Ghiocei de martie-aprilie 2009***207***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Iuhu, tufete.
Bine ca mi-ati spus ca toti pruncii-s in greva foamei, ca deja eram pe cale sa cedez nervos cand vedeam ca Phiphi ia doar cateva linguritze din orice, cand are ea chef, daca are ea chef...si si-asa e manechina, de ex. Gazulina si Eva, desi de-o varsta cu ea, is mult mai..."facute". Phipholina cred ca tot sub 9 kile si cu fitzele astea la mancare...(acum in timp ce scriu ii da sotzu' iaurt si moare de ras, ca el nu mai vazuse noua mutra "de respingere" a fetei: tzuguie buzele si stramba nasul rau, de i se incretzeste:)))
In afara de figurile de la mancare Sophiphi inca n-are alte "fitze", nu face istericale, nu se da cu curu' de pamant; astept sa vad, poate urmeaza, macar sa fiu pregatita...Bine, are personalitate, v-am zis ca se enerveaza cand e altcineva in leagan in parc etc. dar in general ii distrag atentia cu ceva si uita "nacazul".
Monnvas, io cu indemnizatia am avut o surpriza: mie-mi intra in 17 (ba mai si intarzie cateodata) dar luna asta imi era intrata in 13!
Cu scutecele: io nu suport pampersul cu parfumul lui, nu o irita pe Phiphi ci doar nasul meu; alea premium au fost minunate cand Sophia avea scaune explozive dar de la 8 luni am trecut pe happy si am fost multumita. De cand cu "criza" am luat wickies parca sau cum naiba le zice, is mai ieftine, ceva mai tari, dar vad ca n-are treaba curu' Sophiphicai, deci is bune!
Legat de discutia cu bone, gradinite etc: normal ca ai nostri prunci vor intra in contact cu tot soiul de persoane si va trebui sa le faca fatza. Dar asta cand vor putea sa se exprime pe de-a-ntregul! Eu n-as lasa-o pe mana unei tanti "s-o disciplineze", pe motivul ca doar mai tarziu, la gradi/scoala oricum nu-i sufla nimeni in iaurt...cat pot io si cat e fragila eu o s-o feresc de orice interventie exterioara de-asta grosolana, nu-mi disciplineaza mie nimeni copilu', ca el e bun de la natura da' societatea il perverteste, vorba lui nenea J.J. Rousseau.
Cand va putea vorbi va fi alta treaba...cand va veni acasa si-mi va spune:"tanti educatoarea a zis ca-s neindemanatica si mi-a dat cu gherghefu'-n cap" atunci voi merge eu la tanti educatoarea si-i voi rupe capu; cu dintzii pe sistemu' Ozzy Osbourne.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

Ca tot mi-am adus aminte. La DM gasiti niste protectii de prize mai destepte, nu trebuie scoase cand folosesti priza. Sa le luati pe cele de plastic alb nu transparent.

Al meu isi face de lucru cu nishte cuburi de gheata asa ca ma apuc de gatit rapido rapido

Pup

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

Al meu isi face de lucru cu nishte cuburi de gheata

se pregateste de mers in club, nuuu?

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Ela, ma bucur sa te "revad"!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Me too! Tu in ce oras stai?, m-am uitat in profil si nu se vede... Cat ii dai bonei?

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Vorba Ilincai, eram cat pe ce sa ma panichez ca nu mananca brotacu`,oricum ii dau crezare, este bolnav . Am fost la pedi.de dimi. si are o amigdala cat o aluna si un gat rosu` ca racu si vre-o 2 masele sa iasa. Ma rog, el fomist de fel, tot l-am pacalit cu dopul de la sana,(poate merge si la voi pacaleala) ii place sa-l roada, asa ca mai "radea" o lingura de mancare
L-am cantarit, are 11.600 la 81 cm.Stam bine, doar ca avem ceva picioare strambe, luna viitoare merge la orto.
Ies, tre` sa stau langa el cat doarme, vecinii mei sparg de cateva luni peretii, gresia imi vine si mie sa le sparg capul de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Fetelor, am o problema, lui Raul nu i s-a decalotat cucu si cred ca nu scapam de interventie chirurgicala. Este vreuna dintre voi care a trecut prin asa ceva? Saptamana viitoare ar trebui sa-l duc la spital sa i se faca incizie, dar mi-e frica si groaza ca o sa-l doara, ar mai fi si alte sanse sa scapam fara?

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22
.....................................................

Ela noi avem olita de la OKBABY, in genul www.okbaby.it/en/prodotto.php?item=spidy&p=1&img=01" target="_blank">acesta, am luat-o de la Baby expo, dar am vazut ca au si la magazinul Piciul. E buna pt ca nu e perfect rotunda, e mai mult ovala si funduletul sta mai bine, in plus bebe are ocupatie sa invarta de bila respectiva si nici nu se grabeste sa se ridice si sa plece. Noi acum nu mai folosim partea din fata (adica capul ratei) care e detasabila, folosim doar olita simpla.

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Multumesc frumos!

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

BIANCA, stai linistita ca nu am considerat ca "te-ai luat de mine". Daca nu voriam nicio parere nu ziceam ce ma framanta. Si am zis tocmai ca sa vad daca avem noi o problema (desi banuiam ca nu) sau e o treaba generala, mai accentuata acolo unde copilu e mai catar din nastere - vezi minunea mea cu personalitate, care n-a facut veci decat ce i-a trecut ei prin cap, inclusiv conceptia si momentul nasterii

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

Eu. Dar iti povestesc maine procedura ca acum sunt pe mobil. Daca uit trade-ma de maneca.

Citat:
citat din mesajul lui carla28

Fetelor, am o problema, lui Raul nu i s-a decalotat cucu si cred ca nu scapam de interventie chirurgicala. Este vreuna dintre voi care a trecut prin asa ceva? Saptamana viitoare ar trebui sa-l duc la spital sa i se faca incizie, dar mi-e frica si groaza ca o sa-l doara, ar mai fi si alte sanse sa scapam fara?

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita nicioadata cum i-ai facut sa se simta"(Carl W.Buechner)

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

BIANCA, stai linistita ca nu am considerat ca "te-ai luat de mine". Daca nu voriam nicio parere nu ziceam ce ma framanta. Si am zis tocmai ca sa vad daca avem noi o problema (desi banuiam ca nu) sau e o treaba generala, mai accentuata acolo unde copilu e mai catar din nastere - vezi minunea mea cu personalitate, care n-a facut veci decat ce i-a trecut ei prin cap, inclusiv conceptia si momentul nasterii

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Ma bucur ca nu te-ai suparat. Asa ca, dragi mamici, eu zic ca indiferent de ce activitati intreprind copiii nostri sa ne bucuram ca sunt sanatosi si ca sunt ai nostri si ca ne fac zilele mai frumoase (chiar daca ne streseaza uneori seara dupa ce adorm ne uitam la ei si vedem cum o jumatate de om aduce fericire)

Mergi la inceput