Ghiocei de martie-aprilie 2009***207***

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

Citat:
citat din mesajul lui aris26

Al meu isi face de lucru cu nishte cuburi de gheata
Ba sper ca nu! Imi doresc sa doarma dus la noapte

se pregateste de mers in club, nuuu?

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna, fetele!

Multumesc de raspunsurile cu mancarica la borcanel, incercam sa vedem daca ii plac, daca nu gasim noi alte variante precum restaurantul.

Si noi am renuntat de ceva timp la scutecele de la Pampers, acum folosim Happy, sunt multumita de ei cat de cat.

Noi daca acum ceva timp stateam mai bine la capitolul olita, acum ne-am cam delasat, sta pe ea si face, dar doar o data pe zi si asta mai mult inainte de baie seara, asteptam caldura poate ne impulsioneaza.

La noi putza nu s-a decalotat de tot, dar macar e mai bine decat a fost inainte, mai insist zilnic poate o ajunge unde trebuie pana la urma.

Crize de personalitate avem si noi destule, dar nu foarte urate, de obicei incerc sa nu-l bag in seama, am observat ca-i trec mai repede asa.

Fug sa fac o parte din bagaje, ca maine suntem mai mult plecati si sa le am pregatite.

gasca!

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!

S-a culcat acrobata asa ca am si eu voie la calculator !

Am admirat-o pe Eva mica acum mare si tot mai frumoasa !!

Aris, ma bucur ca esti activa prin zona ; mi-a placut cum ai exemplificat ce are voie si ce nu, super tare !!

Eu remarc la Alexandra de cand am venit din spital ca parca e intr-o continua schimbare : merge bine fara sa mai cada, vorbeste toata ziua cu jucariile, le cearta mai nou, rasfoieste la carti intr-o veselie si devine tot mai comunicativa adica isi exprima dorintele : daca ii e foame merge in bucatarie langa scaunelul ei si face mnam-mnam si mama se executa, daca ii e somn merge in dormitor si se urca in patul mare, trebuie sa te intinzi langa ea ca sa iti faca cu mana prin par si... nu mai stiu dar imi amintesc eu !

Referitor la crize, deocamdata stam bine adica ii distrag atentia rapid sau ii las obiectul solicitat pana se lmureste ea ce si cum, bine asta daca nu e ceva ''toxic''

Olita tot nu ne-am cumparat, mai asteptam pana da iar caldura

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Al meu stiti cum face cand stie ca nu e voie? Pune mana si apoi se uita la mine, da din cap si zice "ne ne ne ne ne ne neeee".

La noi crizele de nervi cele mai puternice sunt la imbracat. In rest, s-a cam obisnuit cu locurile unde nu e voie si le testeaza permanent. De pilda, inca nu i-am dat voie in balti, na! Dar el insista... Si nu ii dau voie sa manance pamant si nisip. Ma rog, daca ar fi dupa capul meu, pamant l-as lasa, dar asa a iesit la consiliul de familie

Anaan, de oboseala si boala se mai intampla si de-astea. Sa fim noi sanatosi! Sunt sigura ca a apreciat impacarea.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela78

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Ela, ma bucur sa te "revad"!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Me too! Tu in ce oras stai?, m-am uitat in profil si nu se vede... Cat ii dai bonei?

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Eu sunt provintziala, stau in Blaj - e in jud Alba (ca de nu zic judetul, tare mi-e ca nu ma gasiti pe harta); bonei ii dau 5 milioane si sta de la 10 dimineata pana la trei-patru dupa-amiaza

Mergi la inceput

Bianca, citindu-ti bancul, m-am inecat cu Sprite

Mergi la inceput

Eu am fost cu fiu-meu si cu onor consortul la supermarket. Cum am avut meditatii pan' la opt, l-a echipat domnul tata. Rezultatul: cand l-am pus in cosul de cumparaturi pe copil, am constatat ca era incaltat cu papucii de casa si imbracat cu niste pantaloni de trening mazgaliti cu mancare. H. i-a dat o jacheta si i-a pus o sapca in cap...Ce sa mai zic?!! Am ras ca nebunii in magazin si, evident, ca ne-am intalnit cu o gramada de cunoscuti, ca doar nu puteau si aia sa rateze asa o ocazie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

Va poftim la capitol nou

Mergi la inceput