Puiuti de Randunici 2008 (412)-SANATATE, Siluan!
Raspunsuri - Pagina 8
mimonix spune:
Am scris si-am sters de o mie de ori, habar n-am ce sa spun!
Sa dea Dumnezeu sa se termine cu bine si bolile si necazurile sa se duca toate! Simo cu credinta ta le vei duce pe toate 
Sanatate si celorlalti pui bolnaviori,garzi usoare si sa iasa iar soarele 

Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
ramo_cata spune:
pentru Siluan si Doamne ajuta ca este mai bine..sper ca BUnul D-zeu sa-i dea putere sa treaca peste acete incercari
simo sa-ti dea D-zeu putere si incredere in d-zeu ..o sa fie bine
zoze
pentru vestile date ..sper sa primim numai vesti bune...
edit:elara bafta 

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
natynic spune:
Uff, ce bine ca aud de bine ca si eu la toate alea ma gandeam, desi un feeling bun nu m-a parasit nicio clipa (ceea ce i-am si spus lui Simo). Dumnezeu ii incearca pe cei alesi si iubiti, le da greutati mari in viata dar poate tocmai pt ca sunt in stare sa le poata duce; probabil insa si binecuvantarea e pe masura

Tonic, o sa-ti dau nr pe pm (deja il stiu pe de rost
) si sa continuam sa-i dam sms-uri; cand poate raspunde, cui simte ea nevoia, e mai putin important, conteaza sa stie ca suntem toate cu sufletele alaturi de ei! 
O
mica, taricica si cu multa frisca pt Zoze. Te-as mai si ciufuli eu acum nitel ca faci de noapte in continuare dar nu-i momentul, il mai aman![]()
Si daca vreti, montajul pe care vi-l promiteam de ieri cu www.onetruemedia.com/shared?p=aeffb151b0f0577227f770&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iulia in martie-aprilie la bunici
Naty mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
ariel_7000 spune:
Doamne ajuta lui Siluan! am trimis sms si acum si am si sunat, insa nu raspunde. Sper sa fie bine puiul.
Nu stiu ce sa mai zic decat Doamne ajuta!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
ramo_cata spune:
natyce s-a schimbat Iulia
e tot mai frumoasa
daca mai aflati vesti despre SImo sa ne tineti la curent ...
poze
ariel_7000 spune:
acum am citit mesajul de la zoze.
fug sa o admir pe iulia mica
Elara, felicitari!
O sa reusiti! sigur, cu o asa vointa de fier!
am primit sms de la simo:"incet-incet ne revenim, dar sunt si altele pe care trebuie sa le incepem...ar e prbl mari cu ficatul, mai e si virusul..."
Simo, draga mea
, pas cu pas le invingeti pe toate. Siluan este un bebe puternic si nu e singur, o are pe Maicuta Domunului alaturi de el!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
ramo_cata spune:
Te rugam Doamne, vindeca durerea acestui copil, robul Tau Siluan. Alunga de la el toata boala si toata neputinta. Tu, Care esti doctor al sufletelor si trupurilor, arata si acum puterea milostivirii Tale.
Vindeca-l pe el, Preacurata Nascatoare de Dumnezeu, cu rugaciunile pe care le inalti inaintea Fiului tau si Dumnezeul nostru.
Vindecati-l pe el, Sfintilor care ati primit de la Dumnezeu darul tamaduirii si ati vindecat multime de bolnavi.
O, Doamne Iisuse Hristoase, primeste putina noastra rugaciune pentru copilul acesta Siluan, stinge-i focul ce l-a cuprins, inceteaza-i boala, ridica-l pe el din patul durerii, intru marirea Numelui Tau. Ca Tu esti Cel Care vindeci neputintele Hristoase Dumnezeule, si Tie marire inaltam in vecii vecilor . Amin 
ariel doamne ajuta ..i-am trimis si eu sms dar decat mi-a multumit,in rest nu mi-a zis nimiC....sa ne tineti la curent
si sper sa treaca cu bine peste aceste probleme
poze
kitzy spune:
Am intrat si eu sa vad daca sunt vesti, Simo draga sunt alaturi de voi, sa dea DD sa fie totul bine.
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008) si
5+
Nicoleta spune:
Salut.
Am primit si eu mesaj de la Simo, la 11. Scrie ca "Da, e mai bine. A papat si face nani.". Am citit si mesajele de la voi, ma bucur mult ca totul se rezolva, incetisor...
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

luny spune:

ce ma bucur, Doamne ajuta sa se faca bine repede Micul!
zoze fata, ar cam trebui sa te odihnesi ASAP!!!! naspa tura ai avut, dar te rog, acum stai linistita!!
si gravidele au voie sa se vaicareasca oricand, in orice conditii, da?![]()
tonic si Liv a fost suparata ca au pierdut fetele aseara..
olgu, si pe Muf l-au intors mucii.. acum sunt mai vascosi si cam galbeni, sper ca e ok colargolul seara..
am vazut domnisoara Iulia, are un zambet frumoooos
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!