Puiuti de Randunici 2008 (412)-SANATATE, Siluan!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

http://www.adevarul.ro/locale/bucuresti/Bebelus_mort_dupa_ce_s-a_inecat_cu_ciorba_0_263373889.html

Iata! Parinti de Bucuresti, nu de Valea Lunga

Olga 14s cu Sara-Maria si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

http://www.adevarul.ro/locale/bucuresti/Bebelus_mort_dupa_ce_s-a_inecat_cu_ciorba_0_263373889.html

Iata! Parinti de Bucuresti, nu de Valea Lunga

cum mai sa-i dai unui copil de 3 luni ciorba si de nu stiu cate ori pe zi off doamne...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika
Kya, cand incepe Zana gradi? Iunie sau iulie, ca nu mai stiu?

La 1 iunie. Si ma-sa e de 1000 de ori mai stresata decat copilul

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Am condus, singura cu copil mic in spate, febril... acum nu mai are febra... si contrar asteptarilor (mele) nu ma veti vedea la stiri. A fost ok. Mai greu cu parcarea la venire, nu nimeream deloc langa bordura, dar am rezolvat (nu, nu am mutat bordura...).

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Nico, . Foarte tare! Asta e secretul, sa purcezi singura la drum, gasesti singurica solutii la toate cele. La mai multe experiente d-astea . Ce are Matei? Ai vreo presupunere? Il duci iar la medic?

Kya, te cred, as fi mult mai rau, sunt convinsa . Zana se va descurca excelent, e curajoasa si voluntara, sigur nu va avea probleme. Tu...iei cate un extraveral cateva zile . I-ai facut Pneumo23? De ce l-ai ales pe asta in dauna Prevenarului? Vali, si pentru tine aceeasi intrebare ...Mie mi-a recomandat Prevenarul pentru la toamna, sunt curioasa de opiniile altor medici.

Vine cupilul, va pupa Olga!

Mergi la inceput

Olga, nu stiu. Azi este ultima zi de antibiotic (7 zile). Sper sa fie viral ce are. Am mers la locul ala de joaca plin de copii... mai e si vremea asta naspa-catalizatoare... El a dormit 3 ore la pranz, azi-noapte iar bine... A mancat bine... Si ca sa va faceti o impresie despre condus: la dus am 6 intersectii semaforizate de "trecut", dintre care una in rampa... la fel si la intors... Vai de mine! Si cand am completat tichetul de parcare m-am uitat pe telefon sa vad in ce zi suntem...

Mergi la inceput

Maine trebuia sa mergem la medic la control in gat si sa imi dea si analizele. Nu cred ca ajung... Nu-l duc inca la medic, trebuie sa gasesc unul pediatru mai aproape, sa vedem unde si la cine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Salutare!! You've got mail!!

Eeee..radeti voi,dar prin ce am trecut eu cu copilul,ca el trebuia sa-l vada pe Bean la tv...tv iocSi da-i chiraiala si tavaleala,si plimbari pe la toate intrerupatoarele din casa,la vecina,sa vada copilul cum sta treaba cu electricitatea Pana la urma l-am multumit cu cd playerul-care functioneaza cu bateriiNe-am saturat de cutiute muzicale si toate animalele pamantului..

Olga zicea sa va trimit porumbelul in locul scrisorii/avion,numai ca m-am prins repede de intentiile ei ascunse-pe criza asta,sigur mi-l oprea sa-l aburesca

Maria,de obicei nu e asa de greu.Dupa ce dau antibioticele de la 02.00,ma intind si mai trag si eu un pui de somn,insa de data asta am fost si singura pe tura..si cu probleme.. Si as.care a preluat tura la 7 ma intreba daca am anuntat medicul de garda..Pentru o clisma si cateva kkri

Ramo,tot la Petcu? Eu zic ca-i ok..te cunoaste,stie cu cine are de-a face Probabil iti da Duphaston cateva zile..si neaparat niste analize,da?!

Stela,pozele?!

Nico,sanatate puiului! Ciudat..Sper sa nu mai faca!

Ralu,mie mi se pare extrem de usor de preparat lasagna..Acum am citit tot-esti mortala cu gateala!!

Valen e un dulcic Luca! Si parca seamana mai mult cu tine Si nasii sunt dragi tare!! Dar voi pe unde sunteti?Hai,fa rost de mai multe pozici!Mmmmm

Ioana,sa vii cu vesti bune!

Helloo..Pamantul catre Mimo!! Ce-ai fetitza,ce te apucara toate cele?! Bai,nu te mai stresa atat! Vacanta va fi frumoasa! Si sa vezi ce-o sa doarma Dudu,pe unde-o apuca..Daca te-ai relaxa putin.. sau ,ce te-ajuta(fara alte variante)?!

sovi,iti tin pumnii sa-ti iasa bine campaniile de (des)suzetare Cum e cu dintisorii?

Aoleu,eu la copii crizati nu ma bag,ca si al meu ne testeaza la maxim Incerc sa-mi pastrez calmul,pe cat posibil,iar cand e in criza il las sa se calmeze singur-acasa,iar afara,il avertizez de 2 ori ca ne luam catrafusele si plecam acasa,iar a 3 a oara aplicam La sfarsit,ii explic cat mai pe scurt unde a gresit si gataGreu domne!

Si..vestea buna e ca azi am simtit-o bine de tot pe don'soara,care-mi daduse ceva emotii zilele astea..O fi fost si ea obosita Oricum,e muuult mai puturoasa decat fra'su la varsta asta!Doamne-ajuta sa fie asa cumintica si outside.

craca!

Edit: Kya,o sa fie bine!! Sanziana e descurcareata bine!!

Mamica lui Mihai si cu la purtator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Si-Simo,sunt alaturi de tine!!Toata craca e!!Siluan va fi bine!!

Mamica lui Mihai si cu la purtator!

Mergi la inceput

Ma tot gandesc la Simo... i-as trimite un mesaj, dar nu vreau sa o stresez. I-a trimis cineva mesaj astazi?

Mergi la inceput