binisor, dar am incercat de dimineata o gramada de timp numai sa-mi salvez de pe desktop pe D ce aveam de salvat.
Noi sunt asa si asa, de vineri copiii au rosu in gat si iau antibiotic, dar nu e nimic grav. Luana a facut joi noaptea febra si asa am ajuns la medic, altfel nici nu as fi stiut. Azi noapte a facut iar distensie abdominala, inca nu identific de la ce face uneori balonare cu dureri de burtica si maraieli, abia dupa 1-2 doze de espumisan se mai domoleste. Si cum azi noapte nu a prea dormit, deja doarme de pranz, iar eu in curand trebuie sa merg sa-l iau pe Clau de la gradi. Referitor la gradi/bona, eu am decis ca dupa 18 luni, adica 19 va avea Luana in septembrie, sa o dau la gradi cu Clau, e particulara si de la 18 luni ii primeste. Avem si bona de rezerva, aceeasi cu care a stat si Clau in copilarie dar, in afara faptului ca va fi expusa la virusi si vom suferi pana isi face imunitate, prefer gradinita, decat bona. As prefera-o eu pe mama mea dar daca nu se poate, aleg din ce optiuni am.
Noi stam ziua mai mult la tati la lucru, copiii se joaca afara cand e vreme frumoasa, au leagan, tobogan, casuta, groapa de nisip, dorm bine dupa-amiaza, nu papa in mod deosebit fiind la aer, dar e foarte frumos acolo. Am reusit sa pun cateva poze cu motata mea, de aici, mai am de descarcat dar nu merge comp, asa ca le las pana reinstalez windows-ul si apoi descarc tot.
Monica e frumoasa prima pagina, daca vreti, o sa ma gandesc cu ce sa inlocuim poate si povestioara cu cei doi embrioni.

_
Arborele care daruieste

Sunt o mica printesa & video
Luana - 15 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

ANAMARIAME, bien ai revenit!

VAzut Luana cocheta ca de obicei!

Pe mine m-a innebunit Vladimir cu rock-ul. Ii place Epica denu mai poate-il apuca dansul si datul din cap. Sper sa reusesc sa il filmez ca atunci cand vede camera se opreste din orice activitate si se benocleaza in obiectiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

mi s-a sters mesajul si nu-mi mai vine sa-l rescriu.

Din tot ce-am zis, ramine doar salutul "hola cucuiete" si va mai zic ca inca n-am baut cafea

Succes fetelor de la Protest. Sper sa fie cu folos

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput