Puiuti de Randunici 2008 (412)-SANATATE, Siluan!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Vali, ce mult a crescut Luca Iar nasa e mai frumoasa cu cap

Nicio veste de la Simo? Nimic-nimic?

Olga 14s cu Sara-Maria si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Super Vali, si-asa uitasem sa te felicit pentru copilas crestinat . Sa ii fie de bine botezul si sa creasca mare si sanatos. Vazut pozicile,prea sunteti frumosi cu totii: copiii rau, mamica la fel pana si nasii. Mi-au placut aperitivele si deja mie jena ca m-am vaitat cu gatitul . Dar cel mai mult mi-a placut cum supraveghea tati baita si de nasul cum imbraca el baiatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

'neata fete dragi!

Nu mai sunt vesti de Micul nostru drag?ajuta-iSimo

M-am plimbat prin Viena, minunate poze, eroii splendizi, Nicoletamultumesc! Buna idee mi-ai dat, o sa merg mai spre seara pana la DM, simt ca trebuie sa merg

Am fost la botez de Luca, frumos rau, chiar si Matei , de care ii mami un pic nemultumita, mi se pare, bestial sa-ti traiasca puiutii, Vali. Dar nu am vazut rochia/geanta, sau mi-au scapat!Am vazut pe nasa, e frumusika tare. Si o poza cu tine , in toata splendoarea ta nu ti-a facut , cumnatica?

Raluca, esti haioasa auzi la ea, intrecere de melci/nume pt ei bine ca ai variat meniul

Stela, unde ai pus pozele de la party, ca nu le-am vazut!

Un mare pentru Sof, e o dulce cu replicile ei

Kya, e bine? Ca nu a mai scris de mult, si sper ca e totul ok, doar ocupata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Vai ce Mateiut/Luca crestinat am vazut!E leit Mateiul! nasi minunati,parinti frumosi,picioare in relief..fataaa,amandoi seamana cu tine,norocoas-o!Iar mititelul Matei a simtit ca nu e el in centrul atentiei,de-aici si comportamentul,probabil.Si,wau,ce ornamente culinare!Bravo Vali,mamicutza harnica si plina de elan!

Nu am pus inca poze,dar nici nu prea imi arde,gandindu-ma intr-una la Cuscra!
DOAMNE AJUTA LUI SILUAN!SA FIE DIN CE IN CE MAI BINE!Nicio veste...

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Ce face Micu'??

Vali, am vazut si eu pozele, f frumoase! Sa fie sanatos micul crestin si sa aiba un destin frumos! Dar lasagna unde e???

Olgule, Ariel, ma dati gata cu "perlele" copiilor! Deja il vad pe David mult ramas in urma celorlalti din cauza faptului ca nu vorbeste.

La 16 suntem programati la dermatolog, tineti-ne pumnii sa nu fie ceva grav, ok?

Ioana,David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

fetele dragi!
Suntem bine, sanatoase, multumim ca ati intrebat de noi. Din pacate in ultimul timp s-a comprimat rau de tot timpul, abia mai am timp sa respir. Dar imi revin eu si o sa am mai mult timp de crenguta, ca tare mi-e dor de voi.
Mi-a povestit si mie Gudinde () de bietul Siluan . I-am trimis un sms Simonei, dar ma simt atat de neputincioasa, nici nu stiu ce sa-i spun sa o fac sa se simta mai bine... Parca nici nu-mi vine sa cred ca trece prin asta. Offff, Doamne! Ma rog pentru ei, sa se faca puiul mic bine si sa se intoarca acasa la fratiorii lui.

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ioana, la cine mergi? In Ploiesti este exceptionala Dr. Serb, ti-o recomand din toata inima, daca vei avea nevoie vreodata. Cum sa fie, mai, in urma?!?! Stie culorile, face o gramada de lucruri inaintea varstei lui!

Rad si acum, ma sms-uiesc cu Zoze, care nu are curent de trei ore, nu are baterie la laptop si probabil ca o va lasa si telefonul curand si vrea sa stie daca avem vreo veste de la Simo. Si dupa ce imi exprim eu admiratia ca traieste aproape ca stramosii nostri , imi scrie ca sa nu ne facem griji daca o lasa bateria la telefon, ca in cateva zile primim noi o scrisoare

Olga 14s cu Sara-Maria si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Tare Zoze!

Chiar nicio veste de la Micul nostru?

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

I-am trimis sms Simonei, am si sunat-o dar...niciun raspuns

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Ma gandesc, ca ii e greu sa ne raspunda Simo, la toate, important e sa stie ca suntem alaturi de ea...macar atat sa putem face ; Doamne ajuta-le

Olga e beton Zoze asteptam scrisoare

Kya

Mergi la inceput