Ghiocei de martie-aprilie 2009***207***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

monique - n-ai pt ce

olga - chiar asa. de ce nu ii iei un Ipad. am vazut ca au aparut si la noi. asta daca nu are deja

25 martie 2009

Mergi la inceput

eu am fugit acasa.sa vad pe unde imi fac de drum cu piticul azi, ca isi epuizeaza rezerva de rabdare cu bunica si cand ajung eu vrea ceva nou, ca de casa si curte s-a plictisit deja. ma tot intreb ce s-ar face copilul asta intr-un apartament?
pup gashca

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Ei, la tine e justificata reactia, ca potentialul pericol era mare, da' eu m-am enervat ca prostul. Ma gandeam dupa aceea, ca nici mie nu mi-ar placea sa-mi dea cineva ordine fara sa le si justifice. Bebe vede in dulapul ala doar ceva interesant de explorat, eu vad in el un potential pericol pentru sanatatea lui...asa ca, reactia normala ar fi fost fie sa reusesc sa-i explic si lui asta ( ceea ce la varsta lui e mai greu sa priceapa), fie sa ascund detergentii aia ( cum ai facut tu, fata desteapta)...eu am ales calea cretinului: da-i si urla!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

hahahhaha hai mah ca esti prea dura cu tine. cate greseli de genul asta o sa tot facem fatza de ei...ohooo...
nici tu nu ai tzipat la el pt ca iti era teama ca iti strica ordinea desavarsita, alfabetica si conform culorilor de la etichete ci pt ca iti era teama ca pune gura pe ceva "toxic" si pt ca nu erai in apele tale si nu te mai putea duce a mia oara sa il iei de acolo. muta-le acum undeva mai sus si gata, sau pune o siguranta pe usa ca sa nu o mai poata deschide singur si in curand o sa uite de dulapul ala. eu le-am mutat in debara sub cheie la sfatul pediatrului(deshi vorba lui, era mai ushor sa golesc debaraua si sa pun copilul acolo sub cheie)

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Ei, la tine e justificata reactia, ca potentialul pericol era mare, da' eu m-am enervat ca prostul. Ma gandeam dupa aceea, ca nici mie nu mi-ar placea sa-mi dea cineva ordine fara sa le si justifice. Bebe vede in dulapul ala doar ceva interesant de explorat, eu vad in el un potential pericol pentru sanatatea lui...asa ca, reactia normala ar fi fost fie sa reusesc sa-i explic si lui asta ( ceea ce la varsta lui e mai greu sa priceapa), fie sa ascund detergentii aia ( cum ai facut tu, fata desteapta)...eu am ales calea cretinului: da-i si urla!

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Nu exista pericole mari si pericole mici!
Recunosc, eu sunt nitel paranoica cu asta...ca vad pericole peste tot...si nu cred ca-s toate "droburi"
Chiar asa...de ce nu gasiti alt loc la "TOXIC"EEE?
Mie mi se pare mult prea mare riscul si e suficient doar un minut de neatentie si ei baga in gurita...
Astea toate tr sa fie ori sub 10 lacate ori la inaltime....nu vreau sa fac pe filozoafa ca si eu mai uit vre-un medicam pe masa cand peste tot scrie ca "farmacia" sa fie intr-un dulap "la inaltime"...
Eu am gasit solutia ca avem masina de spalat si boiler-ul intr-un dulap, asa ca le-am strans pe toate pe masina de spalat si am pus si o siguranta" la dulapul respectiv ca se inchidea numai cu magnet (inchizatoare din accea speciala)

oricum, eu am totul cu sigurante si parasigurante de la alex....tot scoteam o siguranta de la o priza din bucatarie cand dadeam cu aspiratorul si maica-mea imi tot zicea sa nu uit sa o pun la loc...in ultimele 2 saptamani cred ca am prins-o pe madmoazea de 4 ori mesterind la priza respectiva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

moni- da-mi un mail cu adresa si kilogramele Ioanei pe contact @ scutecesmile. ro si iti trimit nishte mostre.

bianca - partial ai dreptate si asa recomanda si domnul brazelton. sa iti alegi razboaiele pe care vrei sa le porti cu copilul, sa nu spui "nu" la prea multe lucruri dar...(ca intotdeauana exista un dar) copii au nevoie de disciplina, ei trebuie sa invete reguli si sa se obishnuiasca cu interdictiile. indiferent cat de permisivi suntem noi tot nu putem sa ii lasam sa faca absolut tot ce le trece prin cap. in primul rand pentru siguranta lor. daca ar fi mumai dupa fi-miu s-ar intampla urmatoarele(cateva exemple):
- ar gusta fiecare bucatica din solul din gradina sa vada daca in stanga e mai dulce decat in dreapta - ii permit.
- s-ar tavali prin nisipul in care fac kk cateii - ii permit.
- ar manca juma' de raft de gume de mestecat cat ashteptam la coada in supermarchet - nu ii permit decat sa guste ablajele.
- ar bea cot la cot cu mine cafea dimineata - nu ii permit decat sa tzina cada ca sa imi dea mie sa beau, sa amestece cu lingurita in ea, sa se joace si el cu o cana la fel dar goala sau cu alte lichide permise.
- sa sara direct jos din leagan - nu ii permit.
- sa scoata toate vasele din dulapuri - ii permit.
- sa bage pana la brau in galeata cu apa pt caini - ii permit.
- sa manance cot la cot cu caini boabe - il lass doar sa le guste.
- sa stea numai si numai in curte - ii permit doar cateva ore/zi...cat am si eu rabdare.
- ar gusta toti detergentii de rufe, vase, pardoseala - i-am ascuns ca sa nu ii mai vada.
cam asta stau lucrurile la noi. ce nu vreau sa atinga absolut deloc am ascuns. eu nu arunc nimic la gunoi de fata cu el ca sa nu parlamentam prea mult asupra gunoiului de exemplu. doar in baile de sus unde nu sunt decat scutecele lui pe care nu e bai daca le insira pe jos.
in general cred ca e bine sa nu vada absolut deloc ceea ce nu vrei sa atinga, la restul sa il lasi sa umple nestingherit dar urmarit atent si mai raman cateva lucruri, cu cat mai putine cu atat mai bine, care chiar sunt "nu":prize, cioburi, foc/gratar...etc

25 martie 2009

Hai ca ai zis bine. Asa fac si eu.
Eu ca in bancul ala :si eu tot curva dar nu stiu sa ma exprim".

Bancul:

Erau doua fete care mergeau pe strada si opreste o masina in dreptul lor si le intreaba:
- Ce faceti fetelor? Cum va cheama?
- Pe mine ma cheamaMaria si sunt stewardesa.
- si tu? catre cealalta
- Si eu tot curva dar nu stiu sa ma exprim

PS: banc tampit, stiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Am vazut-o pe Eva: superba s-a facut!

Daaaa!!!! Frumoasa foc!!!

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

BIANCA, si eu o cam las pe Ana sa faca ce vrea. Nu sunt asa permisiva ca tine, recunosc, dar supararile ei mari se leaga uneori de chestii pe care chiar nu o pot lasa sa le faca. De exemplu, cand mergem in mall-uri cu scara rulanta nu o pot lasa pe jos pt ca se duce in secunda doi la scara si daca vreau sa o iau cu binisorul se lasa cu scene. Asa ca o iau pe sus si prefer sa imi urle in brate. La scara rulanta chiar nu am cum sa o las, chit ca se frustreaza pe vecie, mai bine asa decat la spital.
In rest, la chestii gen sa nu manance de pe jos si altele in registrul asta nu a facut scene mari. Adica o las un pic si gata. De exemplu ieri la mama a descoperit ghiveciul de flori, ca noi nu avem si era o noutate. Nu puteam sa o las sa ii faca un haos in casa femeii, asa ca am lasat-o sa ia un pic si apoi am luat-o de acolo. Nu s-a lasat cu proteste.

Nu stiu, mi se pare delicat subiectul si cred ca mai e de combatut.
ANCA, astept cu nerabdare sa conversam la Sighi

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

BIANCA, si eu o cam las pe Ana sa faca ce vrea. Nu sunt asa permisiva ca tine, recunosc, dar supararile ei mari se leaga uneori de chestii pe care chiar nu o pot lasa sa le faca. De exemplu, cand mergem in mall-uri cu scara rulanta nu o pot lasa pe jos pt ca se duce in secunda doi la scara si daca vreau sa o iau cu binisorul se lasa cu scene. Asa ca o iau pe sus si prefer sa imi urle in brate. La scara rulanta chiar nu am cum sa o las, chit ca se frustreaza pe vecie, mai bine asa decat la spital.
In rest, la chestii gen sa nu manance de pe jos si altele in registrul asta nu a facut scene mari. Adica o las un pic si gata. De exemplu ieri la mama a descoperit ghiveciul de flori, ca noi nu avem si era o noutate. Nu puteam sa o las sa ii faca un haos in casa femeii, asa ca am lasat-o sa ia un pic si apoi am luat-o de acolo. Nu s-a lasat cu proteste.

Nu stiu, mi se pare delicat subiectul si cred ca mai e de combatut.
ANCA, astept cu nerabdare sa conversam la Sighi

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

da asa e. e foarte delicat.

Scuze ca m-am luat de tine.

Ideea e ca toti fac la fel si au crize d-astea. Asa ca nu te mai stresa din punctul asta de vedere (mai mult d-asta m-am luat de tine).

Incearca sa fii cat mai calma (desi stiu ca e greu ca si eu rabufnesc cateodata) si sa privesti situatia cu umor si detasare.

Mergi la inceput

hai ca a venit muntele la mahomed. piticu imi jumuleshte agenda de birou si am fost pe jos unde e shantier si e f fericit ca toata lumea face semne cu markerul pe pereti. a inteles ca are si el voie...na!.

am crezut ca lesin de ras mi se pare f tare bancul

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:
citat din mesajul lui aris26

moni- da-mi un mail cu adresa si kilogramele Ioanei pe contact @ scutecesmile. ro si iti trimit nishte mostre.

bianca - partial ai dreptate si asa recomanda si domnul brazelton. sa iti alegi razboaiele pe care vrei sa le porti cu copilul, sa nu spui "nu" la prea multe lucruri dar...(ca intotdeauana exista un dar) copii au nevoie de disciplina, ei trebuie sa invete reguli si sa se obishnuiasca cu interdictiile. indiferent cat de permisivi suntem noi tot nu putem sa ii lasam sa faca absolut tot ce le trece prin cap. in primul rand pentru siguranta lor. daca ar fi mumai dupa fi-miu s-ar intampla urmatoarele(cateva exemple):
- ar gusta fiecare bucatica din solul din gradina sa vada daca in stanga e mai dulce decat in dreapta - ii permit.
- s-ar tavali prin nisipul in care fac kk cateii - ii permit.
- ar manca juma' de raft de gume de mestecat cat ashteptam la coada in supermarchet - nu ii permit decat sa guste ablajele.
- ar bea cot la cot cu mine cafea dimineata - nu ii permit decat sa tzina cada ca sa imi dea mie sa beau, sa amestece cu lingurita in ea, sa se joace si el cu o cana la fel dar goala sau cu alte lichide permise.
- sa sara direct jos din leagan - nu ii permit.
- sa scoata toate vasele din dulapuri - ii permit.
- sa bage pana la brau in galeata cu apa pt caini - ii permit.
- sa manance cot la cot cu caini boabe - il lass doar sa le guste.
- sa stea numai si numai in curte - ii permit doar cateva ore/zi...cat am si eu rabdare.
- ar gusta toti detergentii de rufe, vase, pardoseala - i-am ascuns ca sa nu ii mai vada.
cam asta stau lucrurile la noi. ce nu vreau sa atinga absolut deloc am ascuns. eu nu arunc nimic la gunoi de fata cu el ca sa nu parlamentam prea mult asupra gunoiului de exemplu. doar in baile de sus unde nu sunt decat scutecele lui pe care nu e bai daca le insira pe jos.
in general cred ca e bine sa nu vada absolut deloc ceea ce nu vrei sa atinga, la restul sa il lasi sa umple nestingherit dar urmarit atent si mai raman cateva lucruri, cu cat mai putine cu atat mai bine, care chiar sunt "nu":prize, cioburi, foc/gratar...etc

25 martie 2009

Hai ca ai zis bine. Asa fac si eu.
Eu ca in bancul ala :si eu tot curva dar nu stiu sa ma exprim".

Bancul:

Erau doua fete care mergeau pe strada si opreste o masina in dreptul lor si le intreaba:
- Ce faceti fetelor? Cum va cheama?
- Pe mine ma cheamaMaria si sunt stewardesa.
- si tu? catre cealalta
- Si eu tot curva dar nu stiu sa ma exprim

PS: banc tampit, stiu...

25 martie 2009

Mergi la inceput