Puiuti de Randunici 2008 (412)-SANATATE, Siluan!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Ma bucur ca e mai bine bebe Siluan, multa sanatate in continuare!
Kya, ce tratament i-ai dat Zanutei pentru giardia? I-ai facut copro sau antigen si ti-a iesit giardia sau i-ai dat dupa simptome?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Neata.

Ma bucur mult pentru Micutul nostru ca isi revine!! Doamne-ajuta sa fie din ce in ce mai bine!! Simo, curaj si incredere, mami!

Matei este ok, a facut puuutina febra peste noapte. Dar mananca bine, este vioi... Sii... Am condus iar. Azi mai bine ca ieri!!

Kya, ma bucur ca Zana a scapat de problemele de piele, pe langa Giardia. Luny, probabil ca si la voi erau cauze asemanatoare. Ati scapat si de probleme dupa tratament?

Ma duc la ale mele.

O zi buna si cu soare sa aveti, ca noi sigur nu vom avea soare...

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Sovi cartea www.amazon.com/dp/0380799006?tag=my155-20" target="_blank">asta ti-o recomand din suflet referitor la cum sa-i ajuti pe fratiori sa-si gestioneze relatiile frumos. Pe mine m-a ajutat, vreau s-o recitesc, dar, daca vrei, ti-o trimit prin posta, sau poate ai pe cineva care vine din Cluj la voi sa ti-o aduca.

Ioana poate fi frustrant intr-adevar, atat pentru copil, cat si pentru parinte, cand copilul nu reuseste sa se exprime astfel incat parintele sa-l inteleaga...dar o sa vina ea si vremea asta, mult a fost, putin a ramas.

Ariel de coma-s amandoi copiii tai cu perlele!

ramo n-as vrea sa-ti dau sperante desarte, dar ca sa te mai linistesti putin pana ajungi la dr. vreau sa-ti spun ca o prietena de-a mea buna si-a tot facut teste de sarcina si i-au iesit toate negative, iar cand a mers la dr, avea 8 saptamani de sarcina.
referitor la Andru in prezenta soacrei, poate ca simte ca-l vrei altfel, ca ai anumite asteptari de la el, si-ti semnalizeaza sa-l accepti neconditionat? Nu stiu, lansez si eu o ipoteza.
Valentina ti-am vazut bruneteii!!!

Zoze nu-s pututroase d-soarele, is doar finutze!

Ma bucur si eu de vestile bune despre micul Siluan! Simo mami, multa putere in continuare!

Nico pentru condus! O sa-ti imbunatatesti tehnica in fiecare zi, important e sa conduci zilnic! Sanatate lui Matei!

Si la noi ploua de nush cate zile si-i frig!!! M-am saturat de stat acasa, copiii is agitati, nu reusesc sa-si consume energia, offff...sa vina odata vara!

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neata!

Vali, Kya, saru'mana pentru raspunsuri. Luny, nu l-am facut inca, il facem la inceputul lui septembrie, cand o duc la controlul de 2 ani si jumatate. Si a mea tot Prevenar mi-a recomandat. La momentul ala recunosc ca nu auzisem de Pneumo23 ca sa o intreb de ce unul si nu altul, trebuie sa ma apuc sa citesc despre ele.

Ioana, bravo!!! Ma bucur ca te-ai linistit.

Doamne ajuta, bine ca e Micul bine si Simo optimista! Sa le fie din ce in ce mai bine!!!

Fetelor, mie imi este in continuare teribil de rau seara, nu mai inteleg nimic. La Sof la fix 13 saptamani, s-a oprit raul. La piti mic de ce nu la fel ? Nu mai pot, abia astept sa se termine greata asta infecta .

Ramo, du-te, mami, la doftor, ca doar asa te linistesti

gata, nu mai am timp, va pup!

Olga 14s cu Sara-Maria si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Neata..
Yeee,ce bine ca citesc vesti bune despre micutul Siluan!
Sa-i ajute Domnul si Maica Sfanta in continuare sa se faca grabnic sanatos!
Vecinik,stii ca sunt alaturi de tine,da?si ca va fi bine,Sanzi se va adapta rapid si tu vei fi ff multumita..Un pup maaare si o imbratisare calda..va fi bine!
Nico,bravo bravo pt condus..sanatate puiului..
Zoze,ce repede ai bagat scrisoarea..
Ioana,sanatate Davidutului..sa te linistesti si sa ai grija de samburik.
Pup tuturor.

Va tot aud de Pneumo/Prevenar, mai e vreun copil care nu il face?

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

POZE PARTY.. de aici..

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Olgutza, Tuchi si cine mai merge la Aerosmith unde v-ati luat bilete, ca al meu a fost la AC/DC si a stat la loja, unde e si o caruta de bani biletul si a venit f nemultumit ca n-a vazut nimic. Eu as lua in Zona A, voi??!!!Sunt acum si reduceri 25 % prin Orange.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Stela, ce scumpitza e Tea !!!!

Raluca, in A as vrea. Deci povesteste ce zise Omu' de AC/DC! In afara ca nu a vazut nimic.

Nico, felicitari!! See?!!? Deci conduci toata saptamana, de cel putin doua ori pe zi Am zis!

Olga 14s cu Sara-Maria si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Stelutz, Teutza ta se face din ce in ce mai frumoasa , are asa o alura de domnisoara

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Si fireste, vestile proaste vin buluc... Am dat telefon sa aflu ce este cu analizele si a zis dr ca nu sunt ok, fiecare copil are multi parametri in neregula... Sa nu o iau razna? Cred ca ma duc totusi cu Matei... dar nu cu masina. Ca nu ma incumet, este lung drumul si greu, in plus parcarile sunt naspa, putine si stramte...

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput