Puiuti de Randunici 2008 (412)-SANATATE, Siluan!
Raspunsuri - Pagina 10
Nicoleta spune:
Olga, te-ai scos! Vedeti mai de ce imi doresc sa am si eu o fata? ![]()
Si la voi ploua? Al meu pleaca spre Buc in seara asta, si maine de acolo spre Bv. Voi fi cu 2 copii singura pana vineri seara. Sanatosi sa fim! DAR si week-endul viitor va fi tot lung, 4 zile! Stefan il intreaba pe A chiar acum cate zile va fi plecat: 5. Si cate minute? ![]()
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

gudinde spune:
Mda, o ducem din ce in ce mai bine.
Institutul C.C. Iliescu a intrerupt/amanat operatii ca nu mai are bani sa le faca.
Olguta multumesc pt urari!
Sa inteleg ca ai inceput sa ai ajutor in casa.

dudurutza spune:
Doamne-Ajuta lui Siluan
Simo, sa iti dea Dumnezeu putere!
Dati-mi si mie nr de tel al lui Simo, va rog!
nu-mi vine sa cred ce citesc, sunt socata!
Felicitari micului crestin Luca, Valen sa va traiasca si sa fiti sanatosi si fericiti!
Am vazut-o pe Iulia
, o ador e atat de fina, de delicata, de... si merg sa caut poze cu Sofi si ceilalati!
mstela spune:
DOAMNE,CE BINE CA AFLU VESTI BUNE!!
MICUL SILUAN SIGUR VA INVINGE ORICE PROBLEMUTA,ORICE COMPLICATIE!
Ma rog in continuare sa-i ajute Domnul si Maica Sfanta micutului si sa le dea multa putere parintilor.

Zoze,o imbratisare si de la mine
..vaita-te cat vrei si poate renunti la garzi.
Am vazut-o pe draga Iulia..ce fetita mare s-a facut
..stie sa scrie si pe porti cu creta!
Naty
O admir mult si eu pe Elara..

Noi am fost la party la gradi Bambi si a fost minunat
...s-a simtit Teutza excelent..mai ales ca a primit floricik-balon de la Zana si fluturas pe manuta..si a papat si cu Zana.
Doamne ajjuta sa auzim de bine!
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
VALENTINA C spune:
Inainte de toate, Doamne ajuta lui Siluan si Simonei, sa aiba putere sa treaca cu bine peste toate incercarile!!1

Abia acum am intrat si nu m-am ridicat pana n-am citit tot..Off, greu....
In al doilea rand, va multumim pentru urari.
. Micul crestin a fost foarte cuminte, n-a plans decat dupa ce l-a scos din apa. A dormit apoi toata dupa-amiaza...Azi noapte a dormit prima data in patul lui si s-a trezit la 5
Acum o asteptam pe nasa sa vina la baitza de mir... Revin cu poze, ca le astept, n-am facut niciuna cu aparatul nostru...![]()
Valentina cu
Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);
dudurutza spune:
Am citit si urma si am vazut ca Luny manaca inghetata facuta de sot si spera la kile putine, Doamne ajuta.
Naty, Doamne-ajuta la Iasi si Doamne ajuta si cu agentia, tztztz sa ai grija! Imi pare tare rau de patania cu agentia, bleah, am patit-o in luna de miere cu BlueTravel. Si, da i-am dat apa minerala, s-a strambat de la bule
si nu a mai dorit, decat de vreo 2 ori.
Mihutza, numele alea sunt 2 pe care mi le-am amintit de la studenti, nu iti zic ce chicotesc colegii; apropo de nume, un coleg i-a pus, de fapt nevasta lui i-a pus al 2-lea prenume la baiatul lor Armand, ii placea nu stiu ce personaj de film 
Mimo, esti grozava
de il chema asa pe sotul meu, il rebotezam
Am scris mai sus de unde stiu numele, fereasca Sfantul dar sunt unele nume, care ma lasa paf...
Ursuleata, o 
pentru tine, Dumnezeu e mare si iubirea si ajutorul lui pentru noi sunt nelimitate.
Nicoleta, pot sa vad si eu poze, te rog
ochisori de Sophie, sa treaca repede, repede.
...mai citesc si revin...
lianam spune:
puiuti mici si mamici! acum ne-am intors si noi acasa si am intrat sa scriu 2-3 randuri; eu nu prea mai reusesc sa citesc decat f rarut
, noroc ca am cine ma informa 
ce se mai intampla cu voi; nu stiu cand ati primit ultima veste de la simo, asa ca scriu eu ce mi-a zis azi la ora 15: "e mai bine, a facut kk dar mai e cale lunga pana va fi bine"
Doamne ajuta sa fie cu fiecare minut ce trece mai bine puiutu mic si iubit
!
“Copilul nu datoreste parintelui viata, ci cresterea”
gudinde spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui dudurutza Doamne-Ajuta lui Siluan Simo, sa iti dea Dumnezeu putere!Dati-mi si mie nr de tel al lui Simo, va rog! nu-mi vine sa cred ce citesc, sunt socata!Felicitari micului crestin Luca, Valen sa va traiasca si sa fiti sanatosi si fericiti! Am vazut-o pe Iulia , o ador e atat de fina, de delicata, de... si merg sa caut poze cu Sofi si ceilalati!mami de Daria |
Activeaza optiunea PM ca sa pot sa-ti trimit nr de tel.
Nicoleta spune:
Vali, sa va traisca crestinul!

Nicoleta spune:
Sa va povestesc ceva amuzant de azi de la biserica. Mai spre sfarsit stiti, se vine cu cutia milei si fiecare doneaza cat poate. Si cum Matei era departe de noi, la vreo 2 metri, cum baietelul cu care se juca a pus un banut acolo, Matei face si el gestul ca ar vrea sa puna (asa a inteles nenea cu cutia care de fapt este un cosulet), desi nu avea bani... si ce credeti?? Isi umple pumnul cu monede, abia i le-am putut scoate din pumnulet!
Toata lumea din jus s-a amuzat, copilul a crezut ca lumea ia, nu da! ![]()