Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *146*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

OFFF ALEX, OFFF . sanatate multa mami, sanatate sa fie!

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

www.cordcenter.ro/gallery/image/959.html" target="_blank"> UN VOT, VA RUGAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanuKa spune:

Citat:
citat din mesajul lui crocodana

noaptea buna fetele,

alex ma gandesc la tine si sper ca sunteti bine! instinctul de mama nu poate fi inselat!pup pe zeina cea frumoasa!

fetele, sotz a gasit intamplator povestea extrem de trista a lui Vladut....noi am contribuit cum am putut, daca reusiti si voi un pic are o sansa iar parintii lui se vor bucura de el asa cum ne bucuram noi de dovlecei....
Ama a facut azi prima oara 2ka la olita, pentru noi a fost ca si cum am fi castigat la loto..

, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

incredibil prin ce poata sa treaca unii parinti
ma rog ptr ei sa le dea Domnul mult curaj sa poata ajuta bebelusul si sanatate lui
foarte frumos din partea ta ca ai pus anuntul
ma gandesc mereu ca noi astea cu bebelusi sanatosi nu stim sa multumim Domnului ptr norocul care-l avem

La multi ani la toti bb aniversati ieri si ...........azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanuKa

Citat:
citat din mesajul lui crocodana

noaptea buna fetele,

alex ma gandesc la tine si sper ca sunteti bine! instinctul de mama nu poate fi inselat!pup pe zeina cea frumoasa!

fetele, sotz a gasit intamplator povestea extrem de trista a lui Vladut....noi am contribuit cum am putut, daca reusiti si voi un pic are o sansa iar parintii lui se vor bucura de el asa cum ne bucuram noi de dovlecei....
Ama a facut azi prima oara 2ka la olita, pentru noi a fost ca si cum am fi castigat la loto..

, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

incredibil prin ce poata sa treaca unii parinti
ma rog ptr ei sa le dea Domnul mult curaj sa poata ajuta bebelusul si sanatate lui
foarte frumos din partea ta ca ai pus anuntul
ma gandesc mereu ca noi astea cu bebelusi sanatosi nu stim sa multumim Domnului ptr norocul care-l avem

La multi ani la toti bb aniversati ieri si ...........azi

Mamica de Alexandru 07/09/1999
si Izabella 16/10/2009

pfuai, sunt cea mai nerusinata!

Cum am putut s-o uit pe surioara noastra Izabella nu stiu

La multe lunite pui scump, sa fii sanatoasa toata viata!

Ma bag inapoi si mai afund in butoi acum. Trag si capacul peste mine...

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Buna dimineata si de la noi!
Alex multa sanatate fetitei, sa ajungeti mai repede acasa cu ea sanatoasa. Te inteleg foarte bine si noi am avut episodul de o saptamana cu febra si diaree. Eram asa disperata ca boceam toata ziua, probabil ca asa esti la primul copil.
Fetelor si eu am fost fan The Doors. Uite mi-ati adus aminte de o perioada din viata mea foarte frumoasa, liceul cand urmaream ca o disperata filmul si cautam toata ziua informatii despre Jim Morrison.
Noi suntem de vineri la mama la buzau. Iulia nu te-am uitat dar nu am iesit din casa, cum se incalzeste vremea mergem in crang abia asteptam sa-l vedem pe Raducu. Pe aici baboantele se mira ca cica este copilul agitat, voios numai are stare, toata lumea se roaga de el sa doarma, iar el tipa toata ziulica. Si mai nou amandoua doresc si o nepotica sa vedem cine o creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

neatza

uf, ce urat e afara, parca nici nu mai stiu cum e sa stai in casa toata ziua

Alex tin pumnii sa reveniti cu vesti bune si cu zambetul pe buze acasa

Techi multumim de vesti de la Alex

Loremunteanu ce familie frumoasa sunteti si voi! pupam blondinii!

Nela bine ati revenit acolo unde e cel mai bine deci trebuie sa intru pe FB si pe blog ca sa ma pun si eu la curent cu povesti si poze...

Uka f frumos la cap Kaliakra, am fost si noi mai demult...Carinoasa super dulce ca de obicei, si voi niste nebunatici si multumim pt site, asa nu mai stau sa descarc cine stie de pe unde serialele preferate

Ioanna multa bafta la protest azi

noi am fost sambata la targul de textile, in speranta ca gasesc pt Ebru hainute de vara, dar a fost slaba oferta, m-am intors cu un costumas si un body, dupa ce il batusem la cap toata saptamana pe sotz sa ma duca in schimb ne-am luat noi doi incaltari de vara am auzit ca s-a deschis Kiabi si la noi, la Carrefour, deci trebuie sa programez o vizita si acolo...
duminica am fost la sora-mea, ca a facut slujba de casa noua.. mandra (Ebru, nu sor-mea, desi si ea e mandra ) s-a comportat binisor, pe unele persoane le-a tolerat, la altele a dat sa planga...cel mai mult i-a placut de nasul mic, de 4 ani, la care radea cum il vedea, dar care este un gelos si tot timpul cat a stat cu noi a zis ca Ebru e obraznica si rea si el e suparat pe ea ii adusesera si o jucarica, care mergea singura si la un mom dat cand s-a apropiat de Ebru ea a intins mana s-o atinga, iar nasicu a tipat la ea sa nu puna mana sper sa-si revina cand mai creste, ca altfel nu vad cum se vor juca impreuna mai incolo....

va doresc o zi mai frumoasa decat vremea de afara

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Fetelor care mergeti la miting imi pare rau ca nu particip si eu am plecat in deplasare tocmai saptamana asta. Sa vedem ce va mai fii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

LA MULTE LUNITE CULTURII DE DOVLECEI DE 16!
LA MULTE LUNITE FRUMOASA SOPHIE AMELIE!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Fetele, nu stiu daca stiati de siteul www.vplay.ro/serials/" target="_blank">asta ..E super, ma uit la Desperate Housewives.. Iti faci cont si e moca, viteza super, doar e un pic defazat sonorul.. Hm ce ma bucur, ce ma bucur ! Sunt tone de seriale ..

C a r i n a
Nihil Sine Deo

merci ca mi-ai adus aminte! eu vazusem sezonul 6 din "disperate", cum le zice soatza mea , pana la episodul 18 vaz ca acum s-a pus toate
primele 5 sezoane le-am vazut cand eram gravidoasa; eram si eu disperata

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

aaa, si buna dimineata!
alex, stii ca suntem alaturi de tine!
fetelor, eu am o veste buna: puiul meu sta in picioare in patut singur; nu se ridica, vrea sa il ridiceu, dar odata agatat, sta acolo

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Salutare!
Sophie Amelie si Karina Ioana.Nici de andraiulia nu mai stiu nimic.
Felicitari mamicilor crocodana si mamideandrei pt progresel puiutilor. Oauu, sa faca kk pe olita. Eu nici macar nu m-am gandit sa-l pun pe olita. M-am gandit ca e prea mic dar stiu ca si nepotelul meu care era constipat facea kk doar cand il punea pe olita.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput