Puiuti de Randunici 2008 (412)-SANATATE, Siluan!
Raspunsuri - Pagina 9
Nicoleta spune:
Naty, ce domnisorica ai tu acolo! 
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Nicoleta spune:
La Viena, 10 grade... Ploua, e urat, bate un vaaant!

kitzy spune:
Brrr!!!!!
Si pe la noi e innorat si rece si sufla vantul, maine se anunta 12 gr maxima.
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008) si
5+
Olgutzika spune:
Naty, o finuta si o delicata Iuliuta
.
Luny, ma seaca, ma tem acum sa nu fie bacteria de la ochi si in nas si in gat, ca prea sunt aproape 10 zile de cand ea mucareste, behaie, hihaie. Vad evolutia, mi-e ca ii fac niste exudate dupa ce termin tratamentul pentru ochi.
Da, la mine ieri a fost una calda-una rece, Asesoftul joaca finala campionatului national de baschet cu Clujul. Primele doua meciuri din cele 7 ale finalei ( se joaca sistemul "cel mai bun din 7 meciuri" ) s-au jucat la Cluj, vineri si ieri. Primul a fost castigat de ai mei la 1 punct, in ultima secunda de joc, in conditiile in care tot meciul jucasera ca niste cizme. Ieri nu am vazut meciul, ca am fost la Bucuresti, am ajuns doar la prelungiri: dupa ce a condus Clujul la 20 de puncte, a castigat Asesoftul la 2 puncte, dupa doua reprize de prelungiri. Saptamana viitoare se joaca doua meciuri la Ploiesti, pe care daca le castiga ai mei, sunt campioni. Cred ca a saptea oara consecutiv! Si totul facut numai si numai din pasiunea lui Sebi Ghita, patronul Asesoft, un copil care la 15 ani isi vindea programelele de contabilitate singur singurel firmelor si de care noi radeam de ne stricam ca umbla in miezul verii, la 15 ani, cu cravata la gat si geanta diplomat
A facut baschet la CSS in ultimul lui an de juniorat ( in rest, ce invatase uitandu-se si jucand in echipa liceului si in curtea lui ), acum joaca si el in Divizia B si a bagat bani intr-o echipa de baschet de nivel european, asa cum nu a mai Romania la cluburi. Si intr-un campionat greu anul asta, pe care l-au terminat pe locul trei, au ajuns sa joace finala si sa o conduca deja cu 2-0. Cand toata lumea le striga antrenorului si presedintelui de club sa isi dea demisia.
Asa ca tot respectul meu lor si fetelor de la Oltchim, e enorm de multa munca in spatele rezultatelor astora. Stiati ca Adina Meirosu a jucat in turul finalei fiind insarcinata cu gemeni? Asta e microbului sportului! Eu le felicit pe fete, au fost la mare mare inaltime.
Hai ca am logoree! Mimo, Tuchi, sa aveti un concert pe cinste!!!
Olga
13s cu Sara-Maria si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )
gudinde spune:
Ma bucur din suflet va Micu este mai bine.
Astazi la biserica am pus o lumanare si pentru el.
Doamne ajuta sa fie bine in continuare.
In rest, sanatate puiutilor muciosi sau cu conjunctivita.
Despre protestul mamicilor: l-am vazut si eu. Sper sincer guvernul sa analizeze cu seriozitate aceasta problema pt ca:
- in momentul de fata nu exista alternativa pt copiii sub 3 ani. Cine n-are bunici cu cine-i lasa? Noi ne gandeam sa luam o bona, au fost si interviuri, dar momentam am pus totul on-hold pt ca la reducerile salariale de 25% si scaderea veniturilor familiei mele, efectiv salariul unei bone este prea mult.
- daca se intorc n mamici la servici nu inaseamna neaparat ca brusc vor fi incasari mult mai mari la bugetul statului. La noi de exemplu, daca se reduce alocatia, se vor intoarce la servici cateva colege. Asta inseamna ca vor fi prea multi oameni in departament pt nevoile actuale ale firmei. Deci, restructurari. Pt stat asta inseamna mai multi someri. Oare chiar asta se vrea?
- si nu in ultimul rand, in primul rand acesta nu e un ajutor social, o pomana de la stat. E un drept pe care-l au toate femeile care au cotizat luna de luna, an de an!
In fine, asta-i un subiect la care eu iau foc.
Elarei ii doresc succes si in noua pozitie pe care o are in cadrul forumului. Am vazut ca este moderator.
Intre timp mi-a scris Simo. Asteapta sa se trezeasca Siluan sa-i dea papa, insa mai au ceva drum de parcurs pana sa fie bine.
mimonix spune:
Am vazut Iulia scumpa foc cu ciupilica aia rosie 
Si parca ieri era ca Micu, mica si necajita
! Simo curaj mami si putere!
Olgu eu nu servesc, doar Mimu si fi-sa
Dupa ce azi toata ziua am stat numai cu ochii pe cer si dej'tu-n vant sa vad directia din care bate si sa analizez viteza, bombanind ca asa se intampla mereu:ba ploua, ba e canicula 
...dupa toate astea, acum parca imi pare rau ca nu ma duc si eu, mai ales ca sunt convinsa ca o sa fie thunderstruck live
Vad la tv o gramada de MImi (d-astia mai trecuti asa
) care trepideaza de nerabdare sa vada minunea, chiar ca e emotionant! Sper le fie intrecute asteptarile 

Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
ramo_cata spune:
simo
putere si DD o sa va ajute!!!!
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
Nicoleta spune:
Am citit si eu articolul din Adevarul. V-am zis eu ca o solutie ar fi Partidul Parintilor... 

Olgutzika spune:
Deci m-am scos: am trimis copilul sa imi aduca sticla cu apa de langa pat, mi-a adus-o. Am trimis-o sa ii duca o punga lu' Radu care pleca sa cumpere paine, s-a dus si i-a adus
Deci stiti visul meu: sa aiba cine cumpara paine si cine duce gunoiul in locul meu 

Gudinduta, multi multi ani cu sanatate si bucurii mamei tale
. Toate dorintele sa i se implineasca
! Legat de subiect, absolut de acord cu tine. Cand or exista crese care sa imi permita sa las acolo copil sub un an...va zbura porcul!
Mimo, cu siguranta va fi foarte tare!!! Da' puteam sa jur ca te duci si tu
. Sunt curioasa insa cum o sta Mimul atatea ore in picioare beteag asa ![]()
Hai ca mi-a adus si o lingurita ![]()
Olga
Olgutzika spune:
Ca sa intram si noi in atmosfera
( edit, de aseara de la bulgari ):
Olga