Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *146*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Buna dimineata fetelor,

In primul rand Alex mami,sunt alaturi de tine.Stiu cat este de greu..
La ce spital sunt,aveti idee?

La multe lunite papuselelor aniversate azi!

Noi suntem la bunici langa Craiova,e o vreme de zici ca a venit iarna .
Noi speram sa stam la soare,sa ne mai bronzam,dar deocamdata ne trebuie schiurile.Sunt max.9 grade.Am vazut la tv ca si-n Bucuresti ploua si e urat.

Am vazut mamicile de la minister,sunt alaturi de ele,imi pare rau ca a trebuit sa plecam.Sper sa reuseasca!

HAI MAMICILE!!!

Tati e plecat la Hamburg,vine maine si miercuri pleaca iar la Praga cu munca si abia vineri seara vine,asa ca vineri de ziua noastra suntem doar cu bunicii ( ajunge la noi sambata).Sunt cam ofticata,dar pe criza asta,ce sa mai comentez.Ma consoleaza ideea cadoului si faptul ca nu mai are anuntate alte plecari curand...asa ca...
Vad ca transmit stiri de la CES,sa vedem ce iese sa nu se aprobe ipocrizia lor...

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

ne-am intors si noi de la minister! a fost ceva lume!multi copilasi in carucior. m-am intalnit cu raluca_u care era cu minunata Adinuta si cu Stefnaut care dormea in sling. Adinuta vroia sa vina domnu' Boc si domnu' Basescu sa le zica ea ce are de zis. o minue de copil, nu alta. am vazut-o si pe raluci_b dar nu am abordat-o ca era cu organizarea pe-acolo. strangea pancarde si alte alea.

ce sa zic... fetele care au discutat au venit si ne-a zis ca cei din minister au promis ca nu se ating de alocatie si ca de indemnizatie ei nu stiu nimic ca s-ar reduce si cu cat. ca procentele vehiculate nu sunt oficiale, sunt zise de presa. ma rog...

erau jandarmi muuulti... ca doar bebelusii venisera cu sabii si topoare

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

www.cordcenter.ro/gallery/image/959.html" target="_blank"> UN VOT, VA RUGAM

Sa-l ajutam pe Vladut

Mergi la inceput

am uitat sa va spun aseara, m-am impresionat atat de tare povestea lui Vladut (linkul pe care ni l-a dat crocodana) asa ca am decis sa-l pun la semnatura. poate cineva poate sa-l ajute mai mult decat mine. o sa donez si niste banuti (de indata ce voi incasa indemnizatia de la statul minunat)

Sa-l ajutam pe Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Hello,

Unde umblati fetelor? Ati fost toate la miting?

Intrebare: i-a intrat cuiva indemnizatia pe luna asta? (sau marog, luna trecuta) DAca ne dau astia iar banii pe 20 si ceva am incurcat-o rau de tot...

Alex, cum sunteti?

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Hello,

Intrebare: i-a intrat cuiva indemnizatia pe luna asta? (sau marog, luna trecuta) DAca ne dau astia iar banii pe 20 si ceva am incurcat-o rau de tot...

Alex, cum sunteti?

Povestea noastra
Ingerasul Andrei

acum juma' de ora am verificat eu si nu intrasera

Sa-l ajutam pe Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:

Hello,

Alex, cum sunteti?

Povestea noastra
Ingerasul Andrei

la mine au intrat azi

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

ne-am intors si noi de la minister! a fost ceva lume!multi copilasi in carucior. m-am intalnit cu raluca_u care era cu minunata Adinuta si cu Stefnaut care dormea in sling. Adinuta vroia sa vina domnu' Boc si domnu' Basescu sa le zica ea ce are de zis. o minue de copil, nu alta. am vazut-o si pe raluci_b dar nu am abordat-o ca era cu organizarea pe-acolo. strangea pancarde si alte alea.

ce sa zic... fetele care au discutat au venit si ne-a zis ca cei din minister au promis ca nu se ating de alocatie si ca de indemnizatie ei nu stiu nimic ca s-ar reduce si cu cat. ca procentele vehiculate nu sunt oficiale, sunt zise de presa. ma rog...

erau jandarmi muuulti... ca doar bebelusii venisera cu sabii si topoare

Sa-l ajutam pe Vladut

multumim de update!
pai asa au zis si de varianta cu 600 ron, ca sunt doar zvonuri si ca nu s-a pus niciodata problema sa se revina la 600 ron...

mi-o si inchipui pe Adinuta oricum se stie ca e o dulce

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Ziua buna fetelor!
Tare rau imi pare ca nu pot protesta si eu caci asa aveam un chef sa urluuu!Dar ma bucur ca unele dintre voi ati facut-o!
Alex sunt alaturi de tine mamico si ma rog ca micuta Zeina sa treaca repede peste perioada asta de spital!
Noi am reusit sa tinem in frau cat de cat crizele pe care le facea Raisa si de maine speram sa fim la recuperare, ne internam din nou la centrul robanescu(langa Budimex) Apropo, la ce spital e Alex internata, poate le fac o vizita? Trandafirasul meu e un pic mai bine de cand s-au oprit crizele, isi tine capul mai bine si cand o las pe spate incearca sa se ridice in fundulet.Inca nu rade cu zgomot dar imi zambeste smechereste cand imi aude vocea.Sper sa inceapa sa vada pentru ca luna trecuta i-am facut potentiale vizuale si ni s-a spus ca nu vede...cel mai probabil din cauza crizelor.
Lali nu ma intristeaza deloc faptul ca voi aveti copilasi sanatosi! Nu spun ca nu va invidiez si ca n-as vrea ca si fetita mea sa fie sanatoasa, dar m-as bucura ca nici un copil sa nu aiba probleme de sanatate, cu atat mai mult dovleceii nostri.
Crocodana multumesc pentru link-ul cu Vladut.Voi incerca sa ajut personal parintii pt ca am citit ca sunt internati la Budimex.
Sa aveti o zi frumoasa!Pup mamicile si piticii din dotare

RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:

Hello,

Alex, cum sunteti?

Povestea noastra
Ingerasul Andrei

eu am luat pe 11 mai, si mai stiu ca si in Constanta au intrat pe 12

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui katteryna

Ziua buna fetelor!
Tare rau imi pare ca nu pot protesta si eu caci asa aveam un chef sa urluuu!Dar ma bucur ca unele dintre voi ati facut-o!
Alex sunt alaturi de tine mamico si ma rog ca micuta Zeina sa treaca repede peste perioada asta de spital!
Noi am reusit sa tinem in frau cat de cat crizele pe care le facea Raisa si de maine speram sa fim la recuperare, ne internam din nou la centrul robanescu(langa Budimex) Apropo, la ce spital e Alex internata, poate le fac o vizita? Trandafirasul meu e un pic mai bine de cand s-au oprit crizele, isi tine capul mai bine si cand o las pe spate incearca sa se ridice in fundulet.Inca nu rade cu zgomot dar imi zambeste smechereste cand imi aude vocea.Sper sa inceapa sa vada pentru ca luna trecuta i-am facut potentiale vizuale si ni s-a spus ca nu vede...cel mai probabil din cauza crizelor.
Lali nu ma intristeaza deloc faptul ca voi aveti copilasi sanatosi! Nu spun ca nu va invidiez si ca n-as vrea ca si fetita mea sa fie sanatoasa, dar m-as bucura ca nici un copil sa nu aiba probleme de sanatate, cu atat mai mult dovleceii nostri.
Crocodana multumesc pentru link-ul cu Vladut.Voi incerca sa ajut personal parintii pt ca am citit ca sunt internati la Budimex.
Sa aveti o zi frumoasa!Pup mamicile si piticii din dotare

RAISA MARIA

Katteryna, mamica draga si puternica..n-am cuvinte suficient de bune pentru tine...te imbratisez tare, tare si ma rog pentru voi si trandafiras! te admir enorm, enorm..de unde atat putere mamico?! (nu trebuie sa-mi raspunzi..)

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Nasterea unei prichindute

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput