Puiuti de Randunici 2008 (412)-SANATATE, Siluan!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Si eu ma gandesc la ea..N-are nimeni nicio veste?????

Olga, Pneumo23 protejeaza de mai multe tulpini de streptococ, din cate mi-aduc aminte... Eu nu prea intreb "de ce"...Daca mi-a zis sa-l fac, il fac...

Kya, nu te mai stresa ca o sa slabesti de o sa devii invizibila... O sa fie bine Zana...

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Legat de masurile de "reeducare", deocamdata muuulta atentie si distragerea atentiei in alta parte ...pe seara am cantat aproape o ora, ca-i era somn si facea; "atu cantec". Acum doarme deja...

Asa ma distreaza ca a preluat de la noi "unde-o fi....?" si il foloseste excesiv. De ex: ii spun " a cazut pomul."; el: "unde-o fi a cazut pomul?"; eu:" S-a indoit bara"; el: "Unde-o fi s-a indoit bara?"

Edit: am mai pus poze in care apar si eu

Despre Simo nimic - nimic????

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Suntem bine. Avem doar pitiriazis alba si piele sensibila... am primit ca tratament un unguent cu cortizon pe o perioaza limitata si apoi continuam cu Trixera sau Emolium... M-am mai linistit...

Ioana,David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

nici o veste de la simo?!???off sper ca sunt bine pentru ei
zoze da tot acolo o sa merg..sper sa fiu OK ..am cam intrat la grijieu aveam o cicatrice pe col,depistata asta toamna ..oare sa fie de la aia?sa se fi complicat lucrurile...

kya o sa fie bine

nico pentru condus si descurcat cu copilul mic si slava domnului ca n-ai deranjat bordurile

ioana ma bucur ca sunteti bine si ca te-ai mai linistit

deci Andrei e un papagal micutz...nu pot sa zici nimic ca imediat repeta iar rezultatul e superb...acum ii ziceam lui ta'su(Andru zice ta'so...) sa nu mai rada..si sare si MOtz.."tati no ma'ide"...ta'su striga la mine"mamico" iar el zice "mininio"..ma auishi(ma auzisi) si sa va zic ca cel mai des imi zice "amuna" in loc de mama/mami...acu' se joaca v-ati ascunselea..cica sa nu scriu"no tese" ma duc sa-l caut...

edit:valen te-am vazut esti superba iar eu o tin pe a mea sa fii mandra ca baietii sunt ai tai..randunoiul sa-si faca o fetita daca vrea sa fie mandru

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Olguta o sa-i fac Pneumo 23 joi (ca a trebuit sa termine intai tratamentul pentru giardia). Asa ne-a zis dr de familie, si din ce citisem si eu, inclinam tot spre Pneumo 23 pentru ca e mult mai vechi pe piata si implicit mult mai testat si are 23 de valente in timp ce Prenevarul are doar 7.

Si fac si o paranteza ca poate foloseste cuiva experienta mea:
- dupa ce am inceput tratamentul pt giardia i-au trecut toate cojitele si pielea uscata de pe picioare, si nici n-au mai revenit (asa cum prevazuse si dermatoloaga)
- i-a revenit pofta de mancare si acum mananca mai mult si mai variat, nu mai face nazuri
- si a inceput sa ia in greutate (dupa ce stagnase la 12 kg o vesnicie)

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Va multumesc tuturor pentru incurajarile cu gradi Va mai stresez eu pana pe 1 iunie si dupa

Apropos de vorbit, Sanzianei ii place sa-mi dea ordine Asta seara am intrebat-o daca vrea salata de rosii, si i-am explicat ca trebuie sa o dau jos din brate ca nu pot sa tai rosiile cu o singura mana. Dupa ce am dat-o jos "am indraznit" sa beau mai intai un pahar cu apa si sa mai spal o farfurie. La care ea cu mainile in sold: "Taie!" Adica copilul a acceptat sa se dea jos din brate sa ma lase sa tai rosiile, nu sa ma invart eu cum vreau... Ei comedie!

Si acum cateva seri ne pregateam de nani, am imbracat-o in pijama si am pus-o sa se urce in pat. La care ea cu un deget in sus "Staaai! ... Baie!" La cat eram de obosita m-am gandit ca putem sa sarim peste baie, dar n-am avut nici o sansa...

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

va si sper ca maine simo sa ne dea de veste

sa aveti o noapte linistita iar maine copii bolnaviori sa fie ca noi

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Mi-a trimis Simo sms : Siluan este un bebe luptator si a evoluat foarte bine . Maine vor merge la alt spital unde vor sta pana termina micutul tratamentul.
Sa-i ajute Dumnezeu in continuare

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

ma bucur sa aud de ceva vesti bune legate de micutul Siluan! Doamne ajuta si in continuare sa isi revina si sa fie bine! Simo sunt cu gandul alaturi de tine!

Naty ce frumoasa s-a facut Iulia!! devine o domnisorica cocheta! imi era dor de ea!
Vali sa va traiasca micul crestin! sunteti o familie asa de frumoasa!

Ramo sa fie bine!
Elara bravo!! si succes in continuare!

nu mai stiu ce mai voiam sa scriu.. dar stolul!

Mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

salutari
ma bucur mult de vestile bune, sanatate bb Siluan!!
Kya, bine ca ati scapat de giardia aia, interesant cu pieluta!
despre vaccin, si mie mi-a recomandat pediatra, mai ales ca el a facut pneumonia aia, dar ea a spus ca vrea Prevenarul, ca in asta are incredere.. Olga, voi pe care l-ati facut?

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput