Puiuti de Randunici 2008 (412)-SANATATE, Siluan!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Ma, deci nu mi s-a parut mie ca a fost botez cu preselectie Ma uit la copii, de reclama. Ma uit la parinti (sa vad si eu o cearcana, o unghie rupta de la atat smotru, o burtoaie atarnand dupa cele doua sarcini) beton , hop si nasii oleiii, ce par fumos are nasa si ce tineri sunt , de moasa nu mai zic. Iar aperitivele alea aratau minunat Lucuta mi s-a parut ca seamana mai mult cu mami decat Matei, daca mai e posibil asa ceva Gata, am inteles de ce n-am fost si eu poftita Mai e lasagna? Nu de alta ,dar si eu am facut o singura data exact ca Raluca si nu mi-a fost asa de greu s-o execut cat sa spal mormanul de vase murdare dupa Acum ca am masina de spalat vase, as putea sa repet experienta dar mai bine o bag p-aia cu "ingrasa" si stau cuminte in banca mea.
Nume de melci pentru Raluca: lenesila, taraila, trandavila, murdarila si cleiosila ...mai vrei? ai mai multi?
Zoze nu se dezminte, fata descurcareata
Nicoleta ce se sterge mai exact cu buretii aia? Carioca merge? Si trebuie sa le faci ceva? II uzi? Ce marca sunt? Nu de alta, dar am balconul un grafiti de sus pana jos (carioca si inghetata ) Marea mea descoperire pentru sters a fost hartia igienica umeda , tot de la DM. Dar ma murdaresc pe maini
Olgu sar'na pt dedicatie Ai mei n-au fost fff extaziati, nu stiu de ce totusi..ca vremea a tinut cu ei, atmosfera a fost exceptionala...nu stiu.Teo a venit inghetata toata, au luat un taxi pentru care au platit inca o data pretul unui bilet (ca merita piciorul lui Mimu ) , i-au cumparat lui Dudu tricou cu ACDC si au bifat-o si pe asta. Bineinteles ca azi sunt obositi varza si le tiuie urechile .Asteptam cuminti concertele lunii iunie , mai ales eu care nu voi avea cu cine il lasa pe Dudu Asta e ultima saptamana cu Mari, am o stare vecina cu panica...desi multe-s mult mai rele-n viata dar m-am obisnuit asa si imi va fi greu sa fac fata . Nu mai spun ca inca n-am facut rezervari pt vacanta de vara, parca nu-mi vine asa...nu stiu cum o sa fie cu Dudu, cu dormitul lui in pat mare, cu energiile lui debordante...nu stiu Prostii, o sa-mi treaca!

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Sa stiti ca eu nu i-am scris Simonei nimic, sa nu fiu si eu prea mult...sunt insa cu tot sufletul alaturi de ei si ma rog sa le fie bine!!! Of, enervant ca nu stim nimic .

Naty, pacientul tau a repetat exudatele, in gat e ok, in nas nu. E pe tratament antibiotic pentru carcaiacul din nas ( proteus blabla ). L-a sunat si medicul de la Fundeni recent, il putea opera repede, dar cu exudatele ok. Vei fi tinuta la curent

Nico, bun pontul cu radiera, cand am drum intr-un DM musai iau! Multam!

Kya, cand incepe Zana gradi? Iunie sau iulie, ca nu mai stiu?

Olga 14s cu Sara-Maria si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Offf, ce-am citit de micul Siluan!! Da Doamne sa fie totul bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Nici eu nu i-am scris Simonei, ma gandesc ca e prea mare agitatie acolo ca sa-i caraie telefonul intruna. Oricum n-as stii ce sa-i scriu, ma pierd rau cu firea in situatii d-astea Sunt panicoasa si mai rau agit omu' in loc sa-i fac un bine Poate totusi nu vor sta mult timp internati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

pentru simo si siluan..sper sa fie bine..doamne ajuta!!!

f tare zozeeu cred ca o sa primesc cel mai repede scrisoarea

am vazut pozele cu crestinul Lucutza f frumoase..vali ai 2 pui frumosi rauuu,ma topesc dupa amandoi bruneteii tai pt aperitivele superbe..poate te induri si le pui pe bucataras.ro

eu am facut testul barza gold si este tot negativ,pe cutie scrie ca daca iese negativ sa mai repet peste 3 zile ..o sa-l mai repet o data..hmm nu stiu ce se intampla dar am asa un feeling ca nu e bine...miercuri merg la control ca are dr program la cabinet si sper sa ma ajute catusi de putin ..macar sa ma indrume ce sa fac si unde sa merg...
mimo deci Mari nu s-a razgandit...hmmm naspa dar hai ca o sa fie bine ,ai sa vezi

un mare pt alice cea ocupata

raluca f haios Sabin cu melcii lui

edit:nici eu nu i-am mai scris Simonei..parca n-as vrea sa o deranjez..cand se simte pregatita sa ne dea de veste stiu ca o va face..sa nu incetam sa ne rugam pentru ei...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Olgutz, merg aici, n-am avut "nervi" sa ajung cu el la Bucuresti si nici macar in Ploiesti. Mi-e un rau de nu mai pot!! Sper doar sa nu fie Vitiligo, ca ma impusc!
Sper sa fie ceva mai usor, o dermatita, dermatoza... ceva de genul... Daca nu-mi place ce zice asta trebuie sa ajung la Nedelcu, la Bucuresti!

Ce sa zic si eu, da, stie culorile, stie multe, dar doar arata cand il intreb, nu zice nimic, decat pe limba lui... si cel mai des folosit "cuvant" este "shaaaa"

Ioana,David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Sa stiti ca eu nu i-am scris Simonei nimic, sa nu fiu si eu prea mult...sunt insa cu tot sufletul alaturi de ei si ma rog sa le fie bine!!! Of, enervant ca nu stim nimic .

idem
am fost doar cu sustinerea din umbra si cu o vorba buna pusa Acolo Sus.

Vali, sa va traiasca micul crestin! poate ne spui si noua ce metode de (re)educare vei aplica Mateiului. Eu acum am incercat sa schimb tactica, il las sa o mai si cotonogeasca, am remarcat ca daca nu sar repede cu vorba, eventual cu pedeapsa, vad ca ii pare rau si vine si o mangaie. doar de ana am grija sa nu se simta abandonata, pe el incerc pe cat posibil sa il ignor. nici nu stiu daca fac bine, e doar o incercare.

Daca stiti ceva literatura buna despre(editez) cum sa ajutam fratii sa se aibe ca fratii, astept sugestii

Si aviz celor care zic ca copiii lor mananca doar pasat (MIMO ) -astea-s figuri, sa vedeti ce repede a invatat sasa sa manance si singur si nepasat la gradi! si felul 1 si felul 2, de n-am pomenit asa ceva. bine, acasa nu mananca la fel de mult, dar mi-a dovedit cum poate manca!
si vineri am aflat ca de 2 saptamani dormea fara suzeta ca cica i-au pierdut-o! drept urmare i-am rarit-o si acasa, doar din 2 in 2 somnuri doarme cu suza, cand o cere musai.

incerc o campanie de suzetare la ana, ma gandesc ca daca o va accepta, va fi mai putin nervoasa pe tenul ei, de vrea tot timpul sa si-l jupoaie.

muah!

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Ma, deci nu mi s-a parut mie ca a fost botez cu preselectie Ma uit la copii, de reclama. Ma uit la parinti (sa vad si eu o cearcana, o unghie rupta de la atat smotru, o burtoaie atarnand dupa cele doua sarcini) beton , hop si nasii oleiii, ce par fumos are nasa si ce tineri sunt , de moasa nu mai zic. Iar aperitivele alea aratau minunat Lucuta mi s-a parut ca seamana mai mult cu mami decat Matei, daca mai e posibil asa ceva Gata, am inteles de ce n-am fost si eu poftita Mai e lasagna?

multam de aprecieri
si lasagna nu mai e, dar am multe datorii, asa ca data viitoare te chem sau ne vedem printr-un parc la masa

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

ioana, pun pariu ca David, cand va incepe sa vorbeasca, nu vei mai stii cum sa-l opresti . Bafta la dermato!

stiti ce mi-a facut azi vorbaretul???? m-a facut sa fug efectiv de jena!
ii trebuia mamei trimitere pt oftalmolog sa-si faca fundul de ochi si am zis sa o asteptam in curtea spitalului, sa se joace copiii cat timp asteapta ea....eeee, credeti ca a stat micul Taifun??? NUUU. "mamaieeeee, mamaieeeeeee!" pana la urma am intrat si noi si el s-a pus pe socializat cu toti pacientii care asteptau la coada, numai una, a acritura se uita urat la ea ca "o deranja trancaneala aia"...si culmea, Teo numai in jurul ei gravita. si tot povestea el de la tara, ca o iubeste pe Geanina, ca a vazut rate, pisici, gaste, mai si turuia si turuia....la care femeia, se rasteste la el...asta mic, era in plina expunere si se uita la ea, lasa glasul mai jos si ii zice "si gasca...", aia se rasteste: "fa-i mamei tale capul calendar cu gasca ta!" , al meu tot povestea:"si tataie..." , "aaa", "nesimtito, vaca!", "vaca aia e nesimtita!"
a amutit toata lumea, iesise si asistenta sa cheme pe cineva inauntru si a ramas cu gura cascata....eu si mamaie ne chinuiam sa explicam ca tataie a vazut o vaca care statea nemiscata in mijlocul drumului si el nu putea trece cu masina si i-a strigat:"da-te la o parte, vaca nesimtita!"....eiiii, s-a pus tantia aia pe strigate, ca ce educatie dau la copil, ca a facut-o "vaca nesimtita" . l-am luat pe teo pe sus si am fugit cu el in curte si mama a ramas la coada. cand a iesit radea de nu mai putea ca aia cica tipa acolo ca ce copil obraznic si ca toti ceilalti se chinuiau sa o calmeze si sa-i explice ca vaca era nesimtita, nu ea....la care un nene exasperat de istericalele aleia i-a zis:"dar, ce-ai cucoana? te simti cumva asa?"

asa ca vrobaretul meu m-a bagat in bucluc azi

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

valen si Andru a cam inceput sa-si dea in petec...cand este cu mine se comporta exceptional,cand apare soacra mea sau altcineva strain incepe sa se rasfete,sa faca numai boroboate,sa se catere,sa tipe,sa dea in mine,apoi sa ma pupe..si in tot acest timp nu ma asculta decat daca ridic tonul nitel...sa ne divulgi cum procedezi ca sincer chiar nu stiu cum sa ma comport..ii explic ca nu-i frumos,ii zic ca e rusinica ,ii explic de ce nu este bine/frumos...vreau pareri cat mai multe de cum trebuie sa ne purtam si sa explicam...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput